Svadobný salón Nicol v Auparku. Vrelo odporúčam!

Ahojte nevesticky, idem sa s Vami podelit o skusenosti pri vyberani siat. Bola som rozhodnuta ze nechcem ani za svet saty zo salonu a tak som si ich chcela dat usit, krajcika na ktoru som 100% spoliehala to nakoniec nevzala a tak som bola nutena ist do salonov :-( Na nete som nasla salon z Trencina DANICA, ktory ma na stranke uzasne jednoduche satocky, ale len na stranke v skutocnosti ich maju len par - odchadzala som znicena!!!! Potom som bola v salone AMAREL taktiez Trencin a tam mi bolo povedane ze tak narocnu nevestu ako som ja este nemali!!! Teta ma natiahla ma do siat v ktorych som vyzerala ako torta a nad kazdym mojim slovom prekrutila oci, tak som zbalila caky paky a hor sa po salonoch v BA - hroza az na Aupark NICOL. Lepsi pristup som nezazila tie baby okolo mna skakali a boli ochotne mi vyskusat co som len chcela, boli trpezlive a nakoniec mi vybrali saty ake som povodne vobec nechcela ale vyzerala som v nich uzasne, perfektne odhadli moju postavu a aj farbu siat co sa ku mne hodi, saty su navyse z novej kolekcie takze ich budem mat prva a vobec nestali 20000 ako to uvadzli niektore baby na nete. Takze salon NICOL v auparku vrelo odporucam!!!!!
Odpovedať
1
2
Katka, aké to sú šatičky??
Odpovedať
Su to saty RAHMAN z kolekcie Snt. Patrick x-)
Odpovedať
Jéééj, ale tie sú krásne, fakt :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dôvod prečo tu baby uvádzali cenu šiat 20 000 je, že reálne tak veľa šiat stojí-17.990,18.990,19 900, najmä kolekcia Pronovias, ja len tak na upresnenie, btw. téma ohľadne slónov tu už je (ak nie viac)
Odpovedať
Dakujem takato sprava vzdy potesi!!!! Este nie som rozhodnuta pre zavoj, hoci predavacky mi ho aj skusali a pravdu povediac to nevyzrealo zle, ale zda sa mi ze az velmi sladko .... Uvidim co este vymyslim ....
Odpovedať
Profilova fotka
napr. : http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Tú cenu som spomenula kôli tomu, aby to neodradilo iné kočky, pretože mňa to na začiatku odradilo ale povedala som si že za skúšku nič nedám a vyplatilo sa. Máš pravdu je tu už veľa tém ohľadne šiat ale snáď môže byť aj ďalšia nie?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala tiez saty z auparku... salon NICOLE... hoci som bola spociatku vytesena... nakoniec to dopadlo tak, ze mi ich neupravili tak ako mali... Ked som ich skusala 1 krat boli mi ako uliate.. potom som prisla druhy krat a boli mi o 3 cisla vacsie. Predavacka ma ubezpecila, ze to je v pohode, lebo ich upravuju. Povedala som si OK.. LEnze ked som prisla na skusku boli mi opat volne. Dali ich teda upravit. Prisla som po ne v piatok ( den pred svadbou) a nakolko mi ich predavacka v kabine pridrzala nespozorovala som , ze mi korzet opat perfektne nesedi. V sobotu som sa takmer rozplakala ked som zistila ako to s tymi satami je. Nastastie mi ich mama spolu s vizazistkou sikovne zosili nad zispom .. nic nebolo vidiet .. ale aj tak za tie peniaze... Takze odporucam poriadne a radsej dlsie ich poskusajte... a nenechajte sa obalamutit recami, ze ich prisposobuju na kazdu nevestu ... niekedy im to hold nevyjde...
Odpovedať
Anusik dik za upozornenie ja som s nimi dohodnuta ze pridem rano, do par hodin mi ich upravia a beriem ich prec. Svadba je totiz vo Zvolene a tak som to musela neako vykombinovat. Boli ochotne vysjt mi v ustrety a tak len dufam ze sa v nich nesklamem :-)
Odpovedať
ved nicole je aj vo zvolene, preco si nevyzdvihnes saty tam? mne ponukli tetusky z nicole ze neni problem stiahnut saty z ktorehokolvek mesta do salonu odkial to budem mat najblizsie
Odpovedať
Profilova fotka
tak drzim palceky aby vsetko vyslo ako ma... len sa sa chcela podelit so skusenostou ..lebo to bolo naozaj neprijemne a neprajem to treda nikomu
Odpovedať
Takto mam istotu ze si ich tesne pred tym odskusam a viem co si beriem domov, co potom spravim vo Zvolene ked nahodou nieco nebude ok? popravde ani som o tom neuvazovala dat ich previest.
Odpovedať
Článok sa načítava...
no oni by ti upravovali priamo vo zvolene, lebo mne sa stalo ze nemali moju velkost v BA ale mali ju prave vo Zvolene, a ze ak by som ich vazne chcela tak ich prinesu a vsetko by sa dialo uz u nas v BA
Odpovedať
O nicol v ZV som neuvazovala aj preto lebo pred pol rokom sa vydavala kamaratka a chcela si pozicat saty z NICOL vo Zvolene ale bola tam jedna priserna pani, ktora bola velmi velmi neprijemna, takze salon NICOL v ZV ma vobec nelaka :-( A takto mi to vyhovuje rano pridem na skusku, po uprave ich opat vyskusam a uz na obed vo stvrtok budem v ZV aj so satockami a nastavajucim :-) Ale si zlata dik :-) Ozaj a ty si mala ake siatky?
Odpovedať
Profilova fotka
to katarina: sorry zle som sa vyajdrila, už sú tu aspoň dve témy na Nicole, myslím aj Aupark aj Dostojevského....
Odpovedať
nas len svadba este caka, ale mam pronovias model telma takeeeee pekneeeeeeeee - teda aspon pre mna :-)
Odpovedať
to pavianica: v pohode :-D Ja len, ze som mala celkom fajn dojem a to napriek tomu, ze som o tom salone mala velmi zle referencie ... a opak bol pravdou :-)
Odpovedať
to babulina: chcela som pozriet tie tvoje siatky ale nenasla som ich nemas neake foto? ;-)
Odpovedať
Katarina 78, ja mám tiež rezervované tieto šaty :-) , ale nie v Blave. Koľko chcú za požičanie? Tiež rozmýšľam či si dať závoj alebo nie. Nezdalo sa Ti to už moc aj so závojom? Šaty nie sú úplne jednoduché, tak mám dilemu či závoj alebo nie :-(
Odpovedať
jaja26 cenus som ti poslala do IP a co sa tyka zavoja mas uplnu pravdu siatky nie su jednoduche skor by som povedala extravagantne a s tym zavojom aj ja rozmyslam opatrne hoci tetusky v salone mi ho hned capli na hlavu a ako som pisala nebolo to az take zle.Idem tam este v stredu na skusku s fotakom /prvy raz som zabudla fotak :-| / tak sa rozhodnem potom. Aj ked uz teraz viem ze moja kadernicka mi to zmietne zo stola :-) ona nie je moc na take cacky macky a ja jej 100% doverujem takze uvidim co mi povie na skuske ucesu ked jej donesiem foto, potom ti napisem ako som sa rozhodla :-)
Odpovedať
Katka 78, tak budem čakať ako sa rozhodneš :-), možno jednoduchý závoj by bol dobrý, ale len taký jemný a dať si ho tak zozadu, nie úplne zhora.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiez bola v salone Nicol, vybrala som si presne tie iste saty - rahman. cena 15990,-. Podla mna viac nez dost.. (ak k tomu pridam vsetky doplnky, topanky..) Zistila som ze okrem Nicol presne tieto iste saty ponukaju j v Presove - za 7990.-, v Ziline za 9990,- a v Trencine za 10990,-. Bohuzial Presov a Zilina boli uz na moj termin obsadene (a Presov aj tak trochu od ruky :-) ). Rahman do Trencina, do salonu Amarel, pridu 26. aprila. Skus tam este raz zavolat, mozno no tvoj termin este budu.. a usetris :-) na popolnocne satky. Aj ked... to uz je dost sibenicny termin ked sa tak pozeram na termin tvojej svadby.. Ale mozno este Zilina prichadza do uvahy.
Odpovedať
ivv v akom salone v ziline si ich nasla? To snad nie je mozne!!!! Lenze ja mam svadbu uz 28.4. takze neviem cit o stihnem. Ale skusim prosim posli mi adresu salona v Ziline dik moc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mas to v internej poste :-) ponahlaj sa ! :-)
Odpovedať
No kocky tak teraz som sa poriadne napalila!!! IVV mala si pravdu v Ziline ich maju a za tu sumu ako pises az na to ze tesne predo mnou si ich jedna kocka zajednala na moj termin, takze smola :-( V presove ich maju len v bielom takze nic a inde som ich nenasla. To je nefer!!!! Uz sa z nich ani nebudem vediet tesit :-( Neviete poradit v ktrom salone este maju znacku St. patrick???
Odpovedať
Profilova fotka
Katarina, to ja som ti ich zarezervovala na hodinu, aby ti ich nikto nevyfukol!! Zavolaj tam prosim este raz! ze ta hodinova rezervacka patri tebe!!! x-) Ta hodinova rezervacka este nevyprsala!
Odpovedať
Ivv aj ja som tam volala, ale bola si rýchlejšia :-) , tá pani sa musela riadne čudovať v priebehu chvíľky aký záujem. Katka ako to dopadlo?
Odpovedať
Profilova fotka
Volala som do toho salona, ale Ty chces asi kremove, ze? Hm.. tak tie kremove mali zarezervovane uz predtym, ta moja rezervacka je na biele Rahmany..
Odpovedať
ivv ja som tam uz volala a maju iba biele uz som ti to pisla do IP a kedze som z BA musela by som merat minimalne dva mozno aj tri krat cestu do ZA takze by ma to vyslo asi rovnako a okrem toho uz mam zaplatenu zalohu v NICOL a tu mi uz asi nevratia, takze by ma to vyslo este drahsie, skoda je to smola. Ale ako mi moja buduca svokra povedala: "vydavas sa len raz tak to neries", tak sa idem toho na 100% drzat!!!! Hoci v kutiku duse ma to bude asi stale hnevat ;-( Ale IVV velka vdaka je to od teba nesmierne mile ze si mi chcela pomoct :-)
Odpovedať
Profilova fotka
medzitym som ti uz pisala aj na intenu postu, ale ked citam tuto Tvoju odpoved, tak je to uz bezpredmetne.. :-) tak snad ta info pomoze niekomu inemu :-) a s tym meranim cesty niekolkokrat mas pravdu..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?