Uprava siat

ahojte chcem sa spytat ci by sa dalo urobit nieco zo snurovackou mam prilis siroky chrbat a nedaju sa mi vobec zaviazat , vzadu lenze saty velmi chcem ci sa tam neda dat niaky pas a presit to aby ma stiahli vsade mi sedia len na chrbte nie?
Odpovedať
ahoj, no podľa mňa by to nebolo pekné...tá šnurovačka je roztiahnutá až príliš, nevyzerá to dobre, ani keby pod ňu našiješ kus látky, aby ti zakryl chrbát...stále to bude veľmi otvorené...nevidím, ako sú šité z boku, či by sa tam dal všiť ešte kus látky, každopádne by to už ale bolo vidno a nebolo by to pekné...ja by som ti skôr radila popozerať sa po väčšom čísle
Odpovedať
Ahoj :-) Radšej sa poohliadni po iných šatách :-( Síce som už videla babu v šatách, kde pod šnurovačkou nemala látku, normálne len svoj chrbát, len to bolo šaty šité na mieru, sedeli jej perfektne no a to nehovorím, že mala postavu modelky. Vyzeralo to nádherne.. Len ty máš ozaj ten chrbátik širší, zbytočne len naň takto upozorníš :-( A vidí sa mi, že tá šnurovačka ide aj dosť hlboko. Skúsila by som možno taký strih, čo ti chrbát zakryje, ak nie celý, tak aspoň T-spojenie, alebo Y, opticky ťa to zúži vzadu. Máš ešte rok, to je more času, hľadaj! Isto nájdeš ;-)
Odpovedať
vzhladom k tomu, ze saty su vam strasne uzke, tak si musite vybrat ine. keby islo o par cm, ale takto? ako mozete napisat, ze vsade vam sedia, ked su vam uzke o cca 20cm. ved si vyberte vacsie cislo. teoreticky by sa tam dal vlozit material, ale tak ako bby to vyzeralo, ked snurovacka je cela roztiahnuta. je kopa peknych siat a ked mate taky siroky chrbat, hladajte si saty so zakrytym chrbtom a strih, co opticky zuzuje. a ten rok treba cvicit a uvidite, ze aj viac ako 10cm sa da zhodit cvicenim a stravou. vela stastia.
Odpovedať
toto sa riesi s prekrytim na chrbate ,vklada sa tam taky trojuholnik ale urcite nie na holo ved to je hrozne na holo . ked sa to tam vlozi to uplne inac vyzera a urcite by som uz dala prerobit aj tie uska aby boli hustejsie a hlavne mensie . Uz som taketo saty videla neviem kto to vyraba ale moc si na tom zalezat nedava . Ver ze keby si to spravila bude to ok
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?