Ušitie boho svadobných šiat - skúsenosti

Viem, že sa tu trend boho svadobných šiat už dávnejšie preberal. Ja osobne ich mám mimoriadne rada a predstavujem si v nich vlastnú svadbu ;-) Akurát ich málokde dostať a aj tam, kde sú, je ponuka dosť obmedzená v porovnaní s ostatnými krajinami. Rozhodla som sa preto skúsiť ušiť vlastné a rada by som počula váš názor :-) Ak sa vám boho štýl nepáči, jasné, nepadnú vám do oka ani tieto, no ak ste budúca boho nevesta, viete si predstaviť kráčať k oltáru v tomto? :-) Krásne ďakujem za pomoc a radu!
Odpovedať
1
2
Su uzasne nadherne hned by som ich brala
Odpovedať
Profilova fotka
Na mňa je ten výstrih už priveľa. Trošku mi to pripomína nočnú košeľu alebo nejaké negližé. Inak sa mi páčia boho šaty, ale nakoniec budem mať iný štýl.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa tento štýl veľmi páči..tiež budem mat také 😍
Odpovedať
@stastna16 Ďakujem krásne! :-)
Odpovedať
@ttjnlrn Jasné, nie je to štýl pre každého, hlavne ak sa vydávaš v kostole a podobne :-) Každopádne veľká vďaka za názor!
Odpovedať
@matulya To ma teší, objednávaš zo zahraničia či zo salóna niekde u nás? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dani44 zo salóna, wedding avenue v bratislave
Odpovedať
Profilova fotka
@dani44 pekný deň 😊. A čo tak kombinácia dvojdielných svadobných šiat v tomto štýle? Pekné čipkované body a k tomu dlhá tylová/saténová sukňa, využiteľné aj na iné udalosti. Túto sezónu to využila väčšina našich neviest. P&L
Odpovedať
Profilova fotka
Prvé a druhé sú nádherné. Aj keď neviem, či ten výstrih by na mňa nebol príliš. Aj keď aj moje svadobné mali celkom slušný výstrih. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ten výstrih je podľa mňa už prehnaný..biele svadobné šaty by mali symbolizovať predovšetkým čistotu a nevinnosť nevesty. Tieto mi pripadajú až vulgárne odvážne...gratulanti by pozerali asi inde ako neveste do oči..ale je to len môj osobný názor. Inak Boho štýl sa aj mne osobne veľmi páči, len trochu jemnejší odvar..:)
Odpovedať
@maggie6 Jeej, ďakujem! Áno, výstrih je celkom hlboký, ale v prípade potreby sa pri tomto strihu dá celkom pekne upraviť :)
Odpovedať
@zfdb Isto, tieto výstrihy nie sú každému po chuti, ale som veľmi rada, že sa ti páči boho štýl. Zjavne nás je dosť už aj na Slovensku :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@peter_a_lucia Sú veľmi pekné, ale na môj vkus troška konzervatívnejšie. Osobne sa mi páči, keď sú šaty trošička vyzývavejšie (samozrejme s mierou) :)
Odpovedať
Profilova fotka
tie druhé sú top - ako pre vílu :) a samozrejme, že to nie sú šaty pre ženy s väčšími prsiami, skôr vyniknú na tých menej obdarených ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dani44 ďakujeme za odpoveď 😊. Samozrejme šatky sa dajú ušiť presne podľa požiadavky a tak, aby to bolo aj troška vyzývavejšie 😉
Odpovedať
Profilova fotka
nevedela som, že takýto typ šiat má aj takýto konkrétny názov ale môžem povedať, že sú veľmi pekné. a osobne si myslím, že šikovná krajčírka dokáže takéto šatočky v pohodičke ušiť
Odpovedať
Profilova fotka
@dani44 saty su krasne <3 na mna je tam tiez trosku hlboky vystrih, ale to hovorim preto, lebo ja tam zas nemam co dat :-D to, ze by saty mali symbolizovat cistotu a nevinnost nevesty ma dost pobavilo - myslim, ze takmer ziadna nevesta uz nie je pri vstupe do manzelstva nevinna :-p
Odpovedať
este ked je tu ta tema, tieto su krasne a super cena...https://www.chichiclothing.com/products/Chi-Chi-Bridal-Amelia-Dress.html chi chi znacku mam rada, pride mi aj dost kvalitna :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dani44 To je v pohode.....len čo ma mrzí, že svadobné salóny nejdu veľmi s tymto trendom. Ja som mala svadbu v sept. a zháňala som presne niečo na tento štýl (niečo decentnejšie) a žiaden salón ktorý som navštívila takéto šaty nemal v ponuke. Myslím už hotové, nie šité na mieru. Z toho som bola celkom sklamaná, pretože záujem o takéto šatičky je momentálne veľký...
Odpovedať
@frenerika Ďakujem za názor! :-)
Odpovedať
@evkao Nooooo, to je pravda, tieto konkrétne šaty sú vhodné len pre učitý typ postavy. Ale zas, videla som, že boho teraz letia aj medzi plus size nevestami https://i.pinimg.com/originals/25/1d/... A vyzerá to naozaj pekne :-)
Odpovedať
@maryskas Jeej, tie su naozaj pekné. Síce celé z polyesteru, ale ak si nevesta nepotrpí na luxusnejšie látky, tak úplne v pohodičke, mne osobne sa veľmi páčia :-)
Odpovedať
@zfdb Ja si myslím, že ono sa to do našich salónov až teraz začne dostávať - vlastne ako je to so všetkými fashion trendami. Ale teším sa na to, lebo z amerických salónov už mám napozerané snáď všetky šaty v tomto štýle! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby myslite si, ze by taketo saty boli vhodne na svadbu aj v marci?
Odpovedať
Profilova fotka
@lenula18 a prečo by nemali byť vhodné? Je jasné, že si budeš musieť na vrch niečo dať aby ti zima nebola ale kľudne môžeš mať aj takéto šatočky. Veď je to tvoja svadba ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jamimika skrz to som sa presne bala, ze ci mi v nich zima nebude. Ale tak to je asi jedno. Uvidim, ake najdem v salonoch :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenula18 uvidíš aké bude počasie, možno prekvapí a bude pekne slniečko svietiť a nebude ti zima. Chceš si požičiať?
Odpovedať
Profilova fotka
@jamimika to este neviem, este som sa nerozhodla ci usit alebo poziciat. No jednoznacne si chcem ist poskusat a podla toho uvidim
Odpovedať
Profilova fotka
@lenula18 myslím, že keď uvidíš tie ceny za požičanie, tak si to veľmi rýchlo rozmyslíš
Odpovedať
Neviem, či sa tie moje radia do tejto kategórie, no myslím že by mohli. Ja som si dala šaty ušiť a som namieru spokojná. V salónoch majú väčšinou strihy ktoré sa mi nepáčia a keď sú aj pekné tak stoja nehorázne peniaze... :-) určite si daj ušiť
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?