Úzke svadobné šaty. aké sú vaše skúsenosti ?

Ahojte všetci, mala už niektorá na svojej svadbe úzke svadobné saty? Myslim, take čo sa od kolien rozsiruju? Ako ste sa v tom citili pocas svadobného dna? Vedeli ste sa v tom hybat?
Odpovedať
Profilova fotka
ak si zacnes prezerat svadobne albumy, zistit, ze je vela takych neviest..aj ja budem mat uzky strih ;-) Mne sa saty typu "cukrova vata" nepacia. Pacia sa mi na inych nevestach, ale vzdy som vedela, ze ja sa v takych vydavat nebudem :-D
Odpovedať
ja mam take jemne do A-strihu, ale nasla som jedny nadherne, su to najkrajsie saty ake som kedy videla, mam ich v albume, tak mrkni a neviem ci si ich kupit. Ci sa chcem v takych vydavat. Keby ich ukazem priatelovi som si ista, ze povie jednoznacne ano. Tak sa neviem rozhodnut, ci aj ja ich chcem. Vaham medzi dvoma. Tie druhe su tie s tou stuhou cez pas
Odpovedať
Profilova fotka
Magic, ty si nejaka nerozhodna, jedny mas rezervovane, jedny si chces kupit a dalsie znahas cez bazar? =-) :-o A kazde uplne ine stylovo... Uzke saty su velmi pekne, ako aj siroke, zalezi, komu co sekne. Mne osobne sa nepacia uzke saty na nizkych dievcatach a zas ani velmi siroke na vysokych... Neda sa to podla mna takto vseobecne napisat... :-)
Odpovedať
to mas pravdu. ale tu rezervaciu idem zrusit. myslim, ze si asi kupit tie s tou maslou. Su krasne. :-) no uvidime ako sa vyspim zajtra :-) xixi
Odpovedať
Profilova fotka
a kde si ich ides kupit? oplati sa to kupovat?
Odpovedať
oplati, ved ich predam, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Magic, myslis? 8-( Stale tu vidim tolko inzeratov na saty, aj dost lacne, a nezda sa mi, ze by to niekto kupoval... Za kolko si ich ides kupit? Pozeram, ze svadbu mas za 2 mesiace, to stihnes?
Odpovedať
Profilova fotka
mala som presne take saty ako popisujete, a citila som sa v tom prefektne, lahulinke nebranacie pohybu aj napriek tomu, ze sa to zda uzke je to velmi pohodlne, takze baby len do toho ;-)
Odpovedať
to majka 1121: ved ja ich nemusim predat len tuna na tejto stranke :-) je vela moznosti ako sa mozes zbavit siat :-) ak nie, tak si ich necham. Nemusim ich predat za kazdu cenu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Magic, vidim dobre, ze dnes si rozhodnuta uz pre iny model? =-) :-N A kde tie saty kupujes, v nejakom salone? Samozrejme, predat ich mozes aj inde, ale predsa len svadobny portal je asi najlepsie miesto, si myslim. A mozno ich raz bude mat Tvoja dcera x-)
Odpovedať
no, definitivne som sa rozhodla :-) vravelasom ti vcera, ze este nieviem ako sa dnes vyspim :-) ale uz to zmenit nejde, takze tak :-) a ano, aj ja vravim, ze ak to nepredam, mozno sa v nich vyda moja dcera :-) xixi ked sa ona bude vydavat, ine saty uz budu moderne :-) ak este vobec svadby budu v mode :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ved praveze sa dovtedy mozno znova vrati moda :) a okrem toho nie je to nejaky modny vystrelok a myslim, ze take saty z mody ani nevyjdu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
no nechajme sa prekvapit co nam prinesie buducnost :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja budem mat tiez saty uzkeho strihu pretoze sa mi nikdy saty typu torta nepacili a citim sa v nich uplne uzasne a nejake problemy s pohybom nemam kedze uz ich mam doma ;-)
Odpovedať
to je fajn, ja som sa predsa nakoniec rozhodla pre A strih :-)
Odpovedať
Ahoj holky, taky jsem měla těžké rozhodování se šatkami. :-) :-) Vybrané mám v albíčku, střih přesně jak píšete...Jsou úplně na tělo, je dole se rozšiřují. Měla jsem trochu pochybnosti,jestli v nich nejsem moc tlustá atd :-D :-D Nakonec stejně vyhrály!!!!! Mám je v albíčku! Jen si odmyslete ty strašný vlasy :-D :-D :-D Ať žije A střih!!!!!!!! :-D :-D
Odpovedať
Ahoj, ja mám tiež šaty úzke a od kolien rozšírené...Tiež som sa bála toho, či v nich vydržím tancovať celý deň. Ale asi veľkú úlohu hrajú aj pohodlné topánky a tie, dúfam, že som si vybrala správne...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?