Výber šiat počas tehotenstva, ak je svadba po pôrode

Čo by ste poradili v mojej situácii? Som momentálne v 4.mesiaci, bruško je už väčšie. Termín pôrodu mám v januári a svadba bude v auguste 2021. Kedy je najvhodnejší čas na výber a skúšku svadobných šiat? Nejako teraz "narýchlo" kým to bruško nie je až také veľké alebo až budúci rok? Bojím sa, že navrât k mojej postave po pôrode nemusí byť taký rýchly a zároveň si nechcem výber šiat nechávať na 3-4 mesiace pred svadbou, kedy už tie naj samozrejme môžu byť na augustový termín rozchytané... Prípadne boli ste niektorá v podobnej situácii?
Odpovedať
Kebyze som na tvojom mieste kúpim si šaty az potom. Naozaj nevies kolko priberies a ako to pojde dole. Poznám veľa báb co pribrali aj 20 kg. Nešlo to hneď dole. Radšej kúpiť potom po pôrode ako teraz a rok byť v strese ci ti budu dobre alebo nie. A keby ti neboli dobre tak zbytočne si budeš kupovať ďalšie šaty.
Odpovedať
Až po pôrode 🙂)) sakra my mame svadbu o 2 mesiace a nemám šaty 😁 to len ja som taká blbá či je nás tu takých viac ? 🤣
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Určite by som šaty riešila až po pôrode, nevieš, ako budeš vyzerať, takže teraz to nemá zmysel.
Odpovedať
Ahoj, určite až po pôrode.. Ja som pribrala 25kg, mala bude mať zajtra rok a aj keď makám, neviem ti posledné 4kg dať dole:-/ takže určite až potom, uvidíš ako sa budeš cítiť, koľko kg Ti ostane.. A neboj sa, šaty nájdeš, ja som cestovala za šatami ďalej, ale kupovala som si ich 3 mesiace pred svadbou. A na zapožičanie, aj napriek tomu, že september je mega preplnený aj skrz koronu, mali tiež mrte na výber ešte, takže no stress 🙂 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?