Výkup svadobných šiat v okolí Košíc, Prešova. Poraďte!

Profilova fotka
Ahojte . Neviete niekto o salóne , kde od Vás kúpia svadobné a spoločenské šaty ? Najlepšie okolie KE alebo PO Ďakujem za info :-D
Odpovedať
Ahoj. Pokiaľ viem, žiaden salón svadobné šaty nevykupuje. So sestrou sme pochodili všetky v okolí a nikde nám ich nechceli vziať. Každý argumentoval, že nie sú second hand, že by to nerobilo dobré meno. Že vraj ,ako by ste reagovali, ak by ste sa dozvedeli, že máte požičané šaty kúpené po inej neveste za pár korún?
Odpovedať
Profilova fotka
Super argument , a aj to ,že po inej neveste , ako keby tie kt. požičiavajú boli úplne nové ... 8-(
Odpovedať
no asi by si trebalo otvorit vlastny salon,kde sa budu poziciavat prave take saty..lebo ked pozeram do svadobnych albumov,tak niektore nevesty si kupila krasne modely :-)
Odpovedať
Profilova fotka
leatea: Súhlasím s Tebou , lebo mne napríklad všetky šaty od LaSposa,megie Sottero a neviem od koho ešte ... pripadajú rovnako, a musíme uznať, že sú síce krásne ale na nevestu s velkostou XXL tieto modely niesú 8-( takže , ja a mnoho dalších máme dve možnosti : bud schudneme do L ( čo uznajme , nie je ľahké ), alebo nám ostávaju šaty značky Polsko, Ukrajina, Maďarsko a pod... Aj keď aj tam nájdete modely šiat s veľkosťou L . Mne osobne padala sánka aké nádherné šaty mali v týchto štátoch (ručne vyšívané ) ale aj iné a to sa Modely od známych značiek môžu skryť pretože tie su všetky na jedno kopyto ... (Nič proti nim...sú tiež pekné ) Asi si otvorím salon... :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
A ozaj , neviete odkial má šaty salón ERIKA ? :-D
Odpovedať
sonja, ak mzslis salon erika v PO, tak ukrajinske, :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No tak to ma dojíma... Hlavne , že moje nechceli 8-( s argumentom , že majú svojho dodávateľa )
Odpovedať
Profilova fotka
to: sonja2 no ved nahodou by si si z nich urobila biznis :-D :-D :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte.Ja sa tiez pokusam predat saty,ale moje su uplne nepouzite,pretoze k svadbe nadoslo.Mam s tym problem,lebo so vsetkym stali 15.000sk.A teraz len smutne visia na skrini.
Odpovedať
iwet1211: Skús dať šaty na bazár, alebo si aspon urob album a daj k nim popis na predaj. Ja som mala tiež podobný problém. Kúpila som si šaty cez net, ale mi boli strašne veľké a cez prsia sa upraviť nedali tak, aby mi pekne sedeli. Ale našťastie mám kamošku, ktorá ich vzala do salóna, pretože ani cez bazar sa mi nepodarilo ich predať. Keby som bola z BA, tak by som aspon akú takú šancu mala, ale z malého mesta..... daleko od hlavného...
Odpovedať
Cauko baby.Ja som tiez dala niekolko inzeratou na rozne stranky,ze predavam svadobne saty.A aj tu mam na mojej svadbe inzerat ale sa mi nikto neozval.Prosim poradte mi co mam robit.Som s Kosic.Ak by ste o niekom vedeli kto zhana saty na stihlu a vysoku dievcinu (180-188cm) myslite na mna.
Odpovedať
Profilova fotka
baby dajte si inzerat na ebay....rovnako ako si tam niektore kupili....tak tam mozu aj predat... Asi aj ja budem moje predavat.A som si ista ze na slovensku by ich nikto nekupil za taku cenu...takze ich dam asi an ebay.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja by som mala zaujem kupit si tu svadobne saty, ak mate zaujem poslite mi foto, cenu a popis na alaya1@azet.sk :-)
Odpovedať
ahojte, ja by som rada kupit nejake spolocenske saty,ak mate niekto nieco na predaj, informujte ma na sklamana42@azet.sk, som z NR, uvitala by som teda nie velku vzdialenost,dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte ja tiez chcem predat svadobne saty a nikto ich nechce ved su take pekne
Odpovedať
Profilova fotka
baby skuste dat inzerat na mimibazar...tu na tejto stranke sa to tak strasne zle vyhladava.....mimibazar je lepsi podla mna :-)
Odpovedať
Ja by som chcela zopar veci predat na mimibazar ich uz mam aj tu, len nikto nema zaujem :-(
Odpovedať
A co tak skusit ponuknut svadobne saty nejakej krajcirke co ma doma svoju dielnu?Pocula som,ze niekedy odkupia svadobne alebo vecerne saty a potom ich prenajimaju...alebo niektore nemaju tolko penazi naraz vam dat,tak ich prenajimaju a ten prenajom ide vam,a ked napr. chcete saty predat za Sk 8.000,tak niekoko prenajmov vam to splati a potom tie saty ostanu krajcirke... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte....ja tiež predávam svoje šaty...mám ich aj tu v bazare aj na mimi ale zatial nič....a čo som sa informovala tak salony šaty nevykupujú..... :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahojte. Mimibazár,Mimiaukcie,Babybazar,Azet,Avízo, tam všade som mala inzeráty,že predám 1x použité svadobné šaty s úžasnou krajkou,dovezené zo Švajčiarska a nik neprejavil záujem. Vycálovala som za ne v prepočte 15.000,- SK a nič, stoja mi v skrini. Bola som sa informovať aj v požičovniach, ale tiež som dostala odpoveď, že nie su Secon hand. :-| Tak nám nezostáva nič iné, len si ach dať za sklo a pozerať sa na ne. |-|
Odpovedať
Profilova fotka
ak ste z okolia Trnavy, ozvite sa Svadobnemu Salonu v Trnave, najdete ho na vyzdoby.sk, tu je adresa je to pri vlak.stanici: Svadobné centrum Navštívte nás osobne na Žarnovej 6 v Trnave Pondelok až piatok od 10.00 - 18.00 h Sobotu od 9.00 - 12.00 h Je tam mila baba, ja si od nej budem prenajimat vyzdobu, a ked som jej vravela ze si budem davat sit saty, tak mi povedala, ze ak by som mala problem s predajom, nech ich donesiem, ze sa na ne pozrie... Jedna holka tam uz bola, a vravela ze je moznost ich tam aj prenajimat, beru si proviziu tusim 20%, co je ok, a da sa na tom zarobit... staci ak si vase saty prenajme 5 neviest, a mate ich splatene.... Oni prenajimaju za 4.000 Sk myslim.... Myslim ze je to celkom fajn biznis, problem je len v ustriehnuti si, ze ci vam ich ta holka neprenajala za Vasim chrbatom a vam nedala proviziu s prenajmu.... to sa akosi velmi neda ustriehnut, jedine ze tam nahmatkovo pridete priamo nejaku sobotu a checknete, ci tam su vase saty.... tak vela zdaru!
Odpovedať
Profilova fotka
...ja som bola v salone v Spisskej Novej Vsi a zhodou okolnosti tam mali aj saty, ktore chcela jedna dievcina predat, takze sa to pravdepodobne da :-)
Odpovedať
babule poslite mi foto a popis a kolko stoja satky na mimka-m@azet.sk. diky ak najdem nieco zaujimave... ;-) :-)
Odpovedať
@mimam myslis z toho salonu v trnave,ktory spomina katarina6?
Odpovedať
Profilova fotka
mimam ja som tiez nepochopila co chces? :-D ake foto? aky popis? ake saty? Ako chces babam tie ich saty pomoct predat alebo naco ti bude fotka ich siat? a co zaujimave chces hladat? asi som prepracovana, ked som taka nechapava.... :-|
Odpovedať
chcela som satky a ich ceny.. od tych ktore satky predavaju.. ak sa mi nieco zapaci mozno pouvazujem nad kupou
Odpovedať
Ahoj ak by si mala záujem skús si pozrieť môj inzerát tu na: http://www.mojasvadba.sk/bazar/show_e... Neviem či máš záujem ako súkromná osoba alebo ako salón? jarka
Odpovedať
@mimam ono by sa ti tie satky oplatilo vidiet na vlastne oko, ak ich chces pre seba na svadbu...ak si sikovna a vedela by si si ich nejak dotvorit...ale pravdu povediac z tych vypredajovych modelov ma nic neoslovilo...satky boli velmi jednoduche, vyzerali opotrebovane resp. ako by sa s nimi zaobchadzalo troska nesetrne, resp. mohli byt starsieho data vyroby... momentalne im tam pribudli nejake nove modely... bavili sme sa o ncih aj tuto v teme http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... toto je stranka spominanej agentury-firmy a zopar satociek na fotkach...pozri, budes mat aspon predstavu... :-)
Odpovedať
lomnicka tak ja som prave nejak nad tym uvazovala, lebo mam same super pozitivne ohlasy na tie satky co som si ja vybrala tak to tak aj necham asi.. rasej, ako by som mala potom lutovat alebo banovat ze som este vymyslala.. :-N takze satky jedine ze by boli pekne a lacne tak si kupim na nejake fotenie keby bolo skaredo a nechcela si zasa tak draho poziciavat saty.. 8-)
Odpovedať
@mimam nechapala som , preco sa na to pytas, ked mas nadherne saty vybrane...ale ved, ked sa clovek neopytaa, nedozvie sa... :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?