Vysnivane saty usitie

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa Vas spytat ze ci ste si uz davali sit Vase svadobne vysnivane saty a ze kolko to stalo priblizne.Lebo uvazujem ze si dam usit saty moje vysnivane svadobne ale nie som si ista tak mi prosim poradte ci si dat usit alebo kupit. Dakuejm a pekny den zelam :)
Odpovedať
Tak mala by si tu hodit fotku, aby ti niekto vedel odpovedat...baby co si davali sit ich mali uzite za 300, ale aj za 500 a vyssie..podla toho z kadial si..urcite sa ti tu poozyvaju pro co siju/davaju sit do Ciny
Odpovedať
Profilova fotka
k cene šiat sa bez obrázku nevyjadrí asi nikto, veľmi záleží od materiálu a toho, aké bohaté šaty majú byť. ja som si dávala šiť a som veľmi spokojná:)
Odpovedať
no chcem vidiet tie saty za 300e. ved to ani latku za to nekupia. ak to samozrejme nema byt vsetko z ciny. si zoberte, ze kolko metrov latky treba na taku sirkou suknu. za 300e sa poriadne saty usit nedaju.
Odpovedať
ked je sukna tylova tak to take strasne nieje ,cipka zalezi od kvality ,saten tiez moc nestoji takze urcite sa to da . Zaves fotku a dozvies sa viac :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si davala sit saty do KE, salon Renky... ano davaju sit do Honkongu, ale nevidela som rozdiel :) boli nadherne, moje a vysli ma do 300 € aj s bolerkom :) pozri v mojom albume :)
Odpovedať
Profilova fotka
stanislavao saty za 300 sa daju ucit parade, ak vies kde a nedas si ich usit u dievcat, ktore robia saty jedny za pol roka a nemaju latku. Moja mamina robi spodne pradlo a preto latku objednava vo vacsom mnozstve, vyzna sa a vie latku kupit lacnejsie ako ked niekto zbehne do obycajneho obchodu s latkami a kupi 10 metrov. Preto si treba zvazit u koho si saty dat usit a moze to by kludne aj za 300...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si dala usit v trencine presne podla obrazka a vysli ma na 315 Eur
Odpovedať
Babuľky na šatoch z Ázie je to veľmi vidieť, sršia lacnotou ten plastický materiál a o vypracovaní ani nehovorím, so šatami je to tak ako s topánkami u číňaka si topánky môžme kúpiť aj za 12 eur, ale inde 50, 60,.....700...1000 eur tak je to . Viem, že nie vždy cena odráža aj kvalitu, ale za málo peňazí malá kvalita a úbohé vypracovanie, málo materiálu nevystužený korzet....a tie obrázky sú upravené fotoshopom ten dokáže neuveriteľne čarovať. Šaty si poriadne prezrite, sadnite si v nich či nevyletia hore. Nie je šitie ako šitie!!!! Ak by niekto chcel pošlem mu adresu kde nájde šaty vo vysokej kvalite za primeranú cenu. Neviem či sem môžem písať adresu tak to radšej nerobím poradím ak chcete.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si davala sit saty .. Presne ako bolo povedane hore. cena je rozna vzhladom na to, aku cipku alebo kolko vstvy tylu , alebo celkovo ake saty chces. Mne siju dievcata zo Simple choice .. su uzastne, a urcite ich budem len odporucat.
Odpovedať
Ja som si ich dala usit v jednom salone a stali 400 eur a bola som maximalne spokojna.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?