Zaobstaranie svadobných šiat

Zaujímalo by ma, kedy je najlepší čas na zaobstaranie šiat. Môžem aj necelý rok dopredu? Svadbu budeme mať v máji 2015. Vopred ďakujem za rady. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme vlastne celú svadbu s prípravami vyriešili do 4 mesiacov :) No a šaty som našla asi do dvoch mesiacov :)
Odpovedať
Profilova fotka
@wierocqa všetko záleží od Teba len si treba vybrať tie pravé a šatky snov :-)
Odpovedať
mymáme vo febraur 2015 a na saty sa chstám august september
Odpovedať
bola som si uz raz davnejsie skusat ale to len ta aby som vedela aky typ siat asi sa mi hodi a tak som to vdala ze mam cas v auguste.. a ked sa ma v slaone pytala kedy mam svadbu tak ma vysmiala naco tak skoro ze to staci tie 3 mesiace pred
Odpovedať
Profilova fotka
@wierocqa my sme sa zsnubili na silvestra, na konci aprila som bola skusat saty a uz som ich aj rovno vybrala a zarezervovala a svadba bude v oktobri. takze pol roka vopred je tak ok, mozes aj skor, ked sa na to uz velmi tesis :-) ja by som si to nahodou tiez este niekedy rada zopakovala :)
Odpovedať
Ked ja som si uz najsla tie prave...len neviem ci sadnu..
Odpovedať
Profilova fotka
@wierocqa moja krasna, ja som si tiez nasla tie prave, ale nez som ich isla skusat do salonu, tak som ich pobehala vela vela a nasla som si jedny, pri ktorych mi srdce zastalo, takze som tie vysnivane uz ani neriesila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja kamarátka si zajednala šaty rok a pol pred svadbou a niekde majú iba obmedzený výber pol roka dopredu...
Odpovedať
@wierocqa urcite ti to staci pol roka pred tym lebo za taku dlhu dogu ako je rok mozu byt uz vyradene alebo poskodene
Odpovedať
@wierocqa tak pol roka, skor by som len tak skusala a pokukavala ;-) rok je dlha doba, menia sa styly aj modely, niektore tu predavaju ozaj originalne a nadherne kusy.. aby sa ti nestalo ako nejednej ze si zajednala saty a o par mesiacov nasla krajsie/lepsie a cela smutna rozmysla co teraz.... a za rok mozes aj ty pribrat/schudnut/zmenit vkus...
Odpovedať
Dakujem dámy :-) rozhodla som sa že počkám do jesene :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som pozerala cca od augusta. v maji sme mali svadbu. v salone som nebola ani v jednom, len na nete som pozerala. hned 1.co sa mi pacili som bola skusit a hned som ich aj kupila. a pacia sa mi doteraz. krajsie som nenasla. cca v novembri. trosku som ich dala zuzit. cely cas mi boli dobre, dokonca 3 tyzdne pred svadbou som ich ledva zapla a v den svadby mi boli velkeee. za ten tyzden, co som robila salu som tak schudla. ale su korzetove, takze sa dalo... takze je jedno, kedy ich kupis, alebo zajednas, lebo mozes dopadnut ako ja. ze z krasnej tyrkysovej snurovacky bola ciarka cez chrbat... :-) mam ich v bazare, kebyze nosis velkost 42-48 :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme mali svadbu v aprili a vsetko okolo oblecenia som zacala vybavovat v januari ;) leto predtym som len tak popozerala :) ked som mala volno medzi statnicami.. :D moje satky som nakoniec nasla v salone ako vypredajove starej kolekcie (predomnou raz na neveste).. btw tiez kuk moj bazar ak chces.. :)
Odpovedať
ja som si požičala šaty 48 hodín pred svadbou :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzicka204 mala fakt nadherne satky :-)
Odpovedať
@wierocqa maximalne pol roka pred tym ti staci keby si isla teraz tak vobec uz potom nemusia byt lebo sa mozu znicit alebo uz nebudu take pekne lebo sa opotrebuju
Odpovedať
Záleží to od teba, kedy chceš. Niekto sa tak veľmi teší, že rieši rok dopredu. Len nikdy nemôžeš vedieť, ako budú tvoje krásne šaty, ktoré si vyberieš dnes vyzerať v máji, keď budeš mať tesne pred svadbou (samozrejme, v prípade, že chceš požičiavať). Rovnako aj postava sa ti môže zmeniť ešte. Ale úvodné kolo hľadania si daj ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wierocqa ja mam tiez svadbu v maji a saty uz mam;) je to uzasny pocit a zaroven mozem planovat vsetko ostatne:)
Odpovedať
Ja som si šaty nechcela požičiavať (zbytočne vyhodené peniaze), takže som si ich kúpila a som maximálne spokojná :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?