Ako čepčiť, keď nebudem mať závoj?

Profilova fotka
Ahojte :) Pomaličky sa dostávam k svojim vysnívaným šatám a pretože budú mať krajkové rukávy, plánujem vynechať závoj, pretože si myslím, že je škoda tú krásnu krajku zakrývať. Pretože to ale bude veľká svadba a tradícnie nemožno vynechať, premýšľam, čo mi teda budú dávať dole z hlavy pri čepčení, keď závoj nebude? Chcela by som mať vo vlasoch živý kvet, žiadne korunky, ani nič podobné... Máte nejaký nápad, ako to urobiť, aby som bola koza celá, aj vlk sýty?
Odpovedať
Profilova fotka
pre predstavu prikladám fotku šiat. Existuje závoj, ktorý by k nim pasoval?
Odpovedať
Profilova fotka
my sme boli teraz na svadbe, kde mali subor na cepcenie a neveste pred cepcenim dali na hlavu taky veniec z kvetov so stuzkami. Ten jej potom davali dole a zacepcili ju. Ak budes mat nejaky subor, tak sa ich skus spytat. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Súbor bude, mamka si to vzala na starosti a až sa bojím, čo všetko z nej vypadne :D Veniec z kvetov znie super, svadba bude zjara, takže ideálna symbolika. Píšem si :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrá otázka, ja tiež nebudem mať závoj a netuším čo s tým a ani sa mi to nechce riešiť :-D
Odpovedať
pred polnocou si daj nejaky provizorny svadobny zavoj :)
Odpovedať
Ja som mala podobne saty len s ramienkami, a mala som k nim dlhy zavoj na styl spanielsky, a aj keby si nedavala mozes si vypozicat a dat len pred redovym, alebo nosia ak subory svoje
Odpovedať
Ved nemusis mat zavoj,len ti daju cepiec...
Odpovedať
Profilova fotka
@lulu0123 no u nás na východe sa to robí tak, že neveste dajú dole závoj a družičky sa o neho naťahujú s družbami a snažia sa ho speňažiť. Resp. nie závoj, ale tzv, partu, takže to môže byť čokoľvek, aj ten venček z kvietkov. Nejak to vymyslím. Trebárs aj nájdem závoj, čo by mi k tým šatám pasoval :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mika251 Mika , hod si na google slovo ,,parta,,...toto sa dava neveste na hlavu pred cepcením a to toto ti budu davat dole a namiesto toho cepiec...aj sa to vravi ,,hlavku stat alebo vienok z hlavky snat.,,... tak toto je ten vienok...krásny ti vyrobia napriklad na sashe
Odpovedať
pozri moje foto, mala som subor na cepcenie, najprv som mala na hlave partu a tu vymenili za cepiec...zavoj sa vobec neriesil :)
Odpovedať
@mika251 ja som tiez nemalaxzavoj, len kvietky vo vlasoch. Ako spominaju dievcata vyssie, pred cepcenim mi dali na hlavu tiez veniec z kvetov so stuzkami a ten mi potom snimali. Vyzeralo to pekne a ani uces sa mi nepokazil.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Mozem sa spýtať ? Ja budem mat závoj . Veniec je k čomu? Ked nema závoj ? Tak sa položí a aj da dole ? Alebo sa da aj namiesto šatky po zavoji dat veniec ? Nerozumiem sa moc tomu cize poprosim o rady
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?