Aký mať program pri svadbe bez zvykov a tradícií?

Dievcata prosim o radu. Mame svadbu bez zvykov a tradicii. Aky program by ste mi poradili, aby sa hostia aj takto zabavili? Za vsetky napady dakujem ;-)
Odpovedať
My sme zo zvykov mali iba cepcenie a potom zametaj zametaj a ja som chcela aj daky program, hry, ale muz povedal, ze naco a veru mal pravdu. Vsetci sme tancovali, pili, jedli, zabavali sa a ziadny program veru nebol treba. Ale keby si chcela tak je take, ze zenich a nevesta odpovedaju na otazky o sebe, tombola...
Odpovedať
@ivi2907 nemame ani cepcenie. Bojim sa, aby sa ludia bavili, ale trosku si ma upokojila. Prosim ta co je zametaj zametaj? u nas take nemame, alebo sa to mozno inak vola :)
Odpovedať
@vikimaria Ked skonci cepcenie tak nevesta dostane lopatku, zenich zmentak a hostia im hadzu mince a oni ich zametaju, vela ludi na nasej svadbe to nepoznalo, ale pacilo sa im to :) Tiez som si nevedela predstavit co budeme cely cas robit, ale ten cas utiekol tak rychlo a veru nikto sa nenudil...
Odpovedať
@vikimaria krajanie torty, hra s topankami, svadobna tombola, niekde som tu videla aj nejaky "svadobny koc"...
Odpovedať
Ak mate nejake tipy, rada sa inspirujem. U nas v rodine tiez nie su tradicie, ani sa velke svadby nerobia, tak len zbieram ake-take tipy. Starejsieho nebudeme mat, iba DJ-a, co robi aj starejsieho a hry, ale ako starejsi sa mi az tak nepaci. Moja prestava je asi takato: obrad 16:30 - 17: 00, do 17:30 - 18:00 fotenie s hostami Prichod do restautacie 18:00, predjedlo potom asi rozbijanie taniera a zametanie, nejaky prihovor (este neviem koho) vecera volna zabava chvilku, krajanie torty ako program ma zaujal: hra s topankami tombola slub svokier Svadobny koc (to az ked pridu kamarati vecer) volny program. Potom sa prezleciem do siat a volna zabava. Ak ma niekto nejaky tip, budem rada. Po polnoci (resp). skor, urcite vsak nechcem ziadny redovy tanec ani nic z peniazmi, u nas sa take nenosi a od hosti budem mat financny dar, tak nechem pytat ziadne peniaze, u nas je to neslusne.
Odpovedať
@lili1990 zevraj ten svadobny koc je oooobrovska sranda pre mladych :) tak podme teda dotoho nech sa bavia :-D P.S. ani my nebudeme vyberat peniazky ;)
Odpovedať
@vikimaria to veru hej, ja som to videla a bola to zabava. U nas je to ale take otazne, lebo mame vela deti a starsich ludi, neviem ci budeme mat dost ludi, celkovo na svadbe bude 25 hosti, z toho 6 deti, 3ja po 70-tke, 4-ria uplni abstinenti :D cize asi nebudem mat koho dat do toho koca :D Ale za pokus to bude stat
Odpovedať
Profilova fotka
@vikimaria to mozem len potvrdit je to naozaj velka sranda a my sme to taktiez na svadbe mali. Super sme sa pri tom zabavili :-)
Odpovedať
@lili1990 ked vyjde na kolesa,kocisov, krala, kralovnu tak podla mna staci. aj tak budu dopleteni :-D este som nasla pripijanie podla mesiacov narodenia, ale neviem ci Vas na to bude dost
Odpovedať
Myslím, že tradície patria na svadbu, také čepčenie v krojoch s tanečníkom, so sviečkovým, družbovským, fľaškovým tancom, aspoň u nás na východe neskutočne oživí svadbu a aj zabaví.
Odpovedať
ahoj žienky:) pre mňa taká novinka, že svadobný koč... čo je to zač??:D
Odpovedať
Mali sme tombolu, manželský kviz a pustali sme lampiony šťastia :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mey8 asi ti to tu nebudeme cele opisovat. daj si na youtube svadobny koc a tam to mas pekne cele ukazane ako to funguje ;-) ak by si potrebovala text, kludne poslem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@vikimaria mozem poprosit o text na svadobny koc je to super,dakujem moc
Odpovedať
@p_etrisha ahoj, môžem sa opýtať čo ste mali v tombole a ako to celé prebiehalo? :-)
Odpovedať
@mirus6 my sme mali 40 cien (chcela som kazdemu), spravili sme uvod, vytiahli prveho a kazdy vyherca nam tahal dalsieho. Kedze sme to mali "vtipné" nazov ceny bol "nóbl" a skutocna vyhra prkotina, tak sme vzdy povedali nazov ceny, výhercu a ked si preberal, tak sme ostatnym povedali obsah balíčka. Ak ti neni jasne cosi,napis IP kludne :-)
Odpovedať
@p_etrisha Ďakujem ti za vysvetlenie, je to dobrý nápad, určite sa hostia pobavili :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
@vikimaria Ahoj vedela by si aj mne poslat text na ten svadobnz koc? dakujem
Odpovedať
Hra s topankami, popripade vytlacit hlavy mladomanzelov nalepit na spajdlu rozdat hostom a spravit kviz o mladomanzeloch. Spolocne zabavne tanecky, podla videa.
Odpovedať
my sme nemali ani zvyky, ani žiadne hry a program a hostia sa nenudili, zábava až do rána... :-) podľa mňa je svadobná hostina niečo ako rodinný ples - a hostia sa medzi sebou bavia, veď je to rodina, ktorá sa vo väčšine prípadov konečne stretne vo väčšom počte dokopy + pribudne nová rodina, takže sa spoznávajú, jedia, tancujú... mne program na svadbách, kde bola a kde som ho zažila (rôzne tance, kvízy, predstavenia, ...) prišiel skôr ako rušivý element, než zábava.... a niekedy mi bolo trápne aj za hl. účinkujúcich.. ešte tie vtipné tomboly, to môže byť, pri menšom počte hostí, ale keď má niekto 100 a viac hostí, tak sa to moc spraviť nedá.. a načo trhať rozhovory a zábavu medzi hosťami nejakým programom.. to patrí skôr na stužkovú
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?