Aký máte harmonogram, ked máte obrad o 16:00?

Profilova fotka
Krásny deň, nevestičky, zaujímalo by ma aký máte harmonogram, keď máte svadbu o 16:00 a taktiež ste mali v pláne aj fotenie popoludní :) Pýtam sa preto, že sa trošku bojím aby sme sa po obrade nevyparilii a ľudia sa nenudili.... a druhá vec prečo ma to zaujíma, že by som chela mať aj tie pekné fotky s prskavkami včeer a to tiež neviem, že na ktorú hodinu mám naplánovať. Ďakujem za rady a prajem pohodové prípravy na Váš deň ;)
Odpovedať
My mame o 16:00 obrad, ale fotenie planujeme doobeda, resp. cez obed. Po obrade vam budu gratulovat, budu pripitky, podla mna uz sa potom fotenie nestiha (aj ked pri zapadajucom slnku je pekne svetlo, to je mi trochu luto, ze fotky budu v tom ostrom poludnajsom.)
Odpovedať
My mame 16.30 ( ale vsetko mame na 1 mieste a aj tam uz noc pred spime) na 9 mam kadernicku a vizazistku od 11 sa fotime ale medzi fotenim o 12 mame obed potom od 15 do 16 uvitanie hosti taky raut o 16 nacvik s matrikarkou a16.30 obrad.Po tom hned vecera a tak.Mame prskavkove fotenie o 22h
Odpovedať
Profilova fotka
ked mate obrad o 16 by prave bola lepsia ta varianta s fotenim doobeda, respektive pred obradom. lebo potom este kym sa vsetci dostanu na miesto hostiny, potom vas este musia cakat a vacsinou ludia moc nejedia doma pred svadbou, jednak nestihaju a jednak si setria miesto a takto by ste sa dostali k veceri mozno o 7 co je uz podla mna aj dost neskoro, budu dost vyhladovany :/ a prskavky v auguste mozno o 9 - 10 aby uz bola tma :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nemáme stanovený presný harmonogram ale tiež máme obrad o 16.00 a v mojej hlave som si to tak zatredila približne, že asi okolo 8.00-9.00 hod. príde kaderníčka, spraví mi vlasy a nalíči ma, potom okolo 11.00 hod. sa chceme ísť fotiť a dúfam, že do obradu to stihneme :-) ak stihneme a skončíme aj skôr, tak sa pôjdeme domov ešte trocha občerstviť a všetci sa potom máme stretnúť s hosťami pred úradom tesne pred obradom, po obrade rátam okolo 16.15 hod. budú gratulácie spolu zo spoločným fotografovaním pred úradom, rátam, že okolo 16.45 hod. bude presun na miesto hostiny, čo je asi cca. 5-10 minút, dorazíme tam cca. pred 17.00 hod., tam chceme spraviť ešte zopár fotografií spoločných (pekné prostredie, chceme to využiť) a aj svadobčania v prípade záujmu nech si porobia fotografie :-) Ešte tesne pred večerou chceme stihnúť rozbíjanie taniera a cca na 18.00 hod. sa bude podávať večera, po večery asi okolo 18.30 až 19.00 hod. prví tanec dáme a potom tanečné kolo a okolo 20.00 hod., možno aj skôr krájanie torty s kávou...a o 22.00 hod budú švédske stoly, krátko pred pol nocou dáme tzv. kočíkový tanec a okolo pol noci sa pôjdeme prezliecť dáme spršku rýchlu a zábava pokračuje do rána...
Odpovedať
pri takomto case obradu, by som sa isto sla fotit skor. budete mat na to dostatok casu a nenehate hosti aspon cakat. aj tak sa budete fotit aj s hostami a to tiez ejaky ten cas portva. to by ste aspon na moj vkus zacali so samotou oslavou az prilis neskoro
Odpovedať
09:00 kadernicka 11:30 vizazistka 12:30 prichod na hotel/ ubytovanie sa 13:00 obed 14:00 obliekanie nevesty a zenicha 15:00 first look na hoteli 15:15 fotky pri svadobnom aute 15:40 presun do kostola 16:00 obrad 16:45 gratulacie pred kostolom 17:00 spolocna fotka s hostami + par paroviek (hostia sa zatial presuvaju do hotela) 17:20 presun na hostinu 17:30 prihovor manazerky hotela, pripitok, rozbijanie taniera, prenesenie cez prah 17:45 usadzanie hosti + prihovor a pripitok 18:00 slavnostna vecera 19:00 prvy tanec + rodicovsky tanec 20:30 krajanie torty 21:00 topankovy kviz 00:00 cepcenie + redovy 01:00 popolnocny tanec
Odpovedať
@j_anet_h ja súhlasím, že fotenie by som asi dala pred tým aby ste nevečerali zbytočne neskoro :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 ten harmonogram vyzera velmi tesny :) este som nemal svadbu, na ktorej by harmonogram bol dodrzany. radsej teda ratajte s tym, ze sa vam to uz okolo obeda moze rozsypat :) :)
Odpovedať
@photostancik ja s tym ratam, ale nejaky casovy harmonogram musi byt, neratam s tym ze to pojde ako hodinky :) a skor tipujem ze sa to rozsype az po obrade ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 ono to byva tak, ze je to rozsypane pred obradom a vsetko sa redukuje tak, aby obrad zacal presne. a potom to uz ide rozne :)
Odpovedať
@photostancik tak pokial sa to nenatiahne u kadernicky/vizazistky nevidim dovod aby sa to rozsypalo uz pred obradom, mame vyhradenu celu hodinu na "obed", takze tam sa da vtesnat este hocico a myslim ze je to dostatocne okno...kazdopadne ak to tak bude, budem to riesit zapochodu, nemienim sa tym stresovat uz teraz :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 stresovat sa netreba ani potom. ja o tom pisem preto, lebo stres nastava vtedy, ak nevesta nie je vopred na taku alternativu pripravena :) ale vidim, ze vy budete ok :) mimochodom, prave kadernicka a vizazistka su elementy, kde sa to zvycajne rozsype. a to aj preto, lebo staci, aby doslo k nejakemu meskaniu s nevestou, ktora je pred vami a uz je hotovo :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@photostancik nas na to upozornil aj nas fotograf ze je to natesno ale tak ako vravite, nejak uz bude ;-) co sa tyka vizaze tak tym ze mam svadbu v piatok nepredpokladam, ze bude predo mnou este nejaka nevesta, aspon o tom od svojej kaderincky neviem, mam byt prva v ten den a kedze rano uz asi nebudem vediet spat, mozno este ja pridem skor :-D skor mam teda pocit ze sa to natiahne az po obrade kedze tam sa cas nikdy neda predpovedat, ci uz sobasa alebo gratulacii...
Odpovedať
@photostancik takze konecne sa mozem vyjadrit ako to vlastne dopadlo :-D tak ako som predpokladala, do obradu islo vsetko podla casoveho planu, dokonca presun na hostinu vysiel na minutu presne :D paradoxne az neskor pocas hostiny sme mali asi 5 min sklz pocnuc prvym tancom :D a neskor sa ludia tak bavili ze sme o par minut museli posuvat aj krajanie torty a topankovy kviz :D inak vsetko podla planu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 tak som rad, ze vam vsetko vyslo :)
Odpovedať
My sme mali pevne určený len čas obradu, ostatné išlo nejako tak spontánne, neviem si predstaviť že by som celú svadbu pozerala na hodiny, ani som žiadne nemala ani mobil :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?