Aký program pre deti na svadbe?

Profilova fotka
Chystáte sa robiť nejaký program pre deti? Viem, že na už sa to na niektorých svadbách robí, no v mojom okolí to vyzerá byť celkom novinka :D Teda keď som to spomínala rodine ostali prekvapení, že to teraz sa aj také robí? :D Najpravdepodobnejšia situácia je, že budeme mať dve jednoročné, 2 päť ročné a 4 deti od 8- 11 rokov. Viete niekto poradiť ako skĺbiť nejaké aktivity pre také vekové rozmedzie? Vďaka.
Odpovedať
Ja budem mať na svadbe 9 deti, a to 9 mesačne, rok a pol, 2,3?4,5,9 a výhradne program pre nich nebude. Veď budú Tancovať a Pobehovať tak si ich strážia rodičia :-D. Iba pred sobášom chcem pár deti zapojiť do príchodu do kostola, moje dve plus štyri...a potom pár detských pesničiek im pustiť a zatancovať si s nimi.
Odpovedať
Profilova fotka
@eva233 my sme mali na svadbe 15 detí rôznej vekovej kategórie a urobila som im omaľovánky, kúpila pastelky, bublifuky (ktoré ostali nepoužité, lebo nikto nevedel, že to sú bublifuky :-) ) a zabavili sa každý po svojom, program sme im špeciálny nerobili, chalani sa naháňali kade-tade, menšie deti boli len chvíľu a odišli a zvyšok sa pridal k tým, čo ostali atď. proste podľa mňa netreba vymýšľať nejaké programy, je to svadba, nie cirkus a deti sa tam berú s tým, že musím ako rodič vedieť, čo áno, čo nie, kedy ho odnesiem babke, dokedy vydrží atď.
Odpovedať
@eva233 Priatelova sestra mala na svadbe iba jedneho DJ-a a ten mal nakazane, ze ma hrat iba pre deti a k tomu au-pairku, aby sa rodicia mohli zabavit. Je to zvlastne riesenie, ale rodicia deti boli spokojny. Zalezi od teba, co preferujes.
Odpovedať
Profilova fotka
@svetkamisko ja som rozmýšľala tiež nad niečím podobným, že nejaké bublifuky, omalovanky, pastelky a pod, len či to tie 10ročné ešte bude baviť vymalovávať :-D @lili1990 no to s tou au-pair mi už príde trošku pritiahnuté za vlasy a také dosť americké- odloženie detí :-D, ale zase chápem, že rodičia sa nemuseli toľko starať a viac sa možno zabavili ....a neviem či som to správne pochopila, ale ak hral DJ iba pre deti, rodičia sa zabavali...ako? :-D ..inak vďaka za všetky názory :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@eva233 no u nás mali tie omaľovánky veeeeeeľky úspech, dokonca dospelí si maľovali :-D a ja som bola veľmi milo prekvapená z detí, my sme mali na svadbe nášho 7-ročného syna a ani som nevedela, že tam je, do bieleho rána vydržal s nami, bez jediného slovka :-) a ostatné detičky boli tiež skvelé, podľa mňa au-pair a DJ len pre deti, je už trochu prehnané
Odpovedať
@eva233 No my dospeli sme sa nudili :-D, ale nie, nebolo to take strasne, aj ked podla mna hudba by mala byt pre dospelych. Akoze podla mna to nie je top riesenie, ale da sa aj takto.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?