Čepčenie bez súboru

Profilova fotka
Baby, ako ste si spravili cepcenie bez profesionalneho suboru? Moj snubenec je anglican a budeme mat vela anglickych hosti. Bola by skoda platit subor ked im nic nebudu rozumiet. Uz som skusala hladat subor,ktory by to vedel aj v anglictine ale nic som nenasla. Ale cepcenie velmi chcem,aby videli aj oni nasu tradiciu. Takze ked my spravime tich 5-10 min program tak sa az tak nudit nebudu,a na tak kratko mi subor asi ani nepride
Odpovedať
Profilova fotka
@silvi3 to zvladnete aj bez suboru, moja svagrina tak mala, kazdy DJ by mal mat nejaku hudbu na cepcenie, dohodni sa s nim dopredu, zobrali sme vsetky slobodne dievcata/zeny, do ruky sviecky, par krat sme okolo nevesty a zenicha vsetky pokruzili v kruhu, potom sme sa rozostupili do polkruhu, dali jej na hlavu satku a nakoniec chlapy zdvihli nevestu a zenicha s poharmi do vzduchu, tam vypili pohare a hodili ich za seba a to bolo vsetko... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dannad mali ste k tomu aj nejaky text ci len cisto k tomu co pustal dj?
Odpovedať
Profilova fotka
@silvi3 bez znalosti textu, iba to co pustil dj...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslim,ze prave so suborom by mali zazitok...ja som bola na svadbe kde boli aj anglicania aj subor a hoci im nerozumeli aj tak mali zazitok a boli uplne v uzase z toho ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Robila som s mojim súborom čepčenie, kde boli hostia z Anglicka...a dokonca sme dvoch z nich aj priamo zapojili do obradu (obliekli sme im košele, ako mali chlapi ... )... a bol to pre nich zážitok...myslím si, že vôbec nebude vadiť, keď nebudú rozumieť...uvidíte, bude sa im to páčiť. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?