Fotenie s prskavkami počas svadobnej hostiny

Mali alebo budete mať niekto na svadbe prskavky? Videla som veľa krásnych fotiek, ale neviem si predstaviť ako zorganizovať ľudí. A bojím sa či prskavky neprepália oblečenie. Ďakujem za všetky postrehy
Odpovedať
Nedávno som to tu riešila tiež 😉 http://www.mojasvadba.sk/forum/ine-sv...
Odpovedať
Profilova fotka
aj my chceme :) ale bojím sa aby sa mi nechytili šaty :D
Odpovedať
Keď budu hostia dávať pozor, tak sa nič nestane...ja chcem aby to DJ aj nejako vtipne oznámil...napriklad bacha na nevestine šaty alebo podobne
Odpovedať
A kedy chcete prskavky pouzit? Chcela by som ich dat niekam na stol a napisat k tomu nejake instrukcie v kratkosti, aby hostia vedeli, co s nimi maju robit. Nech to nie je velky chaos.
Odpovedať
No ja ich chcem po polnoci v popolnockach, ale môže to byť hocikedy a ideálne keď je tma
Odpovedať
My budeme mat svadbu v oktobri. To uz sa bude stmievat skor. Tak by som to chcela bud na novomanzelsky tanec (to ale asi az taka tma nebude este )alebo potom pred 22hod.
Odpovedať
@nina004 prskavky su sice pekne na fotkach ale pride mi to take, ze zbytocne budes musiet vsetkych hosti von hnat. bola som na takej jednej svadbe, kde to mladomanzelia mali a nebolo to bohvie co :-S :-S
Odpovedať
Nutit hosti je blbost a na pekne fotky ich nemusi byt vela...ja sa dohodnem s par hostami o ktorych predpokladam, ze sa na to daju
Odpovedať
Nemusia tam byť všetci, tých hostí zase na tých fotkách až tak dobre nevidno... stačí vyhlásiť, že kto chce, nech vrámci vyvetrania ide von na prskavkovú fotku. treba sa dohodnúť s fotografom, nech si ich usporiada tak, aby boli ďaleko od nevesty - prípadne nech upozorní aj na to, že tylové šaty dobre horia a nechce sa mu fotiť horiacu nevestu :-D a prskavky kúpiť čo najdlhšie, nech dlho horia. My sme mali 70 cm a celé to bolo fajn - svadba bola v prírode v penzióne s pekným okolím, stolíkmi, hojdačkou na sedenia, hostia vyšli von, väčšie deti boli nadšené z prskaviek a potom niektorí ľudia poostávali vonku a rozprávali sme sa a všetkým nám dobre padol čerstvý vzduch... čiže nič zlé to byť nemusí ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nad prskavkami rozmyslame aj my ;-) :-) mne sa to taktiez velmi paci ;-) ;-)
Odpovedať
Po polnoci je asi idealny cas na taketo najeke spestrenie programu. My sme to sice na svadbe nemali ale videla som nejake fotky a musi to by pekny zazitok a hlavne tie fotky su niektore TOP :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nina004 ludia si budu musiet dat pozor aby si neprepalili oblecenie a aby neprepalili oblecenie nahodou niekomu inemu. budes mat vela hosti?
Odpovedať
Článok sa načítava...
My budeme mat asi 50 ludi... Tak neviem. Rozmyslala som, ze postavim ludi do kruhu a my si vnutri zatancujeme prvy tanec.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?