Hľadám 5-6 dievčat na čepčenie v Považskej Bystrici

Ahojte potrebovala by som poradiť. Hľadám niekoho na čepčenie. Nechcem ale celý folklórny súbor. Chcela by som 5-6 dievčat (môže byť aj harmonikár) ktoré by pekne zaspievali očepčili by ma, nemusela by byť ani žiadna prísaha. Niečo jednoduché a pekne. Už som hľadala dlho na nete a nič nemôžem nájsť. Ak máte niekto nejakú radu že viete o niekom alebo odporúčania od nevestičiek ktoré to majú už za sebou :-) prosím sem s nimi, už neviem komu by som napísala. Ďakujem veľmi pekne
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, skús http://www.zacepcenie.eu/ .. sú to baby z folklórneho súboru FS Považan .. zvykne ich chodiť tak 4-5 + harmonikár .. nájdeš ich aj na FB, tam pridávajú aj fotky a možno je tam aj nejaké video na ukážku .. možno sa ti zapáčia :-)
Odpovedať
Tie sú už obsadené
Odpovedať
Profilova fotka
To je škoda :-( v PB viem ešte o FS Bystričan, skús kontaktovať ich http://fsbystrican.webnode.sk/, ale neviem, v akej forme robia začepčenie
Odpovedať
Ja mám zajednanú FS Konôpka z Dohňan, písala som FS Vršatec, tí mali tiež celkom dobrú ponuku - mali 2 varianty - cca 10 ľudí - 300 €, alebo 7 ľudí - 170 € + možnosť tanečnej zložky + 100 €. Skús napísať, hneď ti dajú vedieť.
Odpovedať
Profilova fotka
@monika553 Prosím ťa, koľko cca stojí začepčenie od Konôpky?
Odpovedať
My sme mali FS Bystričan a boli perfektní. Ale bolo ich až 10. Päť dievčat, jeden starejší (ich vedúci) a štyria muzikanti. Ich začepčenie pozostávalo z tanečného vystúpenia vrátane hudobnej vložky, začepčenie, tri úlohy pre družinu a tanečné kolo so svadobčanmi. Všetko trvalo cca 45min a stáli 200 eur. Môžme len odporúčať.
Odpovedať
@veronikapb 150 € ak im zabezpečím odvoz, inak 200. Je ich asi 15 aj s nástrojmi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monika553 Ďakujem :) noo, keď ich je toľko, to aby sa na 2-3x priviezli a keďže svadba bude cca 25km od Dohňan tak aj časovo je to trošku nepraktické.. uvidíme, lebo frajer je odtiaľ takže sa pozná s členkami, tak možno by nám dali lepšiu cenu .. neposielali ti náhodou aj nejaké video na ukážku?
Odpovedať
@veronikapb nie, video nemám... ja som tiež najskôr uvažovala, že by sme ich doviezli, ale keďže budú brať aj nástroje, a hudobníkov majú z Dubnice.
Odpovedať
Profilova fotka
@monika553 aha, tak to potom sa naozaj neoplatí ich voziť .. a nevieš aké nástroje? lebo napr. čo chodí Považan, tak tam príde 5 báb + harmonikár .. ale hento je už asi ako riadna skupina teda :-)
Odpovedať
@veronikapb, no už si to nejako presne nepamätám ako mi to hovoril. Ale kľudne sa ich spýtaj: posielam správu s kontaktom. ponúkajú aj program, je toho veľa, najlepšie keď sa pobavíš priamo s ním.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?