Hudba pri večeri - áno či nie?

Babule, ako zvyčajne prebieha slávnostná večera? Aké tradície sa k nej viažu? Púšťa pri nej nejaká hudba, alebo prebieha bez nej? Ja by som totiž mala ideu, ze by počas nej zneli v pozadí také príjemné romantikuš pesničky, ale neviem, či to nie je somarina, keďže hostia asi očakávajú vzájomné kŕmenie sa nevesty a ženícha, budú prípitky a tak... a asi by sa to navzájom rušilo. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@korinna tak keď bude prípitok asi by nemala moc hrať hudba keďže niekto bude rozprávať ten príhovor, aby to nerušilo. Ale pri jedení si myslím, že je v poriadku mať pustenú hudbu :)
Odpovedať
Profilova fotka
nám hrala hudba, nie nahlas aby sa ľudia mohli rozprávať a taká pohodová, najmä sláčikové coververzie známych skladieb :-) počas príhovoru samozrejme sa hudba vypla :-) od toho je tam človek, čo to má pod palcom :-)
Odpovedať
Na zaciatku pocas prihovorov / pripitkov urcite bez hudby, lebo ludia nevedia rozpravat do mikrofonu a nie je ich pocut potom. Pocas vecere urcite nejaka hudba potichu do pozadia, ale pozor nie je prilis pomala, aby to ludi neuspavalo.
Odpovedať
Ďakujem za reakcie! Tak som rada, že to pôjde zladiť. :-) O jednu dilemu menej. ]-(
Odpovedať
mozno trochu od veci otazka ale kto ma prihovor okrem starejsieho?
Odpovedať
@zuzkadrobec ako si vy dohodnete, my co sme boli na svadbach tak to boli otcovia novomaznelov, inde svedok a pod. kludne moze mat len starejsi a nikto iny.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja napíšem iba z vlastnej skúsenosti. Mali sme krátky prípitok, ktorý prečítala moja kamarátka a mali sme skupinu, ktorej sme pripravili CD, kde sme si nahrali piesne ktoré sme chceli aby pustili napr. pri večeri. Hudba išla naozaj iba ako podmaz, takže sa ľudia počuli ak sa chceli rozprávať pri jedle :) Snáď som pomohla svojou troškou ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@korinna uuurcite je dobre mať hud.podmaz pri veceri... potom to bude take divne ticho...a kazdy kazdemu bude pocut skvrkanie v bruchu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?