Nechcem čepčenie - kedy a ako sa ísť prezliecť?

Ahojte, so snúbencom sme sa rozhodli, že čepčenie mať nechceme...viete mi poradiť nejakú inú tradíciu alebo niečo, po čom by bolo vhodné sa ísť prezliecť do popolnočných šiat?
Odpovedať
ja tiež nebudem mať čepčenie. Prezliecť sa pôjdem normálne, keď bude na to vhodný čas :)
Odpovedať
Medzi tanečnými kolami myslíš, hej? :)
Odpovedať
@romcadelka áno, keď sa bude blížiť pol noc tak si odbehnem vedľa sa prezliecť. Možno mi nakoniec bude dobre aj v svadobných a ani to nestihnem, no zatiaľ to plánujem takto :)
Odpovedať
normalne sa budete bavit a ked padne pol noc tak sa na chvilku vytratite, prezleciete sa a vratite sa, nic tazke. ak tam budete mat nejakeho starejsieho alebo moderatora nech vas u uvedie, ze ste sa teda vratili uz prezleceny a vsetko pokracuje dalej :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala svadobné šaty do konca hostiny, hoci som šaty na prezlečenie mala so sebou. Jednoducho som si chcela užiť svoje svadobné šaty.
Odpovedať
ak nebudete mat cepcenie tak sa pojdes prezliezt vtedy, ked to proste uznas za vhodne. podla mna je to jedno. niektore zienky sa ani neprezliekaju a maju cely cas na sebe len svadobne saty
Odpovedať
ked nebudes mat cepcenia @romcadelka, nerozmyslala si nad tym, ze by si ostala cely vecer v svadobnych satach??
Odpovedať
U nás na juhu nie je odčepčenie zvykom. Tu sa robí tak, že pred polnocou je tanec novomanželov so sviečkou - proste na hocijaku pomalu pieseň tancujú iba novomanželia a v ruke držia zapálenú sviečku. A potom odídu prezliecť sa. Ostatní sa medzitým bavia naďalej. O polnoci potom príde nevesta už prezlečená do červených šiat a už prezlečená tancuje redový tanec.
Odpovedať
nerieš, odídeš a prides prezlecena :) ked budes ty chciet, ci to bude o 12, o pol 1 alebo až o 3tej :) ja som tiež neriešila. len som poprosila mamu aby mi pomohla a zrazu som prišla prezlečená :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som isla pred polnocou na izbu a prezliekla sa, ten moj si tiez isiel vymenit koselu a kravatu za motylika. milovala som svoje svadobne saty, ale uz som sa z nich aj hrozne tesila von. a ked som sa vratila prezlecena, tak ma hned niekto odchytil a chcel po mne nieco riesit, uz ani neviem, co to bolo, ci odvoz, alebo vysluzky alebo co :-D a tak som vrazila do saly hladajuc svoj telefon a DJ ma hned ohlasoval, mne to ani nedoslo, muza som nechala niekde zabudnuteho, DJ ma zachytil v strede vybavovania, takze my sme mali taku velmi chaoticku a divnu polnoc :-D
Odpovedať
@romcadelka ja som mala začepcenie ale prezliecť som sa potom nebola. Svadobné šaty som si chcela užiť keďže ďalšiu svadbu už mať nebudem/ neplanujem. A keďže šaty na prezlečenie ostali zabudnuté doma aspoň mi to nikto nevyčítal, že som si ich neprezliekla :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?