Nové - neopozerané svadobné hry

Ahojte nevesty, precitala som si niekolko diskusii o hrach na svadbe. Vsade sa vsak opakuje topankovy kviz, metlovy/stolickovy tanec, tombola,svadobny koc... Nemate nejaky tip na nieco "nove" neopozerane, co by vsetkych prekvapilo? Nechcem nic trapne (sexisticke) a rada by som bola, keby to bolo aj o svadbonych hostoch a nie len o neveste a zenichovi. Za kazdy tip dakujem :)
Odpovedať
@marta2219 to by som aj ja chcela vedieť :)
Odpovedať
a inak som si všimla, že máme rovnaký dátum svadby :)
Odpovedať
@weronika171717 Supeeeer :) a kde budete mat svadbu?
Odpovedať
v okolí Považskej Bystrice :) a vy asi v Bratislave však? :)
Odpovedať
@weronika171717 Ano, uz mame rezervovanu salu v BA. Moc nam tu tych novych napadov na program nepribudlo =-) Ja som pozerala nieco na youtube (napr. ze si niekolko chalanov naplni usta marshmallow cukrikmi a mali povedat "I love you" a nevesta mala uhadnut, ktory z tych chalanov je jej manzel. Alebo sutaz "najlepsi bozk" - mladomanzelia vybrali niekolko parov, ktori mali predviest najlepsi bozk - niektori to ponali ozaj kreativne a bolo to celkom funny - ale to je asi najlepsie vybrat takych co sa nehanbia a vies, ze su taki showmani, aby to nebolo suche) , ale tak... neviem. nakoniec to mozno bude bez hier, bude nas vyse 100 tak snad sa budu bavit hostia aj bez toho... ked tak si dame mozno ten topankovy kviz do zalohy. alebo nieco ine, ak na nieco prideme ;-) ved casu este dost...
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2219 tiez som zvedava ci pribudnu nejake prispevky, toto mame tiez este trochu otvorenu temu. nas bude tiez celkom dost, ale hry na spestrenie by sa zisli, tie topánky my dame, ale co este?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?