Odobierka :-(

Profilova fotka
zienky prosim vas o pomoc neaky pekny ale zaroven kratky text odobierky potrebujem pokukala som u vsetko a nic som nenasla prosiiim
Odpovedať
Profilova fotka
@domi679 Ahoj, dúfam, že pomôžem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez by som nieco pekne kratke potrebovala
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka2711 dakujem to prve je pekne
Odpovedať
ešte nejaké texty by sa nenašli dakujem
Odpovedať
Text odobierky: Na dvere zaklopal hosť, doniesol správu pre radosť. Zvestovať nám prišiel všetkým, že náš mladý pár sa už chystá pred oltár. Preto skôr, než sa všetci odoberieme do chrámu božieho, pokľaknite (meno ženích) a (meno nevesta) a poďakujte svojim rodičom. Milí rodičia. Ďakujeme vám za všetko, čo ste nám od malička dali, že ste nás radi mali a v láske vychovali. Odpustite nám, že sme vás niekedy nahnevali a vaše požehnanie nám na cestu dajte. (Buď to poviete, resp. zopakujete, alebo to iba niekto povie) Keďže vás teraz vaše deti prosia o rodičovské požehnanie, dajte im ho vďačne, veď sa vydávajú na šľachetnú cestu, na ktorej im toto požehnanie bude povzbudením. A teraz sa môžeme odobrať k svätému sobášu.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som hlavne volila nieco kratsie... je toho prilis vela textu.. ci???
Odpovedať
@strakuska to co som napisala je superkratke :-) tak cca 5 minut. my tam mame este medzi tym spev
Odpovedať
Profilova fotka
Drahí rodičia, v tejto vzácnej chvíli, chceli by Vaše deti poďakovať sa Vám za Vašu lásku, podporu a trpezlivosť. Lebo boli vedené vzájomnou čistou láskou a oddanosťou, keď sa rozhodli spojiť svoje životy. No prv ako vykročia na spoločnú cestu, prichádzajú k Vám, aby Vám z úprimného srdca za všetko poďakovali. Uvedomujú si, že sa neraz hádam aj nevďačne zachovali voči Vám a odprosujú Vás za to, ak Vám niekedy nechtiac aj zármutok spôsobili. V tejto chvíli sú pevne rozhodnutí, že sa budú snažiť vo svojom budúcom spoločnom živote žiť vo vzájomnej láske, úcte a oddanosti pre blaho svojej rodiny, na radosť Vám i všetkým príbuzným. A preto, drahí rodičia, odprevaďte tieto svoje milé deti pri prvých krokoch ich spoločnej cesty životom. Nech ich po celej ďalšej púti sprevádza naďalej Vaša vrúcna rodičovská láska. Svojou vzácnou prítomnosťou buďte svedkami krásneho okamžiku, v ktorom títo dvaja mladí ľudia slávnostne potvrdia svoje pevné rozhodnutie uzavrieť manželský zväzok, aby odteraz ruka v ruke, v dobrom i v zlom spolu kráčali v ústrety budúcemu životu. Ďakujeme za domov, kam sa dá vždy vrátiť. Za cestu, ktorou ste nás naučili kráčať. Za každé dobro aj zlo, ktoré ste do nás svojim životom vložili. Ďakujeme za tento deň, na ktorom máte Vy tú najväčšiu zásluhu. Prvú časť číta moja svedkyňa my sa poďakujeme a predpokladaný čas odobierky cca 3 minúty 5 aj s požehnaním :D
Odpovedať
Profilova fotka
@gabu_lienka aha... tak v reale je to mozno menej.. na papieri sa mi to zdalo dlhsie 8-) nevadi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, potrebujem pomoct. KEdze planujeme svadbu a bude nas viac cca 130ludi, v okoli Sabinova odkial som ja, nie je vhodna sala, resp. nie su terminy na buduci rok. Tak sme sa rozhodli, ze hostinu budeme mat v KE. Obrad som vzdy tuzila mat v nasom kostole. Problem je ten, ze buduca svokra je proti, aby sa hostia z KE tahali do Sabninova na obrad a potom spat do KE na hostinu. Kedze chcem mat pocit,ze ta svadba je aj o mne, nie len o Kosiciach, rozmyslam, ako by sa dala spravit aspon odobierka u nas v Sabinove (ani tu buduca svokra velmi nechce, ze nechce plakat-...) Tak ma napadlo, ze by si ma prisiel "vypytat", "vyzdvihnut", "odviezt" len zenich so svojimi druzbami, ja by som sa podakovala mojim rodicom,dali by nam pozehnanie a potom by sme spolocne odisli do KE na obrad aj hostinu. Nemate niektora skusenost s niecim takymto? Dakujem :)
Odpovedať
@jankavazka aj my sme to mali podobne, ku nam domov prisiel len zenich s rodicmi a starou mamou a s ostatnymi sme sa stretli na mieste :-) mas aj vyhodu, ze ostatni ta uvidia az v kostole :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?