Odobierka nevesty - inšpirácia, ako by to mohlo byť

Ahojte :) na svoju ODOBIERKU by som mala takýto nápad...Aj ja, aj môj budúci ženích máme veľmi radi kone a tak ma napadlo, že by som ich do odobierky nevesty zakomponovala aby to bolo istým spôsobom výnimočné a aby si to každý pamätal :) všetci totiž vedia že môj kôň je pre mňa všetko a asi aj očakávajú, že sa niekde v “mojom dni” objaví. Chcela by som to spraviť takto:
 Rodina a najbližší by sa stretli v našom dome - dome nevesty, tak ako to chodí. Starejší by predniesol príhovor a vyzval ženícha nech si teda vyberie tú svoju nevestu. Vyzve prvý krát a z domu vykráča kamarátka v bielych šatách. Ženích zistí, že to nieje nevesta. Starejší vyzve druhý krát a na ulici sa objaví kamarátka na jednom koni, v bielych šatách, ženích zistí, že to tak isto nieje jeho nevesta. Starejší vyzve tretí krát a v tom z druhej strany prikárčam ja na mojom koni, v nádherných bielych šatách. Ženích povie toto je moja nevesta no ja by som mu to chcela trochu skomplikovať, kôň sa mi veľmi dobre učí tak to chcem využiť. Vyzvem ženícha, nech sa spýta môjho koňa či si ma dá? Osloví koňa, Ja dám koníčkovi pokyn aby začal hrabať nohou (náznak, že ma nedá), ešte pred odobierkou sa dohodnem so starejším, aby ženíchovi poradil a aby sa skúsil koňovi ukloniť. Ženích sa koňovi ukloní, ja dám koňovi pokyn aby spravil tak isto poklonu a to bude znamenie, že ma púšťa. Ženích ma zoberie zo sedla, prihovoríme sa a poďakujeme rodičom, nasadneme obaja na kone a odkráčame do kostola (prechádzka cca 10 minút - 800metrov od nášho domu) a celá rodina by išla za nami ako sprievod, prípadne zaistíme aj nejaké autá na odvoz. Čo si o tom myslíte? :)
Odpovedať
Fuuuha ako znie to podla mna celkom zaujimavo.Kolko ze ste tento scenar vymyslali, lebo podla mna je premysleny tak povediac do bodky :)
Odpovedať
Jeden večer pred spaním :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@budajova09 super, isla by som do toho :-) ;-)
Odpovedať
@budajova09 Jazdis v damskom sedle, alebo bez? To je jedine, co mi napada, ze ako na tom koni prides v svadobnych satach. Ak mas toto vyriesene a nebojis sa ze by si sa pritom uspinila, tak nemas co riesit.
Odpovedať
myslím, že je to pekný nápad, vidno, že je pre teba koník fakt dôležitý a môže to byť zaujímavé. osobne sa mi ale nepáči, že by si sa ťa mal ženích pýtať od koňa. príde mi to nedôstojné aj pre neho a aj pre tvojich rodičov keďže by ťa mal pýtať od nich. je to podľa mňa také úctivé, že teda ženích dostane požehnanie od nevestiných rodičov, že si ju môže od nich zobrať a takto by to dostal od koňa... neviem akože ak to ženíchovi ani rodičom nevadí, že by ste to mali takto tak okay, potom nemám žiadne námietky :)
Odpovedať
spravila by som to tak az po to pytanie od konika :) ludia by sa na tom mozno zasmiali to je pravda ale konik ta nevychoval aj ked mas k nemu pekny vztah, boli to tvoji rodicia a od nich by ta mal zenich vypytat :) pridi kludne takto na koni ako si chcela ale proste nech ta zlozi a pyta ta od rodicov a potom chodte do kostola sko si chcela :)
Odpovedať
ďakujem veľmi pekne za názory, presne pre TOTO som založila túto diskusiu :) aby som počula názor na takúto situáciu :) Ešte jeden detail ma ale predsa len napadol =-) Udržať to v tajnosti? Teda vedeli by o tomto scenári len kamarátky, ktoré budú hrať nevesty a starejší? Alebo mám s tým oboznámiť aj ženícha? Chcela som to spraviť tak aby o tom vedelo čo najmenej ľudí a aby to bolo prekvapenie aj pre neho :) tak čo myslíte?
Odpovedať
Profilova fotka
Hmmmm celé je to pekné, ale nepreháňala by som to. Pýtanie od rodičov má svoje čaro a pre nich je myslím si, že aj dôležité a rozhodne by som ich nemenila za koňa aj keď by to mohlo zaujímavo vyzerať, ak by to zvládol ;-)
Odpovedať
Jejda @budajova09, to vyzera byt super a hlavne to bude nieco nove a zaujimave pre hosti. Spravte to takto, bude to perfektne a potom si poprosim nejake kratke video z toho:):)
Odpovedať
Wau 😍 perfektný nápad , určite som za, páčia sa mi takéto nápady 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@budajova09 mate to dokonale premyslene a bola by skoda to nespravit. Drzim palce, aby sa Vam to vsetko podarilo podla vasich predstav :-) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?