Poraďte prosím ako zorganizovať odobierku

Ahojte všetky, potrebovala by som poradiť :-( Pred svadbou by som chcela mať odobierku a moja predstava bola taká, že ma môj drahý s družinou a starejším prídu vypýtať od rodičov k nám domov. Problém je, že moje široké svadobné šaty niesú veľmi kompatibilné s našim maličkým bytíkom... proste sa tam v nich neviem normálne pohybovať... Máte nejaký nápad ako to riešiť? svadbu mám o necelé dva mesiace a toto som si uvedomila až vtedy, keď som si ušité šaty priniesla domov :-(
Odpovedať
@mi_ri_na a keby ste ich počkali v nejakej hotelovej izbe/kaviarni? nikde nie je napísané, že to musí byť u vás doma...
Odpovedať
A keby ste to spravili u rodičov?
Odpovedať
Ked chces odobierku tak chod k vam domov. To je take nelogicke ze ta pojde pytat do vasho spolocneho bytu
Odpovedať
@z1984 @kathhii prepáčte dámy, asi som sa zle vyjadrila.. našim bytom myslím môj rodičovský.. ten náš, manželský, ten ešte nemáme :)
Odpovedať
Aha, keď sa ženil švagor- tak to bolo v bydlisku ženícha.Nevesta bola z iného mesta, tak musela celá jej rodina ráno cestovať. Odobierku mali u nás v rodinnom dome, lebo inde by sa toľký cezpoľný nepomestili :D Ja by som možno zvolila ten hotel, alebo by som tu odobierku vynechala- ale to asi nechceš... Keď sme mali svadbu my,tak sme sa len u nás v našom spoločnom dome stretli a išli sme na obrad. Nemali sme klasicku odobierku, lebo nám prišlo zvláštne, keď spolu žijeme 2 roky vo svojom sa ešte pýtať rodičov :DDD Ale my sme nemali skoro nič z tradícii. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?