Poraďte súbor na čepčenie na Orave

Baby, mali ste folklorny subor na odcepcenie? Dajte tipy na nejaky :) Svadba bude na Orave a ja netusim ake tam mame subory, ale nejaky isto chcem :D Dakujem :)
Odpovedať
no to by som bola aj ja zvedavá, tiež mám bud. rok svadbu na Orave a neviem veru koho a hlavne za koľko sa také niečo pohybuje... budem rada ak napíšete baby :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka178 @iwanna0611 baby, skuste sa obratit na Starejsiu Maricu ( aj tu ju mozete najst medzi PRO ) a istotne pomoze, alebo poradi ;-)
Odpovedať
FS Mútňanka http://www.mutnanka.estranky.sk/ kedysi som v tomto subore tancovala, odčepčenie robia krásne aj mne idú oni robiť a už sa tešííím :)
Odpovedať
@kapelafantom dakujem :) @iwanna0611 ahoj :) ja som pocula zatial o subore v Novoti a Mutnom, ale nenasla som na nete ziadne ich videa z odcepcenia, co je dost skoda :/
Odpovedať
Kontaktuj majitela tohto penzionu. On nam ponukal cely subor. http://www.skorusina.sk/#, ja som take nechcela. Ale niekto mi ich odporucal. Myslim, ze ti moze poslat aj video. Pan je z Liesku a ta penzion ma v Brezovici. Takze subor bude z tadial niekde. Vypytaj si videa a cennik a rozhoduj.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte chcela by som aktualizovat tuto otazku.... poradi mi niekto subor na cepcenie na orave? Dakkujeem
Odpovedať
@ponita ja tiež hľadám. bol mi "dohodený" súbor Oravan, ale neviem od nikoho skúsenosti s nimi a nepoznám ich, tak neviem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ano oravan je dobry no zaroven aj dost drahy
Odpovedať
Mala som FS Rovienca z Medzibrodia nad Oravou , sú výborný treba to zažiť. Všetkým sa to páčilo. Aj kameraman nám povedal že za 15 rokov čo chodí po svadbach lepšie začepčenie nevidel . A čo sa týka ceny tak ja som platila 130€ a boli desiati 6 dievčat a štyria chlapi. Odporúčame a sú aj na yotube .
Odpovedať
@lucka178 FS Rovienca
Odpovedať
@ivlalia123 baby dajte si do google FS Rovienca
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@dasenocka prosím ťa, koľko ťa vyšlo odčepčenie z toho Mútneho?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@amarias Ahoj, ja som tam tancovala a niekotrí ľudia boli hosťami takže sme to mali ako darček ale myslím že 50 eur beru :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?