Priebeh svadby

Čaute holky, potrebujem pomoc. Svadba o tri týždne a riešim či spraviť čepčenie alebo nie. Ide o to, že najradšej by som si svadobne šaty nechala počas celej svadby. Veď prečo ich dávať dole,keď ich konečne budem môcť mať. Ale potom čo robiť na svadbe, aby sa svadobčania nenudili?! Tak by som bola veľmi vďačná, keby mi tu napíšete priebeh hostiny tie, ktoré ste sa neprezliekali zo svadobných. Ďakujem veľmi pekne. A prajem krásne sviatky v kruhu tých najmilovanejších.
Odpovedať
tak, podľa mňa či sa hostia budú, alebo nebudú nudiť, závisí od veľa faktorov, okrem čepčenia.. zloženie hostí, ako DJ dokáže odhadnúť náladu, ako ich rozsadíš, aby sa medzi sebou vedeli zabaviť a pokecať..... ja som mala svadbu bez čepčenia a hostia sa nenudili, ešte museli aj prísť nás poprosiť, aby sme to pomaly rozpúšťali, aby mohli začať prestierať na raňajky :-D takže zábava bola fantastická.. u nás to bolo zhruba tak, že na začiatku hostiny, keď sa všetci usadili, mal tatino príhovor, potom začali nosiť jedlo a do toho DJ hral vždy hudbu, ktorá sa hodila - na jedenie pomalšiu, potom začali ľudia vstávať, DJ ohlásil novomanželský tanec, rodičovský tanec, potom hral, čo si ľudia želali, ... postupne začali aj meniť miesta a baviť sa medzi sebou, ja som sa vtedy snažila pristaviť sa pri každom stole a s každým prehodiť pár slov :-) no a potom niekedy počas toho zhruba okolo 23:00 som sa nenápadne vytratila, prezliekla do popolnočiek a DJ ohlásil redový :-)
Odpovedať
Tak to mi je jasné, že to závisí od veľa vecí. A najviac asi od DJ. Ale ide o to, že moja rodina je taká tradičná, čiže očakávajú cepcenie a všetky možné zvyky čo sa robia. Ale ja s priateľom na toto vôbec nie sme. Tak čo iné spraviť namiesto cepcenia?! Redovy tanec neprichádza do úvahy, keďže šaty chcem mať na celej svadbe.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam tiez taku dilemu so satami, u nas byva redovy zvykom, ale najradsej by som si nechala svoje saty na celej svadbe. na druhej strane, obcas si pomyslim na to, ci nebude trocha aj ulava sa konecne prezliect zo svadobnych, nie su najlahsie, maju velku suknu, vlecku. mozno by bolo fajn mat popolnocne aspon v zalohe...
Odpovedať
No a ja túto dilemu musim čo najskôr vyriešiť, svadba je 14. januára.
Odpovedať
@danka56 tak môžeš dať nejaké súťaže, býva stoličkový, topánkový a neviemaký kvíz, sľub svokier, akože ja nič z toho nepoznám, ale tu sa o tom veľa píše, pohľadaj aj tu vo fóre nejaké diskusie na témy "hry na svadbe"... ale my sme to zvládli aj bez zvykov a čepčenia a bola som prvá v rodine, kto nič také nemal a prežili to všetci... rodinka si ešte zvyky užije na iných svadbách, táto je vaša, spravte si ju podľa seba @martinaplum a veru budete aj rady, keď sa zo svadobných prezlečiete... tiež som tomu neverila a hovorila si, že ja mám ľahučké a super pohodlné šaty ale už som bola potom okolo polnoci rada, že som sa prezliekla... určite maj popolnočky aspoň v zálohe, podľa mňa sa nakoniec prezlečieš :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?