Prihovor Slovensko - Irska svadba.

Zdravim Vas. Svadba sa blizi a ja ako svedok mam podla Irskych tradicii na starosti prihovor. Ako ho skombinovat, aby mali z toho nieco aj Slovaci aj Iri??? Dvakrat nemozem prihovor predniest, bolo by to smiesne. Nejake napady? Som ze celkom strateny :) Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
po madarsky.....
Odpovedať
Profilova fotka
zapoj do toho niekoho zo slovenskej strany aby tlmocil. Moj nastavajuci sa musi ucit slovensky aby aspon nieco povedal :)
Odpovedať
A vie svedok po anglicky? Ja by som to riesila dvojjazycnym prihovorom. Vsak nic zlozite. Nieco na styl Dami a Pani, Ladies and Gentlenans, chcel by som vas privitat, would like to ..........bla bla bla.( skur pozriet nejaky zaznam s Adelou Banasovou, ona takto moderovala nejake odovzdavanie cien ci co to bolo) Ak nie, tak by som sa vykaslala na Irl tradiciu a poprosila toho dvojazycneho. respektive ty ako zenich ich mozes privitat a podakovat, ze sa zucasnili na vasom special day. Vsak prihovor moze byt upne strucny. A potom uz nech niekto iba ohlasu co sa ma diat, dinner, first wedding dance etc.
Odpovedať
Profilova fotka
@smolkosk zozen si niekoho, kto to bude hovorit po anglicky.ty povies par viet po slovensky, on to prelozi, a tak dalej...
Odpovedať
Profilova fotka
@smolkosk no stress ;-), ak som dobre pochopil, hovoris anglicky, teda simultalne tlmočenie nieje žiadna katastrofa 8-) , prave naopak, mozes pridat tu aj tam, ako ti zapasuje a bude sranda ... a bude to OK :-D ...alebo, tlmocnik ... pripadne DJ, alebo kapela, ktora v tomto pomoze a vybavene :-D :-D :-D ... ( priznam sa bez mučenia, my robime, mimo iného aj AJ / SK moderovanie ;-) ) ...
Odpovedať
Profilova fotka
Moj brat mal príhovor ako ženích a spravil ho v slovenčine a aj v angličtine... Potom čo mal 2 bestmanov, jeden Slovák druhý Angličan tak ty tiež urobili maly príhovor a všetci boli spokojný...
Odpovedať
@rheuska Svedok som ja, takze po Anglicky viem :)Keby som povedal nieco vtipne, tak druhykrat by to uz vtipne nebolo. A rodinu nezapriem. Nemozem predsa dat prihovor v Anglictine, ked som Slovak ako repa :)
Odpovedať
@kapelafantom Pokial ste niekedy zazili takuto svadbu, tak to ma byt v prvom rade vtipne a ked sa zasmeje jedna strana, tak si neviem predstavit, ze druha strana bude cakat, kym to zase zopakujem po Anglicky :) Co takto projektor? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@smolkosk aj to by bola cesta ;-) ... no myslim, ze najlepsie by bolo robit to v tandeme - teda treba niekoho najst, co pomoze s prekladom...
Odpovedať
Profilova fotka
@smolkosk my budeme mat projektor. Poverila som tym svoju sestru Ktora bude prekladat vsetky speeches do anglictiny a naopak. Bude to bezat ako titulky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?