Prosím o tip na vtipný a ochotný súbor na čepčenie

Ahojte.. viete mi dat tip na nejaky subor ktory chodi odcepcit nevestu? Idealne nech ke to vtipna banda :-) nech tancuju, a su ochotni nas vziat do choreografie na kusok tanca :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, riesili sme nieco podobne... ale celkom tazke niekoho najst. Nakoniec sme zalovili v starsom archive a vybrali sme Rovienca! Boli mojej segre na svadbe pred 3 rokmi a velmi pohodovi a mili (kukni na youtube video)-sice najdes ho s chybou kameramana kucierka.eu ROVIENICA My sme si zajednali ich.... :) ale som zvedava na dalsie tipy
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
@svadbadad ahoj :) tak ako? boli ste snimi spokojni? akurat tiez zhanam nejaky subor... a vlastne komplet vsetko na svaddbu tak by som bola za kazdu radu velmi vdacna :)
Odpovedať
@ponita Subor Oravan robia pekne odcepcenia. :-) fotograf Kulkovsky ,alebo Lookasy . Catering jeden z NAJ : premium catering orava. kamera- Drgan. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zanet266 Dakujem pekne za rady a nevies kolko oravan berie? pretoze sme nad tym premyslali no vsetci hovoria ze oni budu prilis drahi. :-.
Odpovedať
@ponita ahoj no to ti neporadim asi ze kolko beru,robili odcepcenie kamaratom a bolo to velmi pekne.Bratovi zase hrali na husliach a podobne celu svadbu,bolo to super ozivenie.Im sa dalo tusim po 50 eur kazdemu.Boli traja. A DJ bol takisto bratovi DRGAN .On im aj kameroval,aj fotil a aj hral.On ma ludi na vsetko co sa svadby tyka.
Odpovedať
Profilova fotka
@ponita ahoj nas to caka 20.08.2016
Odpovedať
Profilova fotka
@svadbadad ahoj :) nas az o rok 24.juna ale snazim sa co najviac povybavovat cim skor :-) mas nejake typy?
Odpovedať
Profilova fotka
Jaaaaj dobre na to ides :) ja to mam za paaar ale nejak ziadne steesy...uplna pohoda zatim :) po svadbe sa ozvi dam info co dobre a co menej
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?