Redový tanec - poraďte darčeky za tancovanie

Ahojte, čo zvyknete dávať za odtancovanie na redovy? Neviem sa rozhodnúť či krájať tortu alebo nejaké pernícky dať upiecť alebo čo zaujímavé sa ešte dáva? Ďakujem za rady :)
Odpovedať
@dally55 Tortu sme krajali za vecerou ako dezert ku kave. Po redovom sme davali take malinke "torticky". Niekto dava cupcakes, male cokoladky, bonbony... Ja osobne nemam rada magnetky, pera, pernicky a somariny, ktore sa nedaju zjest a len zaberaju miesto.
Odpovedať
Profilova fotka
Je to na vás a vašich hostoch. Veľa ľudí koláče nechá na stole, alebo si ani nevezme po zatancovani. Ú nás perníky jem iba ja 😂. Mafiny mala, sestra a nebral si každý. Keď sa dávali tortičky viem ze druhý deň veľa dávali ešte do krabiciek. A také ako magnetky a mydielka a sviečky... Podľa mňa to tiež zapadne prachom ako písala fokuska. Ja uvažujem nad perom. Ale neviem tiež 😳
Odpovedať
Profilova fotka
My sme tortu ani nekrájali :) a na redový sme mali perníčky, mali úspech :)
Odpovedať
Ja mám naopak veľmi rada magnetky zo svadieb, je to fajn darček, my si ich dávame na chladničku. :) Ale tiež ešte neviem čo budeme dávať.
Odpovedať
@dally55 pre ženy a deti sme dávali minitortičky (keď ich nezjedli hneď, vložili si ich do krabičky s výslužkou, ktorú dostati pri odchode domov) a pre mužov minifľaštičky s alkoholom a našou etiketou s poďakovaním
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?