Stoličkový tanec na iný spôsob

Profilova fotka
Veľa sa tu už nahovorilo o stoličkovom tančeku na svadbe :-)........ Chcela by som to spraviť asi tak , že sa vyberie napr. 10 stoličiek = 10 družbov, kde v každom kole budu musieť splniť danú úlohu a až potom si môžu sadnúť na stoličku, samozrejme, že sa postupne bude odoberať. A teraz k tým úlohám. Mám vymyslené napr. 1. úloha - Budú musieť doniesť od prítomných svadobčaniek 2krát rúž. Posledný družba vypadáva a ide sa ďalej.. 2. úloha - napr. Vrátiť ten rúž, ale k tomu musia pobozkať pánov na líce namaľovanými ústami tým vráteným rúžom :-D :-D :-D 3. úloha - čo najrýchlejšie ísť k stolu a dať si jedného frťana a tak ďalej..... a teda čo by ste navrhli ako ďalšie úlohy ??????? Chcela by som zapojiť čo najviyc svadobčanov do toho , aby to bolo zaujímavé pre všetkých ;-)
Odpovedať
@marka86 ahoj, prepac, ale zda sa mi to ako "v detskom tabore". Navyse, pouzivanie ruzov cudzim clovekom je nehygienicke,...
Odpovedať
Profilova fotka
@sslavulka možno tebe sa to zdá mne nie, záleží na ľuďoch ako to zoberú :-D a nepísala som nič o použití rúžom cudzím človekom, treba poriadne čítať ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?