Svadobná tombola - "moderovanie"

Ahojte. Chcela by som sa opýtať, či máte niekto skúsenosť so svadobnou tombolou. Chystám sa to mať na svojej svadbe, avšak neviem, čo by bolo vhodné pri odovzdávaní cien hovoriť a podobne..aby to nebolo len také suché odovzdávanie cien (ceny nie sú cenovo náročné, ide len o srandu, určite ste už o takýchto cenách počuli) Ďakujem za každú radu ;-)
Odpovedať
Moj bratranec mali na svadbe takuto tombolu a bolo to super. Moderovali si to oni, novomanzelia a bolo to vtipne a take netradicne :)
Odpovedať
Takže moderovanie nechali na seba, áno? :) A môžem sa opýtať, čo také popri tomu odovzdávaniu cien hovorili? ;-)
Odpovedať
@naty31 Takže moderovanie nechali na seba, áno? :-) A môžem sa opýtať, čo také popri tomu odovzdávaniu cien hovorili? ;-)
Odpovedať
@lussyta44 tak kedze oni su obaja taki vtipni tak pomedzi to hovorili rozne historky a ku kazdej cene vtipne napady ako ju vyuzit a tak :) ale neskor som sa dozvedela tak si to ani nejako nepripravovali ze to bolo uplne spontanne
Odpovedať
Profilova fotka
my sme vybrali manzelovho spoluziaka z vysky, ktory je vtipalek ako vysity a ten k tomu rozpraval vselijake vtipne potrehy a myslienky. Myslim, ze sa vsetci super zabavili
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?