Svadobna tombola

Profilova fotka
Baby, čo ste mali na svadbe svadobnú tombolu, ako to zobrali vaši hostia, páčilo sa im to? My ju budeme mať a rozprávali sme sa včera o tom s mamou mojej hlavnej družičky a ona hodila taký koment, že čo si o tom budú myslieť moji rodičia/hostia, že také netradičné to plánujeme (budeme mať aj svadobné noviny a svadobný strom). A my sme mysleli, že aspoň niečo nové zažijú na svadbe, nie? :) Aké máte vy skúsenosti?
Odpovedať
@ivanienka boli sme na dvoch svadbach kde bola tombola a strsie rocniky sa perfektne na to zabavali :) a na jednej s tych svadieb vyhral kazdy host nejaku malickost a velmi to zahrialo pri srdiecku :)
Odpovedať
mne sa to páči tiež. Je to také vtipné.
Odpovedať
baby a ko sa to robi s listkami? normalne si ich hostia kupuju, alebo dostane kazdy urcity pocet? Neviem, nie je to blbe, aby si este aj listky na tombolu kupovali, ked uz vam dali dary, a platia za tanec s nevestou?
Odpovedať
my sme mali tombolu, a bola to strašne dobrá zábava. Všetci sa na tom zabavili, všetci chválili, že sme niečo také dali, lebo to nepoznali. Mali sme to v rámci redového tanca, každý kto si so mnou zatancoval dostal lístok do tomboly a mali sme k tomu takýto text. Poprosim Vas mily hostia, do kruhu sa postavte A na tanec s nevestou si teraz niejaké evričko pripravte. Kto s nevestou odtancuje, tak lístok do tomboly vyfasuje :-) Svadobcania pozor dajte Zenich vsetko pozoruje Naviac Vam aj odkazuje, Neunavte mi ju moc. Caka nas este svadobna
Odpovedať
Profilova fotka
@mato_zuzka Jeej, to je super :) My sme planovali dat do zlosovania menovky vsetkych hosti. Budeme mat asi 30 cien, takze polovica hosti vyhraje - nebudeme vyberat peniaze za tombolu.
Odpovedať
Profilova fotka
@methexis Myslim, ze si to mozete urobit ako chcete. niektori vyberaju za listky, niektori nie. My vyberat nebudeme, ale ked to bude DJ vyhlasovat, tak povieme, ze dobrovolne prispevky su vitane :) V zlosovani budu mena hosti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?