Svadobné čepčenie dotazník pre nevesty

Zdravím bývalé aj budúce nevesty. Chcela by som vás poprosiť o vyplnenie môjho dotazníka https://docs.google.com/forms/d/e/1FA.... Píšem diplomovú prácu na tému svadobné čepčenie v podaní folklórneho súboru. Práca pozostáva z veľkej miery na výskume s nevestami, ktoré si folklórny súbor na svadbu zavolali. Snažím sa celkovo tento súčasný trend popísať. Budem veľmi rada, ak si nájdete čas a prispejete takouto formou k mojej práci. POZOR Iba pre nevesty z východného Slovenska.
Odpovedať
zarazila ma otázka "odkiaľ ste sa dozvedeli, že súbory ponúkajú čepčenie" (alebo nejako podobne formulované) .... je to všeobecne známa skutočnosť, že súbory ponúkajú rôzne folklórne "vystupenia" a služby...
Odpovedať
Profilova fotka
@mishus222 prečo iba z východu? :( keď pozbieraš z celého SK, mala by si väčšiu vzorku a viac odpovedí
Odpovedať
Škoda, že iba z východu, ja by som ti ho rada vyplnila :-(
Odpovedať
Ďakujem žienkam, ktoré vyplnili dotazník. Budem rada, ak sa ich nájde viac :) A dôvod prečo iba východné Slovensko - s vedúcim práce sme sa zhodli, že je lepšie detailne spracovať menšiu časť Slovenska, ale zato dobre, než sa púšťať do celoslovenského mapovania, ktoré by na diplomovú prácu bolo náročné a na taký rozsah strán by sa nedalo kvalitne spracovať. Do budúcna to však môže byť cieľ mojej prípadnej rigoróznej práce :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?