Zábava a hry na svadbe - inšpirácie a nápady

Milé nevesty, chcela by som vás poprosiť o nápady či skúsenosti ohladne zabavenia hostí. Plánujeme obrat poobede, potom bude spoločná polievka a raut. Po polievke sa s manželom budeme fotit, cca 1.5 max. Ako počas tejto doby zabaviť našich hostí? Budú mať raut a kedže sa jedná o menšiu svatbu, myslím že si i popovídaju v prijemnej atmosfére, lebo každí tam niekoho pozná. Pôvodne sme zvažovali Instax a svadobnu knižku, ale zatial nám to finančne nevychádza :/ V sále budú rozvešané spoločné fotky, kde budeme s našimi kamarátmi, a k nim popridávame vtipné popisky, tak to by ich mohlo na chvílku zabavit x-) Bude to stačiť? Samozrejme bude po celý čas hrať hudba, po našom príchode bude potom torta, tanec a nečer nejaké hry... Kamaráti mali n svatbe svadobné noviny, ale osobne sa mi to nepáčilo. Tým že nás všetci poznajú dobre, nepotrebujú si prečítať, ako sme sa zoznámili, ako prebehla žiadosť o ruku atd ...
Odpovedať
@pvln34 a mozno ani netreba nic vymyslat. Ved oni sa sami nejako zabavia a ako si napisala, tak mozno sa budu medzi sebou rozpravat a ta hodinka ubehne ako nic a uz budeme naspat.
Odpovedať
Profilova fotka
A keby ste si svojpomocne fotostenu/fotokutik spravili? Véd ľudia majú mobily, sa od fotia s nimi...
Odpovedať
presne ako píše @hatsepset , fotostena ľudí baví :) rekvizity zoženieš lacné aj na ali alebo tu v bazároch, prípadne si vieš sama nejaké vyrobiť. My hry mať nebudeme, boli sme na svadbe, kde hry vymýšľal starejší, ale veľmi sa ľudia nezapájali a to bolo vyše 150 ľudí na svadbe. Instax skús tiež pozrieť na bazári, ja som tak práve jeden na našu svadbu kúpila aj s náplňou na 40 fotiek. Prípadne sa poinformuj, či niekto z hostí instax nemá a nebol by ochotný ľudí troška pofotiť :)
Odpovedať
myslím, že práve ten čas by mal byť využitý na to aby sa aj ten kto tam nepozná niekoho práve zoznámil :) ja by som tam nič také nevymýšľala. lebo ľudia aj tak majú hry radšej až vtedy keď už majú trochu vypité a na začiatku budú všetci ešte triezvy tak aby to nebolo pre nich skôr trápenie vieš
Odpovedať
Profilova fotka
@pvln34 moc by som netlacila zbytocne na vela hier. velmi dobry napad ti tu baby napisali, skus dat fotostenu, nech sa hostia maju kedy pofotit. a kto sa nebude chciet odfotit, tak sa porozprava medzi sebou, mozno sa pojdu niekde prejst.
Odpovedať
nechala ybs om ich aby sa trosku zoznamili, porozpravali sa , potom uz na to moc cas nebude, bude iny program, nech maju cas si dat nejake drobnosti aby vydrzali do vecere :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?