Píšu sa aj mená svedkov pri vybavovaní svadby?

Chcem sa opýtať na začiatok ked sa vybavuje svadba sa pisu aj svedkovia. A ked ten svedok nebude mohol potom prist tak sa da vymenit svedok aj ked je zapisany niekto iny?
Odpovedať
Ahoj. Ked sme si vybavovali papiere na matrike my, nepytali sa nas na svedkov. Tych zapisali az 10 minut pred obradom. Pripadne by mozno bolo lepsie tam zavolat a opytat sa piamo nich... :)
Odpovedať
Ja som nahlasovala iba meno a trvaly pobyt svedkov, a udaje z obcianskeho odpisovali 10 minut pred obradom. Ale asi zmenu svedka nahlasit skor, alebo teda sa dohodnut s uradom.
Odpovedať
My sme nahlasovali mena svedkov, trvalý pobyt a rodné číslo na matrike už pred sobášom,cca tri týždne pred tým sme tam boli, čiže v deň svadby už oni len podpísali. Ale to možno záleží od konkrétnej matriky, treba sa tam opýtať
Odpovedať
Ahoj, my sa budeme brat 7.5.2020 a na urade sme boli tyzden pred terminom svadby, cize minuly tyzden v stredu. Vypisali sme formular, svedkovia sa tam neuvadzaju (zapisu sa 10min pred obradom). Na urad si musite obaja priniest original rodneho listu a platny obciansky. Svedkovia si musia az na obrad priniest platny obciansky.
Odpovedať
My máme mať obrad v septembri a kňaz pýtal od nás údaje o svedkoch už teraz
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?