Hotel Bankov v Košiciach. Koľko ste platili za svadbu?

Profilova fotka
Ahojte..zaujímalo by ma, koľko ste zaplatili za svadbu v Hoteli Bankov..čo všetko ste mali v tej sume?je naozaj taký drahý?..budúci rok plánujeme svadbu a veľmi sa nám páči práve v tomto hoteli..budeme mať cca 50-60 ľudí..financie sú, len nechcela by som to nejako veľmi preháňať..ďakujem za príspevky..
Odpovedať
Akurat pred 10 minutami som im poslala email :) ked mi odpisu dam ti vediet :)
Odpovedať
Takze je to 500 eur prenajom saly do 6tej rano a menu zacina od 32eur. Ja som pocitala s nizsou sumou kedze mame okolo 100 ludi...
Odpovedať
Profilova fotka
@ksebea jj to maju aj na stranke..jedna kocka mi pisala, ze to menu je 32 eur plus nealko, co je povinne..no neviem, asi sa pojdeme osobne informovat..a svadbu kedy planujete?
Odpovedať
Nealko neobmedzene tam mali napisane ze za 8 eur priplatok. My planujeme v maji 2014, ak sa nieco nezmeni a nebude to este v lete :D A vy? Ake miesta este zvazujete?
Odpovedať
Profilova fotka
@ksebea a musime mat to nealko?ci sa da doniest svoje?lebo keby som si vybrala to najlacnejsie menu za 32 eur a plus nealko 8 eur, 40 eur menu, co je dost..my planujeme v juni 2014..chceme svadbu vonku, tak preto ten bankov..mali sme tam zasnuby a bolo to uzasne..nechcem svadbu v kulturaku alebo niekde v jedalni..inak, minuly tyzden som tam volala a manazerka mi povedala, ze je este skoro..ze sa mam ozvat v juni..no ale ja sa bojim, ze v juni to uz bude obsadene na dalsi rok..preto tam chceme ist osobne..ine miesta neviem..yasmin a hilton urcite nie, ked uz si mam priplatit tak bankov jednoznacne..
Odpovedať
No to tam napisane nebolo (alebo som si nevsimla), aj mne napisala ze az v lete sa mam ozvat. Ja na tvojom mieste este pockam, lebo oni este realne nemaju cenniky chapes, ale idem tam o dva tri mesiace a nie az v lete :D na tvojom mieste :) ja to asi nedam, lebo 40 je vela a este vyzdoby a vselico.. :(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
baby a kolko sa plati za personal ?? na stranke pisu,ze od 23tej hodine sa plati poplatok...v akej vyske ???
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?