Koľko vás stála výzdoba sály?

Koľko vás vyšla približne výzdoba sály? My sme si dali spraviť tri ponuky, pričom vo všetkých je to isté - návleky + mašle na stoličky, vázy, svietniky, sviečky, servítky, organza, kamienky, piesky, sukňa na hlavný stôl a pódium a výzdoba steny za novomanželmi + práca + doprava... Všetko pre 60 ľudí.. Jedna firma nám spravila ponuku na 580 eur, druhá 240 eur, no a tretia 191 eur.. Nechápem, prečo sú medzi tými cenami také obrovské rozdiely, keď sa jedná vlastne stále o to isté... Koľko vyšla výzdoba vás? :-o
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@nikayla tak to mas super teda tie dve ceny 191 a 240 to urcite ber a nech ti poslu fotky a podla toho si vyber ktorá. Preco take vysoke ceny? preroze kazdy chce zarobit. Zalezí na firme .. ale tych 580 je velmi vela.
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mať výzdobu za 500 eur plus za živé kvety asi 150 eur. myslím si že sú to bežné ceny za výzdoby. lebo tiež neni výzdoba ako výzdoba. treba si hlavne pozreť ich prácu a potom uvidíš. či ti stačí lacnejšia alebo si náročnejšia.
Odpovedať
@vanesa73 @ingridka07 ja som práveže u všetkých troch bola osobne a všetko som si sama vyberala, v podstate stále to isté, lebo mám svoju predstavu, ktorej som sa držala... Takže ono to bude bohato vyzdobené. Preto som bola taká prekvapená konečnými vyúčtovaniami, keďže sa stále jedná o to isté.. Ich prácu som videla, mali fotky, videá a všetok tovar som osobne videla... Preto mi to nejde do hlavy, že až také priepastné rozdiely sú.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikayla ahaa no tak potom asi ide o firmu napr. vyzdoba od anny je prehnane drahá robi velmi pekne, ale to iste by si nasla aj lacnejsie. Ale tie dve ceny su super, mna to vyslo viac ked som si sama zdobila.
Odpovedať
Profilova fotka
tak keď sa ti páči aj tá lacnejšia výzdoba ber ich, ja keby som poznala lacných a dobrých tak si ich dám.ale čo som sa bola pýtať ešte v jednej agentúre tam bola cena ešte vyššia a veľmi sa mi ani nepáčila. ja budem mať napríklad spomínanú výzdobu od anny, bola veľmi milá a viem že je ochotná investovať do nových vecí a nebude mať stále to isté. a má tiež super nápady.
Odpovedať
ja budem mat 70 ludi a vyzdoba ma vyjde cca 250 eur
Odpovedať
Profilova fotka
Budem mať cca 70 ľudí a výzdobu mi urobia priamo v reštaurácii, ako si budem priať. Budú chcieť približne 100 eur :)
Odpovedať
ja budem mať tiež výzdobu od p.anny.. tiež sa mi zdal prvý rozpočet drahý voči iným firmám, ale keď som si od dvoch iných agentúr žiadala prihodiť sviečky a vázy a ešte pár vecí k výzdobe aby bola výzdoba bohatšia teda aby nebola chudobná tak už aj ceny vyzerali iné a o dosť vyššie ... niekedy je dobré dobre si pozrieť čo v cene máte aby ste potom neboli prekvapené výsledkom ako moja sestra , nehovorím že mala špatnú výzdobu, ale tiež zobrala tú za najlepšiu cenu a v deň svadby sme ešte zháňali obrusy kvety a sviečky, lebo chýbali , čo nás stálo 230e stres a behačky . A ďalšia vec na ktorú si treba dať pozor sú tu "zdobičky" ktoré vám dajú cenu 200e a po svadbe sa zázrakom zvýši na 400e ( a to ešte dosť vecí na výzdobe chýbalo z pôvodnej dohody) škoda že baby ktoré mali túto skúsenosť to sem verejne nenapíšu... že Majka ?? :-D :-D Maji ak to budeš čítať nehnevaj sa ale musela som keď si ty mäkká =-)
Odpovedať
@nikayla mala si ponuku na výzdobu od p.anny, bola si si u nej vyberať ??
Odpovedať
@nikayla tie dve ceny sú super, ja mám 50 ľudí a výde ma to 300 eur, a budem si ju robiť sama. Kostol 30 eur a auto 20 eur.
Odpovedať
@katinka37 nie, od p. anny nie...
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam cenovu ponuku od p.Anny pre 70 ludi...a skoro sa mi hlava zatocila, ale zas na druhej strane pred jej pracou klobuk dole.. @nikayla ktora agentura tu urobila taky nizky rozpocet??posles mi kontakt cez ip? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Skuste Galaxy, su na facebooku
Odpovedať
@veronika2007 aj tu v katalogu som si ich vsimla
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@nikayla Ahoj a koho si si nakoniec vybrala?:)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikayla a mohla by si mi pls poslat kontakt na tie lacnejsie? dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, neskúšali ste sa pýtať priamo v reštike, mne spraví výzdobu sály reštika za 2€ na osobu, teda prestieranie stola, srdcia na stenu a tieto veci a aj návleky na stoličky s mašlami.. myslím, že super cena a ešte mám aj o starosť menej hľadať firmu, čo pôvodne som si chcela robiť sama..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala 30 ludi a vyzdobu mi spravil hotel zadarmo..okrem navlekov lebo tie museli pozicat takze 1,5€ za nalek s maslou...to je vsetko :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ja mám zajednanú výzdobu za 465€ ale je v tom: komplet výzdoba sály - návleky, obrusy, mašle, organza, svietniky, kytice, hlavná ikebana kytica vankúšik na obrúčky pierka pre svadobných hostí aj pre ženícha a otcov a svedkov výzdoba auta výzdoba kostola - mašle na lavice, návleky na stoličky, ikebany na oltár a vedľajšie oltáre Je to najlepšie čo mi ponúkli - kontaktovala som viac firiem a s týmito mojími požiadavkami nešli pod 570€, iba táto jedna firma ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikayla ja budem mat 100 ludi a vyjde ma to 300 eur....vybrala som si agenturu Galaxy a jednoznacne odporucam! uzasny, ustretovy a mily pristup!!!
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat 55 ludi a vyzdobu si budem robit sama,podla svojich predstav.
Odpovedať
Profilova fotka
nás bude stáť okolo 500€ a v cene máme návleky, mašle, servítky, vázy, kvety, kyticu pre mňa, pierko pre ženícha, výzdobu auta a aj kostola
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@23sonca08 Ahoj, mozes mi prosim, poslat kontakt na tu agenturu, ktora sa pstarala o celu vyzdobu tvojej svadby? Ta cena, ktoru uvadzas, je super:) Dakujem!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@lenkasab10 dlho som tu nebola, tak až teraz odpovedám, ide o agentúru happy moments
Odpovedať
@nikayla no preetože , je vo%lná tvorba cien, je len na tebe koho si vyberieš
Odpovedať
400
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, musim zareagovat! Viem, ze vsetcia ako aranzeri, fotografi, kozmeticky, kadernicky, atd.maju odmakane na niektorych nasich svadbach, ale niektori co pytaju za svoje sluzby, ze WAU! Aranzerstvo mojej svadobnej saly, ze 990e a to bez kvetov- mala som poziadavky, ze ziadne navleky, balony, konfety, dlhe obrusy, len na taky jednoduchy styl ako je dole foto! Otvarala som usta. Kozmeticka 120e za cestu, kedze by pricestovala a plus 100e za mna a 50e za maminu a aj to mi nevedela povedat ci to bude konecna suma. Fotograf 850e za 16 hod.pracu. A to su neni nejaky showbiznisovi macheri. Ja neviem, ci ja zgrlos alebo naozaj to tolko praca stoji, ale podla na SVK je to masaker!
Odpovedať
@myrki to je hrozne veľa, príde mi nereálna takáto ponuka! Čo sa týka sály, my sme veľa vecí pozháňali, povyrábali a z agentúry to prídu akurát pripraviť všetko v deň svadby - za to platíme 150,00 € - možno pre niekoho veľa, ale nemám ako inak chystať sálu :-) kaderníčka - 120€ za cestu??? a to ide z Chorvátska? :-D ja idem ku mojej do salóna, robí mi aj vlasy aj makeup - spolu za obe 80,00 € a to nie je žiadna podradná, ale normálna, kvalitná odporníčka :-) fotograf - pýtali sme asi 10 ponúk a len 1 bol úplne mimo nášho rozpočtu - ten si pýtal nad 1300 €..ale ostatní všetci veľmi podobne - okolo 500 € (hore-dole 50€)... Ak ešte nemáš zarezervované, skús ešte popýtať cenové ponuky ;-)
Odpovedať
@myrki tie ceny su prehnane aj na dnesnu drahu dobu! Tak za fotografa 850E to by musel byt fakt narodne znamy macher :) Uz 500E je dost, ale kvalitny si tolko vypytaju. skus tu na stranke napisat do fora - last minute fotograf. my sme tak zohnali v normalnej cene (450). A kozmeticka aj kadernicka to tiez trochu prehnali. Ja robim svadbu nizkorozpoctovo, takze kvety si pestujem sama, ale este uvidim, kolko ich vobec narastie. mne sa paci styl greenery, kde je vela zeleneho a kvety sem tam. Takze ked sa neurodi, budem po dvore a okoli zhanat vsetko zelene pouzitelne :) a na pomoc s pripravou aranzmanov som si zajednala jednu sikovnu zienku tu zo stranky + sesternicu. V trojici to dame snad. Zvysne veci do vyzdoby si tiez kupujem sama (servitky, sviecky, balony pre deti). Kde som zainvestovala, boli stolicky chiavari. tie ma budu stat 200e + preprava, ale tolko by stali aj satenove navleky, ktore sa priecia mojmu vkusu :D inak vyzdobu podla obrazka si vies spravit aj sama za cca 100E dokopy. tie obrusy/stoly na stoloch si vies kupit platno cca 5E m a dat ho nastrihat po dlzke a dat obsit, resp. sa daju kupit rolky takych papierovych, servitky nakupis po cca 0,30E/ks (tie velke, pevne) a kvety vo velkosklade do 50. kedze su iba vo vazickach s vodou, nepotrebujes extra aranzerske schopnosti. alebo si zaplat iba cloveka na pracu. a sviecky nakup vo velkosklade, alebo ako ja, v ikea po 1,5E za 4 ks (bez svietnikov) Napadlo ma, ci tvoj zjav neposobi prilis solventne :D a preto nahadzuju take sumy. Skus sa ist pytat na ceny trosku viac osumela :D
Odpovedať
Profilova fotka
@marisha1982 Presne to tak aj planujem, kedze nechcem nic komplikovane, ze by som tu vyzdobu kludne zvladla aj sama s maminou a dvoma kamaratkami a kvetov chcem vela gypsomilky mixovane s ruzami alebo pivonkami, tak to uz by mi urcite nejake kvetinarstvo pomohlo doriesit. Obrusky a taktiez svietniky uz mam svoje, aj candy bar mam vyrieseny. Uz si z toho hlavu ani nerobim, len asi prvotny sok, ze WAU!!!!
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?