Orientačné ceny za DJ, kameramana, fotografa na svadbu

Profilova fotka
Ahojote, robim si priebezny rozpocet na svadbu a nemam absolutne sajnu, co asi mozu pytat Dj,kameraman a fotograf. Mohli by ste mi pls hodit sem zopar cien, tie ktore ste sa informovali, kolko tak orientacne pytaju? dakujem
Odpovedať
1
2
6
DJ - teda ziva hudba dvaja ludia 2800 Kamera...praca, styri VHS a dve DVD 5000 Fotograf.......8000
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzig, kapela - 3 ludia 4.000,- Kameraman - maximalny profik - 5.500,-sk fotograf - 2.000 + fotografie - zalezi od velkosti a poctu fotiek.
Odpovedať
DJ - 7300 sk ( dvaja ludia, super zabava a aparatura ) video - 6000 sk - 2 dvd - velmi dobra uroven fotograf - 5000 sk ( vela fotiek - spravene podla mojich predstav a to som dost narocna ... cena ma velmi prijemne prekvapila )
Odpovedať
Profilova fotka
babulky to mate akesi dobre ceny! ja zatial co mam info, tak fotograf od 5000 hore, DJ okolo 5-7 tis, skupina este viac, a kamera okolo 8 tis. slniecko aka bola svadbicka? a co fotecky?
Odpovedať
o.k. nás vyjde kapela od 12-tej do 7-mej ráno na 6000 tis. (majú špičkovú techniku a sú super zohratí) video 5800 Sk (štyri VHS) + 1800 DVD Fotograf - 2490 (fotenie, CD so 120 zábermi, 40 fotiek 13x18, 40 fotiek 9x13, album do ktorého fotky dajú, retušovanie, farebné úpravy...)
Odpovedať
zuzula , ono zalezi od toho na koho sa obratis... nas dj stal napr. vela ale odporucilo nam ho niekolko ludi nezavisle na sebe a aj po stretnuti s nim sme hned videli ze je to v pohode video - odporucanie od mojho manzela...momentalne robi reklamy , kedysi robil svadby... ma o dost lepsiu techniku od normalnych nahravacov svadieb a video upravil podla nasich predstav - s niektorymi vecami nas aj prekvapil ( filmoval napr. nase fotenie a spravi niekolko naozaj vydarenych zaberov... ;-) ) fotograf - tiez reklamny,odporucil nam ho nas video clovek - ukazali sme mu ako si zabery predstavujeme a on nam spravil take fotky :-) cize sme nemali ziadneho fojtika a jeho ceny ale super fotografa za lacny peniaz a mame teraz krasne fotky, ktore si dovolim tvrdit, ze sa fojtikovym vyrovnaju :-S
Odpovedať
Profilova fotka
dai diky, na tvojho dj sa uz chystam, ked ho tak chvalis. :-) ja si radsej priplatim, ked za to dostanem kvalitu, ako potom lutovat... este zhanam kameramana, ak by si mi poslala kontakt to IP, bola by som ti nesmierne vdacna!!!
Odpovedať
zuzula, poslem ti to vecer... zial kontakty ma manzel a ten je dnes na nejakej konferencii a uvidime sa az o nejakej 22hod ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
si poklad ;-)
Odpovedať
Dai, kde najdem tvoj album?
Odpovedať
Ahoj, kamera okolo 8000Sk,foto tiez, ale nas fotila jedna fotografka a som max spokojna, mame vela fotiek za 6000Sk
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
My sme mali: kapela - ziva cimbalovka - 10 tis Sk; DJ - 5 tis Sk; kamera - 7500 (v tom dve sady DVDciek, jedna sada su 3 DVD - a su uzasne! vobec nelutujem a znova by som si zavolala toho isteho kameramana, aj ked nie je najlacnejsi) fotograf - 6 tis (mohlo to byt aj menej, ale ja chcem vela fotiek :-) bude ich cca 300; a na svadbe bol asi do 11tej) Vsetkych mozem smelo odporucit. Boli super! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme DJ ani kameru nemali. Fotograf nas vyjde cca 12000 aj s albumami. Kameramani boli dvaja s našich radov a DJa robil sestrin priateľ...
Odpovedať
Zuziq na fotografovi naozaj netreba šetriť. Ja teraz ľutujem, že som sa spoliehala na jednu známu, aj keď zamestnaním fotografku, lebo výsledok nebol podľa mojich predstáv. Keby to šlo (z mojej strany aj áno, ale manžel?), tak si dám urobiť nové fotky. Treba si popozerať albumy ako fotí ten-ktorý fotograf a keď si nájdeš niekoho treba mu ukázať, aké chceš mať zábery, a určite nájdeš aj niekoho za seriózne ceny. Držím palce.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ti mozem odporucit max.DJ,pretoze len toho som na slovenskej svadbe platila.3 500,pretoze to bolo od 18 do 02,ale normalne berie za svadbu 5 000,ale bol super,naozaj.Taku zabavu rodina a priatelia uz dlho nezazili.
Odpovedať
Zuziq, poslala som Ti IP. B
Odpovedať
Profilova fotka
snajka a bol to nejaky mlady chalan? my budeme mat na svadbe dost mladych a potrebujem niekoho kto nam bude pustat nieco moderne, mozno aj kaleraby, ved na to sa najlepsie tancuje :-D a sem tam pusti nejake repete pre starsich :) ak ta mozem poprosit posli mi kontakt + meno do IP dakujeeeem baykalac a ten kameraman ma aj nejake DVD, ktore by nam mohol ukazat ako svoju pracu? napises mi pls kontakt na neho, dakujem
Odpovedať
ahojte babulky, viete mi odporucit nejaku cimbalovku z okolia KE? mam jednu, zo suboru Borievka, ale su dost drahi, 12.000,- Sk :-|
Odpovedať
Ahojte, dievcence, viete mi odporucit nejakeho DJ z okolia Trnavy? Dakujem
Odpovedať
Ratas aj BA ako okolie TT?:)) Ak hej tak potom DJ Gabo Kellei, kontakt na neho medzi firmami. My sme s nim boli max. spokojni.
Odpovedať
Profilova fotka
DJ Gabo Kellei doporucujeme aj my, boli sme tiez maxi spokojni...a za dobru cenu.....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Svadba mojej sestry ? Stale to pozerame, je to super pracicka za rozumnu cenu 3dvd, 1 vhs, menu ako vo filme a toto za 7.000 a muziku si vybrala aku chcela...
Odpovedať
My budeme mat : Kameraman -profi ;-) & (3x2 DVD) za 8 000 Sk Hudba - dvaja hudobnici za 4 000 Sk Fotograf 2 000 Sk + ca 15 Sk/ks fotky (samozrejme retusovane :-) )
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, kamera 4500,- foto 2500,- DJ 3800,- dúfam, že sa to do svadby nezmení ]-(
Odpovedať
Ahojte.. kamera..2000,- (3 DVD,2 VHS,fotky na CD) hudbu som si vybrala sama,kvalita je vyborna a pozera sa na to ako na film.
Odpovedať
ahojte baby, mne sa to tiez zda byt dost lacne. My mame vybaveneho kameraman 6.500 2DVD + VHS Dj 5000 ale budeme tam mat aj harmonikara fotograf 3500 je to 100 - 120 fotiek na cdd+ 40 fotiek 13x18cm
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. My mame cimbalovku - piati hudobnici - 10.000 budu do jednej rano, potom stafetu prevezme DJ/starejsi v jednej osobe - 4.000, kamera 5.500, fotograf 8.200 :-)
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?