Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
Ahoj holky, konečně jsem se dostala k tomu vložit svatební album. Mám v něm šatičky objednané přes Arti, které ještě jednou mnohokrát děkuji za pomoc při objednání skvělých šatů, které měly velký úspěch
Seděly perfetkně a byly skvěle propracované. Předlohu mám v albu z příprav na 1. dvou fotkách. Až budu mít chvilku zase kouknu do diskuze. Vždycky mi to připomene moje velké přípravy na svou svatbu.
7. nov 2008- Sponzor fóra
daggyna: Díky moc za pochvalu. Měla jsem taky strach, ale všechno dobře dopadlo a za super cenu. V Praze v salónu mi řekli půjčovné podobných 18 tis. Kč ! Celý svatební den jsem si v nich užila v klidu, že jsou moje a když se s nimi něco stane, tak se nemusím s nikým potom dohadovat o náhradě škody.
7. nov 2008našla jsem ty šatičky co katiska peskovala,že mají křivě filtry,ale oni jsou i na originálu na křivo podívejte se
http://cgi.ebay.co.uk/New-Bridal-Gown-Formal-Wedding-Dress-Custom-made-HS3200_W0QQitemZ230304689761QQihZ013QQcategoryZ91248QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l12627. nov 2008holky,nechcete si někdo objednat tyhle? se mi hrozně líííbííí
http://www.essensedesigns.com/files/couture/208.html7. nov 2008- 7. nov 2008
malok.krásné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
janex.taky úplně super
dvoje šatky a těžce povedené,co k tomu dodat)nádhera a to už asi po milionté
no a katiska?co dodat?mi se nezadjí hrozné,šly by poupravit a byly by hezké,škoda,že není fotka jak vypadají oblečené.
nicméně každého věc jak je objedná,kdykoliv se může něco stát,ne?arti to pro nás udělala a já jsem ráda!
a moc jí děkuji!
ale koukám o čem chvílema ta diskuze je,tak si tady přece můžeme říkat dojmy,ale ať už jsou dobré nebo blbé,nemusí se tu urážet nebo jedna věta rozebírat na 20stránkách,ne?8. nov 2008- Sponzor fóra
holky spodnicku si objednavate taky z ebay???ja si ji budu objednavat z jednoho internetoveho obchudku a tam maji nejdrazsi za 400,- coz neni zadna hruza,psala jsem jim mail a prilozila fotku satu ktere budu mit aby mi poradili kterou si mam koupit,tak uz mam vybrano
wewewe studiokvetuse cezet8. nov 2008malok: náááádhernéééé, fakt super, moc se povedli
a taky si musím přihodit k diskuzi na posledních pár stranách, asi bych urážky nekomentovala, protože se pak ta dotyčná dokrve rve, že má pravdu ona a nám tu zasekává stránky
a jak tu vidím tolik těch nádherných šatů, žačínám litovat, že se budu vdávat jen jednou8. nov 2008
malok: saty sou nadherny