Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
ahojte,
prosim, vedeli by ste mi poradit?
chcela by som si dat cez ebay usit v Cine saty, (tieto: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1104),
uz som aj trom napisala a odpisali vsetci, ze by ich vedeli usit,
mam prosbu, nemate skusenosti s tymito firmami? jenniferwu58, gianinarbridal, Milly Bridal
ak ano, vedeli by ste mi poradit, na koho z nich sa mam so sitim obratit?
diky moc
Vlada11. nov 2008- Sponzor fóra
arti prosím podívej se mi na ty první šaty co mám v albu, jak by se řešil ten korzet? Vyztužený a průhledný, nebo je to podšité béžovou látkou?A vzadu na zip? Už jsem je v nabídce nenašla.Je dobré to riskovat a nechat si to na zip? Lepší na zavazovačku aby to lépe seděl pak ne? Ale já se do toho musím obléci sama bez pomoci.... Předpokládám, že dvě barvy na sukni by nebyl problém. A ten korzet je asi látka a není to vyšívané ne? Moc dík za rady!
12. nov 2008Já mám vybráno, ale dalo mi to práce
Mám je v albíčku, ty na prvním obrázku nechám ušít u Asapa, i když jsem hodně bojovala a chtěla obrázek číslo 2... Ale tyhle mě uchvátily, jsou jednoduché, ale ne nudné, těmi kamínky jsou hrozně oživené a tím i neobyčejné, zkrátka mají šmrnc. Po domluvě s Arti mi tam dají kamínky od Swarovski
Nechtěla jsem, aby to vypadalo nějak lacině, pouťově
Takže takhle budou úžasnéééé
Máme už i vybráné šatky pro družičky, mám je také v albíčku, jen budou červené, protože svatba bude laděna do bílo-červené
Je tolik krásných šatečků, že já se zařekla, když už jsem se teď rozhodla, že vypínám net, abych to do léta vydržela a neřešila další a další šaty12. nov 2008Haklino, ty jsou moc krásný, mě osobně se hrozně líbí průhledný korzet
Tamty mé favoritky ho měly také oboje
Ještě se mi líbily tyhle šatky!! ty se ti určitě budou taky líbit- koukni, jsou z De La Spossa http://svatebni-moda.com/imgdata/125/img306.jpg
12. nov 2008- Sponzor fóra
obesílala jsem několik návrhářek, za kolik by mi je ušily a jestli vůbec by to svedly. Tohle mi řekli v jednom salonu, nechci jmenovat, že ty kostice by se asi kroutily... Jedna návrhářka mě zase zrazovala od té sukně, že prý se hodí jen do kostela nebo na zámek, že je moc bohatá, navíc já se vdávám ve Viničním altánu, takže půjdu kus pěšky, načež ona mi řekla, že pohyb v tom bude nemožný, natož tanec... No, tak mě to fakt nahlodalo
To víš, že mi to pořád vrtá, vypadají úžasně. ALe půlka mých kamarádek z nich byla unešená, půlka zase naopak, vůbec se jim nelíbily, kdežto z těhle jsou vedle všichni, tak já nevím
No tak nevím, s tou krajkou - já si myslím, že bude tvrdší, to je ale jen můj názor, zkus se domluvit s Arti, jak by to udělali Číňánci12. nov 2008jo, my spolu s Ladakr mluvíme přes mail
ALe právě že ona to má tak, jak já bych to nechtěla, na mě moc silné nebo krajkové nebo jak to napsat, mě ten korzet zaujal tak jak je, že by byl průhledný, Ladakr ho průhledný nemá, má ho silný
ALe taky strašně krásný a na ní ještě krásnější
Bojím se toho, protože jsme i řešily, jak je to řešené vzadu, že tím, že je to potažené tedy jen krajkou, tak tam nemůže být šněrovačka, která přeci jen pěkně vytvaruje, hlavně v tomhle případě jde o ta prsa... Kdyby to nesedlo, bylo to celé zničené, němělo by to ten efekt. Ani nevím, jak by se to vážně řešilo vzadu, protože tohle by asi bez vážání vzadu nešlo...
Já jsem vcelku drobek a už se vidím, jak se tahám s tou těžkou sukýnkou daleko do kopce do AltánuTo je taky fakt ...
Ale to víš, že mě to pořád nahlodává, ale už se nesmím nechat, jsem rozhodnutá pro ty jemné
12. nov 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
no tak to ti pěkně děkuju