Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • no tak to ti pěkně děkuju 😛

• ahojte,
    prosim, vedeli by ste mi poradit?
    chcela by som si dat cez ebay usit v Cine saty, (tieto: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1104),
    uz som aj trom napisala a odpisali vsetci, ze by ich vedeli usit,
    mam prosbu, nemate skusenosti s tymito firmami? jenniferwu58, gianinarbridal, Milly Bridal
    ak ano, vedeli by ste mi poradit, na koho z nich sa mam so sitim obratit?
    diky moc
    Vlada

• Ahoj, já teda osobní zkušenosti nemám, ale co jsem tu už pročetla a že toho bylo dost, tak od gianinabridal a milly bridal si tu už holky šaty dávaly šít a byly spokojený. Toho prvního jsem tu nikde neviděla (teda zmíňku o něm).

• Sponzor fóra
  • vladana: prvního neznám, takže nemůžu doporučit, giana šije krásně, ale trochu nedodržují termíny, ovšem šaty stojí za to - skvěle vyšívají. No a poslední to samé... 🙂

• ahojky, neměly byste tip na nějaké šatičky z ebay, které by se hodily pro svědkyni? díky 😉

• vladan: no já mám šaty od millybridal a jsem spokojená. doma byly za 3 týdny od objednání 😉 Super material a jsou opravdu na míru!

už přišla spodnice a tak se s někým domluvím a nafotím to. pokusím se do konce tohoto týdne 😉

• Lluciferku, ty jsi mela tu ackovou jednokruhovou spodnici od yanmemory s tim zestihlovacim pasem? Jaka je? Chtela bych si ji taky objednat... Jsem zvedava, jak bude vypadat pod saty...

• arti prosím podívej se mi na ty první šaty co mám v albu, jak by se řešil ten korzet? Vyztužený a průhledný, nebo je to podšité béžovou látkou?A vzadu na zip? Už jsem je v nabídce nenašla.Je dobré to riskovat a nechat si to na zip? Lepší na zavazovačku aby to lépe seděl pak ne? Ale já se do toho musím obléci sama bez pomoci.... Předpokládám, že dvě barvy na sukni by nebyl problém. A ten korzet je asi látka a není to vyšívané ne? Moc dík za rady!

• haklina: ty si troufáš na tokové šaty 😮
    Podle mě podtim už žádná látka neni, jen na prsou je to víc vyšívaný, ale nejsem odborník, a určitě by šlo pod to vložit nějakou látku aby to nebylo tak průsvitný 😉

• Já mám vybráno, ale dalo mi to práce 😃

Mám je v albíčku, ty na prvním obrázku nechám ušít u Asapa, i když jsem hodně bojovala a chtěla obrázek číslo 2... Ale tyhle mě uchvátily, jsou jednoduché, ale ne nudné, těmi kamínky jsou hrozně oživené a tím i neobyčejné, zkrátka mají šmrnc 😎 . Po domluvě s Arti mi tam dají kamínky od Swarovski 😉 Nechtěla jsem, aby to vypadalo nějak lacině, pouťově 🙂 Takže takhle budou úžasnéééé 😉

Máme už i vybráné šatky pro družičky, mám je také v albíčku, jen budou červené, protože svatba bude laděna do bílo-červené 😉

Je tolik krásných šatečků, že já se zařekla, když už jsem se teď rozhodla, že vypínám net, abych to do léta vydržela a neřešila další a další šaty 😃

• no jo, je to nekonečný výběr. Ty co byly na druhém místě jsou luxusní! Já hledám něco sexy, budeme u toho jen sami dva!

• Haklina, ty šaty sou úžasný! 😉 Mít lepší tělo, taky bych o nich přemýšlela.. 🙂

• Haklino, ty jsou moc krásný, mě osobně se hrozně líbí průhledný korzet 😉 Tamty mé favoritky ho měly také oboje 🙂

Ještě se mi líbily tyhle šatky!! ty se ti určitě budou taky líbit 😃 - koukni, jsou z De La Spossa http://svatebni-moda.com/imgdata/125/img306.jpg

• no tak to je taky nádhera! Jen se bojím toho korzetu, uvidíme co řekne Arti

• Já myslím, že by to v poho zvládli, jak vidíš, nejsou v něm žádné kostice, jen to jen tvrdá krajka. To ty mé bohaté, ty druhé - to byla jen samá kostice a potažené krajkou - si myslim já, proto mi je rozmlouvali, že při sezení apod. by to mohlo dělat rotiku 😠

• Sponzor fóra
  • Já osobně bych ale chtěla mít prsíka zakrytá 😃 Hlavně já musím volit korzet, kde mi prsa vyrobí 😃 😃 😃

• a kdo ti to rozmlouval? No jo ale tvrdá krajka to je houby, to se bude krčit a slézat dolů

• obesílala jsem několik návrhářek, za kolik by mi je ušily a jestli vůbec by to svedly. Tohle mi řekli v jednom salonu, nechci jmenovat, že ty kostice by se asi kroutily... Jedna návrhářka mě zase zrazovala od té sukně, že prý se hodí jen do kostela nebo na zámek, že je moc bohatá, navíc já se vdávám ve Viničním altánu, takže půjdu kus pěšky, načež ona mi řekla, že pohyb v tom bude nemožný, natož tanec... No, tak mě to fakt nahlodalo 😐

To víš, že mi to pořád vrtá, vypadají úžasně. ALe půlka mých kamarádek z nich byla unešená, půlka zase naopak, vůbec se jim nelíbily, kdežto z těhle jsou vedle všichni, tak já nevím 😃

No tak nevím, s tou krajkou - já si myslím, že bude tvrdší, to je ale jen můj názor, zkus se domluvit s Arti, jak by to udělali Číňánci 🙂

• však ladakr má to stejné jen v jiné barvě, dívala jsi se?

• no stejné úplně ne, ale technicky dost podobné

• ty první jsou také hezké! Jsou decentní a elegantní.

• jo, my spolu s Ladakr mluvíme přes mail 🙂 ALe právě že ona to má tak, jak já bych to nechtěla, na mě moc silné nebo krajkové nebo jak to napsat, mě ten korzet zaujal tak jak je, že by byl průhledný, Ladakr ho průhledný nemá, má ho silný 🙂 ALe taky strašně krásný a na ní ještě krásnější 🙂

Bojím se toho, protože jsme i řešily, jak je to řešené vzadu, že tím, že je to potažené tedy jen krajkou, tak tam nemůže být šněrovačka, která přeci jen pěkně vytvaruje, hlavně v tomhle případě jde o ta prsa... Kdyby to nesedlo, bylo to celé zničené, němělo by to ten efekt. Ani nevím, jak by se to vážně řešilo vzadu, protože tohle by asi bez vážání vzadu nešlo... 🙂

Já jsem vcelku drobek a už se vidím, jak se tahám s tou těžkou sukýnkou daleko do kopce do Altánu 😃 To je taky fakt ... 😞 Ale to víš, že mě to pořád nahlodává, ale už se nesmím nechat, jsem rozhodnutá pro ty jemné
     😎

• artí nehazej sem ty odkazy mučíš mě, furt si říkám a nebyly by tyhle hezčí a tyhle a tyhle ? 🙂 jo jinak netušíme v jaké fázi jsou moje šatečky asi co 😞 otrava otravná jsem 😃

• marika001: ahojky, ty prvni satky jsou uzasnéééé... neco takoveho jsem si taky predstavovala...nechas si udelat tylovou sukynku? uz je mas objednane? jezis, az ti prijdou, musis dat fotecky, jsem moc zvedava, jak budou vypadat... 🙂

• mari: Já jsem taky hrozně zvědavá na tu sukýnku 😵. Přesně takovou bych jednou chtěla, jen trošku jinak řešený vršek korzetu 🙂.

• emimili: takovou podobnou sukynku jako bude mit marika mela i dennisska a vypadala moc krasne a deni rikala, ze byla lehoucka a saticky prijemny...jééé...ja uz chci taky saticky... 😃

• kaci: Jo jo, já vím, byla moc krásná 😵. A já mám stráááášně širokou spodnici, takže doufám, že teprve bude hoooodně princeznovská 😃.

• emmili: ty mas uz saticky doma? jeee, koukam, ze aspon nejaka severanka.. 😃

• Kaci: Já mám doma plesovky (zelené) - byly bez jakéhokoli příplatku a utvrdily mě, že to Asap zvládá 😃...

• emmili: a kolik te vysly?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov