Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • Kaci: cca 2500,- a spodnice asi 700,-. No a nechce se mi pak ke svatebním kupovat jiná spodnice, takže budou taky široké 😃. Ale to má ještě hafo času 🙂. Ale na svatebkách si teda připlatím 🙂.

• emmili: ty jo, tak to je super cena... 😃 a objednavala ti je arti? asi ji taky poprosim... 🙂

• Kaci: Nee, mně je objednávala Lluciferek, když objednávala sobě 🙂.

• Sponzor fóra
  • Emmili, ty máš miminko??? Kolik mu je? 😃 Tak aspoň tady nejsem jediný exot, co se vdává už s prckem 😃
    Tedy, spíš jsem chtěla napsat, že dneska je to super moderní, říkali mi to na matrice, nejdřív dítě, pak svatba 😃 😃 😃

Kaczkko, já Vám pak dám vědět, to je jasnýýý, ale zatím je nemám ani objednané, musím se dohodnout s družičkami, ale plánovala jsem, že to nechám až po Vánocích, až bude klíídek 😎

Znám se, musím si nechat trošku času, teď mám horkou hlavu, ale myslím, že už nechci vybírat a přebírat, protože jsem strašně nerozhodná. Kdybych se nebála těch druhých, bohatých, co mám na obrázku, jdu do nich, ale tyhle jsou stejně kouzelnééé, tak to tak necháme. A hlavní je, že i družičky jsme už dohodly, protože s těma to byl kříž, přeci jen tři ženský a domluvte se, že 😃

• Mari: Ne, to je moje ségra 😃. Mně bude 19 😃. Ale jediná tu určitě nejsi 😉.

• ja sed taky vdavam s prckem 🙂 malej bude mit rok a 5 mesicu .. tak sem zvedava jak budeme bojovat 🙂

• Jé, aha 😃 Tak to chápu, tak prosím tě, když je ti 19, tak to děti ani vdavky ještě neřeš 😃

Kathus, no koukám, malej je nádhernej, takže mu bude rok, až se budete brát? Zhruba 🙂 No, to potěš koště, to bude akorát běhat, tak se nezastavíte 😃 Ne, to bude v pohodě, já to mám horší, malýmu budou dva a řádí jak černá ruka, proto jsme volili místo pro hostinu takový, aby tam byla i zábava pro děti a hlavně, aby nikam nemohly utéct 🙂

Ale ty podle foteček vypadáš hrozně mlaďounká 😉

• Mari: Já bych děti hrozně ráda a přítel taky 🙂. Ale nejdřív škola 😦. A se svatbou to vypadá tak v horizontu dvou let...

A ty taky vypadáš podle fotky dost mladě 😃...

• no tak stara myslim nejsem 🙂 bude mi 22 den pred svatbou 🙂
    no a malej je certik jak blazen to bude sranda jak tam bude vymetat pod stolama 🙂

• Tak to budeš mít nejkrásnější dárek k narozeninám, co? 🙂
    Já měla taky, před dvěma lety, narodil se mi Tobi k narozeninám a vlastně i k Vánocům, jsme o deset dní 🙂

Emilli, nejsem nejmladší, ani nejstarší, je mi 24 😃 Na vdavky hádám akorát, na dítě možná brzy, ale jsem maximálně šťastnááááááá, takže to přišlo asi akorát 😉

• Mari: Podle mě je to i na dítě akorát, kdo řekl že děti mají přicházet po třicítce? 😬 Já nemít před sebou minimálně tři roky školy, tak chci tak do roka, dvou...

• Jo, máš pravdu a dost rozumu k tvýmu věku 🙂 Asi záleží na okolnostech, především na partnerovi, s ním jsem byla už dlouho a moc šťastná a přišlo to nečekaně a neplánovaně, měla jsem dobrou práci, která mě strašně bavila a plno plánů, ani svoje bydlení jsme v tu dobu neměli a do té doby to ani neřešili, ale stejně jsem byla šťastná, že nosím miminko 😉 Najednou to všechno šlo, koupil se byt a život si užívám mnohem víc teď s prckem, najednou má totiž smysl 😉

ALe to už jsem trochu vedle od šatů 😃 😃 😃

• No, o šatech už to není no 😃. Ono miminko hodně urychlí, se mi zdá 😃. To by i ta svatba šla hned 😃😎. Já vím, že kdyby se to "stalo", tak přítel by byl šťastnej jako blecha a já vlastně taky a to mi stačí 😃. Nemusím se bát... Ale zatím taky bydlení nemáme, takže bych možná měla mimi chtít co nejdřív 😃.

• haklina: no buďto by si to mohla mít podšité anebo nějakou vrstvu pod tím aby ti nelezly prsa, jako uplně jen krajka by asi nešlo..teda pokud by si nechtěla mít bradavky vidět 😃 no a viděla bych ideálně zip anebo šněrování třeba na boku

• janča123: anojá mám tu spodnici. je dobrá,ale ještě jsem jí nezkoušela pod šaty.jediné mínus je,že jakje sešitý ten pas+spodní vrstva+ vrchní (síťka) tak v tom švu to škrábe,ale přelakovala jsem to a je to ok 😉

• Sponzor fóra
  • marikka001: to ja asi taky po vanocich , po novym roce budu objednavat... 🙂 tak je objedname spolecene... 😃 a budem spolecne cekat... 😛
    me je taky 24...teda az 6.1. mi bude...🙂 pritelovi bude 2 dny pos vateb 32..🙂 myslim, ze na svatbu je to akorat a ditko bych chtela tak max. do dvou let od svatby... uvidime...🙂

• Lluc díky, jsem zvědavá na fotečky se šatama! Přelakovala jako lakem na vlasy 🤔 ?

• ahoj, tak mi psali, ze mi posilaji saty, jsem strasne napjata, jak to dopadne, snad budou v poradku 😞 za jak dlouho tak prijdou? Jak dlouho jim to trva? Tyden?

• wendulla: ahojky, podle toho jak to posilaji, vetsinou maji napsano, jk to posilaji a kolik dni to trva, ale myslim, ze z asie tak pocitej 3 tydny...😞 ale treba to mas express...🙂

• kaczka: 3 tydny??? Psali mi to, ale nemuzu to v mailu totiz najit 😞

• wendulla: tak jim napis, at ti poslou tracking number, to si pak muzes sledovat, kde se ta zasilka zrovna nachazi a jak se k tobe blizi...🙂

• kaczka: vidis, to me nenapadlo, nemam s tim zkusenosti, tak nevim 😐 a kde to muzu sledovat ? 🤔

• marikka - koukala sem na ty tvoje vybrany satky (ty prvni v albu) a sou fakt krasny myslim ze u nich nebudes litovat 😎

• wendulla: z ktery zeme ti to posilaj, tak si najedes na tu postu pres kterou to posilaj a tam je sledovani zasilek ( jako u nas v CR) a das tam to tracking number a ono ti to napise, ze na ty poste to bylo podano tehdy a tehdy a na tuhle postu to prislo ted a poslou to tam na tu postu a nakonec to budes mit doma... 😉 kupovala jsi to pres ebay? tak mu napis, jak dlouho to priblizne trva nez to dorazi... 🙂

• kaczka: nekupovala, napsala jsem rovnou prodejci

• wendulla: aha, no tak mu napis zas...🙂 at ti to posle a jak dlouho to priblizne trva...🙂

• Kata267 - díky 😃 Ty už máš vybrané šatičky? 🙂

Kaczko85 - tak to jsme na tom úplně stejně, mému přítelovi bude 14 dní před svatbou taky 32 🙂 Pardáááál 😃

• marika- nene ja nemam jen se tady tak pohybuju po diskuzich 😉

• ale nějaké tipy koukám, že už máš? 🙂 Nebo máte svatbu v nedohlednu? 😠 😃

• no tipy sou vzdycky 😃 😃 spis sem tak shromazdila to co sem tady videla ze by se mi jednou libilo 😬 nejak zatim nepocituju potrebu se vdavat 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov