Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
- Sponzor fóra
Emmili, ty máš miminko??? Kolik mu je?
Tak aspoň tady nejsem jediný exot, co se vdává už s prckem
Tedy, spíš jsem chtěla napsat, že dneska je to super moderní, říkali mi to na matrice, nejdřív dítě, pak svatba
Kaczkko, já Vám pak dám vědět, to je jasnýýý, ale zatím je nemám ani objednané, musím se dohodnout s družičkami, ale plánovala jsem, že to nechám až po Vánocích, až bude klíídek
Znám se, musím si nechat trošku času, teď mám horkou hlavu, ale myslím, že už nechci vybírat a přebírat, protože jsem strašně nerozhodná. Kdybych se nebála těch druhých, bohatých, co mám na obrázku, jdu do nich, ale tyhle jsou stejně kouzelnééé, tak to tak necháme. A hlavní je, že i družičky jsme už dohodly, protože s těma to byl kříž, přeci jen tři ženský a domluvte se, že12. nov 2008Jé, aha
Tak to chápu, tak prosím tě, když je ti 19, tak to děti ani vdavky ještě neřeš
Kathus, no koukám, malej je nádhernej, takže mu bude rok, až se budete brát? ZhrubaNo, to potěš koště, to bude akorát běhat, tak se nezastavíte
Ne, to bude v pohodě, já to mám horší, malýmu budou dva a řádí jak černá ruka, proto jsme volili místo pro hostinu takový, aby tam byla i zábava pro děti a hlavně, aby nikam nemohly utéct
Ale ty podle foteček vypadáš hrozně mlaďounká12. nov 2008Tak to budeš mít nejkrásnější dárek k narozeninám, co?
Já měla taky, před dvěma lety, narodil se mi Tobi k narozeninám a vlastně i k Vánocům, jsme o deset dní
Emilli, nejsem nejmladší, ani nejstarší, je mi 24Na vdavky hádám akorát, na dítě možná brzy, ale jsem maximálně šťastnááááááá, takže to přišlo asi akorát
12. nov 2008Jo, máš pravdu a dost rozumu k tvýmu věku
Asi záleží na okolnostech, především na partnerovi, s ním jsem byla už dlouho a moc šťastná a přišlo to nečekaně a neplánovaně, měla jsem dobrou práci, která mě strašně bavila a plno plánů, ani svoje bydlení jsme v tu dobu neměli a do té doby to ani neřešili, ale stejně jsem byla šťastná, že nosím miminko
Najednou to všechno šlo, koupil se byt a život si užívám mnohem víc teď s prckem, najednou má totiž smysl
ALe to už jsem trochu vedle od šatů12. nov 2008No, o šatech už to není no
. Ono miminko hodně urychlí, se mi zdá
. To by i ta svatba šla hned
. Já vím, že kdyby se to "stalo", tak přítel by byl šťastnej jako blecha a já vlastně taky a to mi stačí
. Nemusím se bát... Ale zatím taky bydlení nemáme, takže bych možná měla mimi chtít co nejdřív
.
12. nov 2008- Sponzor fóra
marikka001: to ja asi taky po vanocich , po novym roce budu objednavat...
tak je objedname spolecene...
a budem spolecne cekat...
me je taky 24...teda az 6.1. mi bude...pritelovi bude 2 dny pos vateb 32..
myslim, ze na svatbu je to akorat a ditko bych chtela tak max. do dvou let od svatby... uvidime...
13. nov 2008wendulla: z ktery zeme ti to posilaj, tak si najedes na tu postu pres kterou to posilaj a tam je sledovani zasilek ( jako u nas v CR) a das tam to tracking number a ono ti to napise, ze na ty poste to bylo podano tehdy a tehdy a na tuhle postu to prislo ted a poslou to tam na tu postu a nakonec to budes mit doma...
kupovala jsi to pres ebay? tak mu napis, jak dlouho to priblizne trva nez to dorazi...
13. nov 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Kaci: cca 2500,- a spodnice asi 700,-. No a nechce se mi pak ke svatebním kupovat jiná spodnice, takže budou taky široké
. Ale to má ještě hafo času
. Ale na svatebkách si teda připlatím
.