Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
blondata.sestricka: nádherný šaty. Taky jsem o nich uvažovala
A teď mi volal táta, že mi dneska dorazily šatyKonkrétně teda říkal, že mi přišel balík a že je to prý asi deka, že je to měkký a nic platit ani nechtěli
Skoro se bál, jestli to není nějaká bomba
To budu celej den v práci nervózní. Fakt jsem nečekala, že přijdou tak brzy. Objednávala jsem v půli prosince...7. jan 2009Ahoj holčiny, i když mám už šaty zamluvené v saloně, tak ve mě pořád něco hryže, jestli si nemám třeba objednat svoje šatky..na míru..
Chtěla bych se zeptat, jak je ten nákup náročný, protože moje angličtina není nic extra a popř. jestli byste mi neposlaly nějaké odkazy na šaty..Díky moc..
7. jan 2009ahoj holky, saty uz mam nejakou dobu doma, ale potrebuju je upravit presne na me, ve ctvrtek jdu k svadlene, hura, uz se tesim.
Elenore: me spis hloda, jeslti mam ty prave, jestli by ji jine neslusely vic....vzdycky vecer me to nahloda a pak travim na netu cely vecer a hledam foto jinych satu...ach jo7. jan 2009Ja jsem s těma svýma, co mám vybrané docela spokojená, teď nedávno jsem tam byla kvůli botům a ujistila jsem se, že jsou opravdu nej, ale stejně si říkám, jestli mi není líto vyhodit jenom tak do vzduchu 8 tisíc za půjčovné, když za tu cenu bych mohla mít klidně velmi podobné a svoje vlastní..
7. jan 2009
madormi saticky mas krasne