Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
- Sponzor fóra
myslim ze si jeste dlouho pockame.... jsou to preci jen troje saty a do toho ten novej rok.... sice jsem v patek spanikarila kdyz mi volali z PPL ze maj pro me balik, ale byla to jen silikonova podprsenka z aukra
Ale teda na chvilicku jsem zadoufala....ale to by byli sakra rychlici
A samozrejmosti je hned dat do alba fotecky
2. feb 2009- Sponzor fóra
ahojky, přidala jsem do alba šatičky od Asapa, pro zmírnění stresu vás všech.o)
Dorazily přesně za měsíc a 3 dny (a to v tom byly Vánoce!!!) na obrázku jsou přesně moje šatičky vyfocené před odesláním z Číny....komunikace výborná a jelikož jsem posílala tři obrázky, z kterých jsem chtěla udělat jedny super šaty, stresík byl značný, ale netrval naštěstí dlouho....teď už v nich jenom říci to "ano".o)2. feb 2009ahoj holky, čtu, že máte dobré zkušenosti s prodejcem ASAP, bihužel, když si zadám na britském e-bayi heslo asap ve spojení s bridal dress, nic mi nevyjede. Prosím máte odkaz na ASAPA? A objednávaly jste z jeho katalogu nebo posílaly jste mu některá jen fotku šatů, které si představujete a byly dle foto opravdu věrně udělané? Bojím se, že použije třeba odlišné krajky, míň kvalitní látky??? MOC DÍKY ZA RADY!
2. feb 2009holky, rozumím tomu dobře, že pokud nechci na šatech žádné úpravy (prostě si člověk vybere jakoukoli značku v salonu) tak to ASAP ušije bez problémů? Pořád se mi nedaří dopátrat nějakého linku na ASAPa, vůbec nevím, co má v nabídce.... Promiňte že s tím otravuju, ale mám svatbu už v květnu a jsem už docela dost nervózní, že stále nemám šatičky ....
2. feb 2009dudunka:
zkus to tady: http://stores.ebay.com/April-Bridal2. feb 2009selmi moc děkuju! Ale to není konkrétně ten ASAP, ne?? Nebo je to vážně jedno, která čínská firma to ušije???
Když já jim chtěla poslat fotku šatů, které mi slušely a požádat je o změnu barvy krajky - prostě něco nestandartního. Nevím, jestli to běžně tyhle firmy dělají, ten ASAP snad prý jo... No a bojím se, aby ty šaty opravdu udělali z krásných látek a kvalitně, hmmm....
2. feb 2009dudunka: ja nevim, ja na saty teprv cekam
je to asap. ale zkus se spis podivat na www.landybridal.com
2. feb 2009selmice: wow!
na tom landybridal jsou opravdu úchvatné šaty! To jsou kopie známých značek, zdá se? nebylo by asi od cesty naběhnout do nějakého nobl salonu, vyzkoušet a dát si ušít? Já teda původně chtěla tyhle šatičky značky isabel de mestre: http://www.beremese.cz/album/view.php?vImageID=2337241&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F, ale tyhle jsem u nich nenašla...
2. feb 2009dudunka: jestli máš svatbu už v květnu a chceš nestandart tak doporučuju sebou hodit, včera bylo pozdě
Jinak si pročti diskuzi,když si je chceš objednávat sama, a určitě si připlať za materiál, ale ty co chceš tak počítej víc času i na tu krajku takže opravdu to máš 5 minut po dvanáctý, teď tam mají na šití šaty za 14 dní co měli volno a nový a nový objednávky, takže
2. feb 2009
vivana: jj má