Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • vivana: jj má

• Sponzor fóra
  • Ty první 85 liber (cca 2700kč), druhé 160 AUD (cca 2400)

• skafandrik: ale nekupovat u tohodle prodejce, má hrozný feedback

• No jo, oba 😬.

• vivana: ja si nechavam sit saty St. Patrick.

• selmice: jojo, už se těším až ti přijdou 😵 snad sem je dobře objednala 😃

• arti: nestras....me si spis vylekala tim ze si napsala ze vsechny na snerovani a ty moje vecerni jsou snad uplne bez zapinani, ne? 😬 Dnes sem po ceste do prace nad tim celou dobu spekulovala...... 😐

• selmice: na ty tvoje šaty se taky těším🙂 Hned, jak ti přijdou, dej fotečky do alba 😉

• myslim ze si jeste dlouho pockame.... jsou to preci jen troje saty a do toho ten novej rok.... sice jsem v patek spanikarila kdyz mi volali z PPL ze maj pro me balik, ale byla to jen silikonova podprsenka z aukra 🙂 Ale teda na chvilicku jsem zadoufala....ale to by byli sakra rychlici 😎 A samozrejmosti je hned dat do alba fotecky 🙂

• Ahoj artichoke,mohla by si mi prosim ta poslat link na ten album so satockami,ja mam tiez objednane od Asapa, tie co mam v albume a teraz cakam a trosku sa aj stresujem, teda hlavne moja mama, tak by som si chcela pozriet ake prisli ostatnym kockam. Dakujem moc 🙂 🙂 🙂

• pet1 : jaka je ta spodnicka co tam mas, je to prijemnej matros? Kolik to ma vrstev ta spodni sukne?

• selmice: mám tam 2 vrstvy takovýho hrubýho tylu a pod tím ještě takovou jemnou látku, takže celkem 3. Už mi přišla i kruhová spodnička a je právě dobrý, že se mi takhle pod tím ty kruhy nerýsují 😉 Původně jsem kruhovou spodnici nechtěla, ale teď jsem ráda. Mnohem líp se v těch šatech chodí🙂

• pet1: taky od Asapa? prosim muzes to nafotit s tou kruhovou spodnickou? Ja tu kruhovou neobjednavala.... tak panikarim 😃

• Sponzor fóra
  • ahojky, přidala jsem do alba šatičky od Asapa, pro zmírnění stresu vás všech.o)
    Dorazily přesně za měsíc a 3 dny (a to v tom byly Vánoce!!!) na obrázku jsou přesně moje šatičky vyfocené před odesláním z Číny....komunikace výborná a jelikož jsem posílala tři obrázky, z kterých jsem chtěla udělat jedny super šaty, stresík byl značný, ale netrval naštěstí dlouho....teď už v nich jenom říci to "ano".o)

• elischka: moc pekne satecky, mame podobny vkus 😉

• ahoj holky, čtu, že máte dobré zkušenosti s prodejcem ASAP, bihužel, když si zadám na britském e-bayi heslo asap ve spojení s bridal dress, nic mi nevyjede. Prosím máte odkaz na ASAPA? A objednávaly jste z jeho katalogu nebo posílaly jste mu některá jen fotku šatů, které si představujete a byly dle foto opravdu věrně udělané? Bojím se, že použije třeba odlišné krajky, míň kvalitní látky??? MOC DÍKY ZA RADY!

• elischka: vypadaji moc pekne, mas i ty tri fotky z kterych jsi chtela jedny saty?

• selmice: šaty mám nafocený, ale doma. Zítra by mi měli doma zprovoznit net, tak je pošlu Arti, aby je přidala to toho jejího alba. Nechci je mít právě tady v albu, aby je náhodou nenašel ženich 😉
    elischka: krásný šatičky 🙂

• pet1: no těším, se ty tvoje byly jedny z nejhezčích co sem objednávala, takže na ty se těším moc i když ony vlastně nejsou žádný na který se netěším 😃 😃 😃

• holky, rozumím tomu dobře, že pokud nechci na šatech žádné úpravy (prostě si člověk vybere jakoukoli značku v salonu) tak to ASAP ušije bez problémů? Pořád se mi nedaří dopátrat nějakého linku na ASAPa, vůbec nevím, co má v nabídce.... Promiňte že s tím otravuju, ale mám svatbu už v květnu a jsem už docela dost nervózní, že stále nemám šatičky ....😞

• dudunka:
     zkus to tady: http://stores.ebay.com/April-Bridal

• selmi moc děkuju! Ale to není konkrétně ten ASAP, ne?? Nebo je to vážně jedno, která čínská firma to ušije??? 🤔 Když já jim chtěla poslat fotku šatů, které mi slušely a požádat je o změnu barvy krajky - prostě něco nestandartního. Nevím, jestli to běžně tyhle firmy dělají, ten ASAP snad prý jo... No a bojím se, aby ty šaty opravdu udělali z krásných látek a kvalitně, hmmm.... 🤔

• dudunka: ja nevim, ja na saty teprv cekam 🙂 je to asap. ale zkus se spis podivat na www.landybridal.com

• wendulla: vkus určitě ano, jenom ta postava je trošku někde jinde , proto já musím víc řasit a zakrývat >🙂

selmice: fotky mám, jestli chceš pošli do IP svou mail.adresu - z práce nemůžu sem nemůžu vkládat obrázky.o(

• selmice: wow! 😃 na tom landybridal jsou opravdu úchvatné šaty! To jsou kopie známých značek, zdá se? nebylo by asi od cesty naběhnout do nějakého nobl salonu, vyzkoušet a dát si ušít? Já teda původně chtěla tyhle šatičky značky isabel de mestre: http://www.beremese.cz/album/view.php?vImageID=2337241&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F, ale tyhle jsem u nich nenašla...

• dudunka : ja jsem to tak taky udelala..sla jsem do salonu, vyzkousela saty co jsem chtela usit a videla jsem ze dobry tak sup zmerit a nechat usit.
    ano jsou to kopie 🙂 ale zrejme hoooodne dobre 🙂

• dudunka: jestli máš svatbu už v květnu a chceš nestandart tak doporučuju sebou hodit, včera bylo pozdě 😮 🤔 Jinak si pročti diskuzi,když si je chceš objednávat sama, a určitě si připlať za materiál, ale ty co chceš tak počítej víc času i na tu krajku takže opravdu to máš 5 minut po dvanáctý, teď tam mají na šití šaty za 14 dní co měli volno a nový a nový objednávky, takže

• Arti mas typ kdy moje saty prijdou? objednavali jsme je 14.1..... ja dam typ podle tebe 😃 a aspon to rychlejc utece 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov