Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
- Sponzor fóra
Ahojky já si z http://www.landybridal.com vybrala šaty a jak mám pokračovat, když si je chci objednat?
Děkuji
Jana6. feb 2009janave: no rozmyslet si jestli ti stačí normální kvalita, nebo jestli je pak budeš chtít prodat a mít lepší kvalitu, pak umět anglicky aby sis dokázala říct jak ty šaty chceš, materiály atd, a pak mít jak zaplatit to znamená moci platit v zahraničí a mít registrovaný a verifikovaný paypal
6. feb 2009- Sponzor fóra
ahojky, tak jsem se rozhodla nechat si taky ušít šatičky, jen nevím jak asap zvládne ty, co mám v albu... Nenechaly jste si některá šít podobné? Moje favoritky jsou ty poslední, originál má opravdu pevný korzet a hezky tvaruje postavu... uvažuju ještě nad těma předposledníma. Dají se šaty objednat přímo přes ebay, když je nemá právě v nabídce? Můžu mít jistotu, když si je objednám přímo od něj?
7. feb 2009Ahojte, ja som pisala asapovi ohladne jednych siat co na landybridal stoja 258 euro.
tiez som k nim chcela kruh a tak som sa este pytala kolko ma to spolu vyjde s postovnym.
tak mi odpisal ze s postal fee bude cena 190 GBP.
takze ma to potesilo ze taka dobra cena, ale chcem sa este opytat vas, ci to je uz s konecnym postovnym alebo tam budem este nieco priplacat?7. feb 2009
Adel: Šije je na míru, takže klidně i menší, když ušije i na družičky
.