Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • Ahojky, poraďte mi stránky s popůlnočními šaty od Asapa nebo jiné.Díky 🙂

• Ahojky, moooc všem děkuji za rady. Tak jsem mrkla na ten odkaz od arti a jsem unešena🙂 Tak sbad se ještě zadaří a do toho 28.3. mi půjdou objednat🙂 Nevíte prosím některá, jak dlouhá je čekačka? Děkujiiiii 😉

• ahojte, ja som už absolvovala skúšanie šiat v niekoľkých salónoch, zatiaľ u mňa vedie model Pronovias Nectar, sú nááádherné.. ale nedalo sa tam fotiť..neviete poradiť, či ich šije aj asap? na stránke landybridal som ich nenašla..ďakujem!

• Sponzor fóra
  • Ahoj Arti, chcela by som ta poprosit o adresu, kde su fotecky siat od Asapa. Uz dlho som pokukovala po tychto strankach, ale az od Valentina mam skutocny dovod 😉 prosiiiiiiiiiiim... 🙂

• tady je odkaz: http://www.landybridal.com/index.html
    Ja mam od asapa svatebni saty a jsem hrozne spokojena. Jen mi je udelal silene dlouhe, takze mi je kamaradka musi zkracovat. Ale jinak jsou nadherne. Domluva s nim byla super a usiti bylo velice rychle. Musim fakt pochvalit. 😵

• zeuwicka: ja jsem na saty cekala 6 tydnu. Da se s nim domluvit, ze to potrebujes do urciteho terminu. Nez si je objednas, tak se zeptej, jestli je mozne je do toho terminu udelat a poslat. Radsi ale par dni jeste uber-pro jistotu, at mas rezervu. 😉

• holky, muzete mi pisnout do IP, na kolik tak vam satky vyjdou? diky 🙂

• luca83: a nemohla by si poslat fotku svojich siat na ip? tie co ti uz prisli nie na modelke

• sakroviste: neznám bohužel

nikita007: ten odkaz je tu na stránkách snad 1000x 😬 🤔

zeuwicka: 28.3??? no tak to je i bych řekla pozdě docela, musela by sis připlatit express

myska7: šije ale chce si to připlatit za materiál, výšivky a mít dobře propracovanou objednávku

trinity: písni mi do IP prosím pak ti ho pošlu

luca83: nechceš je přidat do alba? jsme tam skoro všechny co máme od asapa, jako tak trochu poděkování doufám že se tady mohly holky inspirovat a tak 😬 🤔

pipa: je to podle náročnosti šatů, déllky vlečky a materiálu v základní ceně jsou cca. od 3500 - 7000 ale šaty podle toho taky vypadají - jen pošta je 1500 v této ceně...takže je lepší si připlatit za materiály a nejlépe si říct jaké látky a jaké kvality ty látky - v té vyšší kvalitě opět podle náročnosti od cca. 4900 - 9000

• Jinak holky, zdražování už u Asapa pomalu začlo, takže kdo váhá tak rychle, už ted mi nový šaty počítá tak o 1000 až 1500 víc 😐

• Arti: jak si to poznala? Objednavala si nějaký stejný jak dřív?

• jj, objednávala sem stejný co v lednu a už chtějí o 50 dolarů víc a byly oboje v lepší kvalitě ale jinak beze změn 😬

• uff uff to jsem rada ze jsem to stihla v lednu 🙂 Krize je sviňa.

• jj, a bude to horší, dolar prý bude až na 27 Kč a do toho se má zdražit služby a i produkty až o 30% to bude masakr.

• artichoke:
    chtěla bych se tě zeptat, ty zproastředkováváš prodej od asapa?

• Sponzor fóra
  • michaela: nezprostředkovávám, když někdo chce poradit anebo si netroufá objednat, že něčemu nerozumí nebo neumí anglicky, nebo nemá jak zaplatit tak když máš čas tak objednám. Přece jen vím co a jak už 😉

• Arti, tak to jsem rada, ze jsem si je objednala vcas, davat o litr vic by se mi moc nechtelo 😒

• dolar 27 jeeee, to si necham libit, podle bilanci by mel prekrocit 30 kc za 8 mesicu, pro me super pro vas ne, tak supky objednavejte, dnes je 23.5Kc v cervenci 2008 byl13.5.... 😐

• Holky, ja bohuzel saty nemam vyfocene a jsem ted v zahranici a prijedu az tyden pred svatbou. Ale pak dam svatebni fotky, slibuju. Ja jsem je ukazovala kamaradce, co ma svatebni salon a byla nadsena. Rikala, ze je to velice kvalitne usite a opravdu mi sednou super. Az na tu delku... Ale ta se da nastesti spravit. A me vysly na 2300 Kč i s postovnym. Ale objednavala jsem v zari-to mel o hodne nizsi ceny nez ted.

• arti : zdrazuje jen asap nebo vsechny ty cinske dilnicky?

• janka: předpokládám že všichni, za prvé leze kurz nahoru, za druhé se musí uživit v krizi

• Ahoj holky, jake mate prosim zkusenosti s ebridalstore? Vybrala jsem si asi docela netradicni saty, Millybridal psal, ze takovou latku nema, Asap ze mi usije podobne saty za 250 eur i s postovnym a ebridal za 210 dolaru s postovnym. Vyhoda toho ebridalu mi prijde, ze zaplatim 80 dolaru zalohu a pak mi poslou fotku hotovych satu a kdyztak si je nemusim koupit kdyz se mi nebudou zdat. No fakt nevim. Saty mam v albu. Budu rada za vase nazory. Diky 🙂

• Jsou to ty co mas v albu?

• kacu: no nevim za 210 dolarů z čehož je 70 dolarů pošta tudíž za 140 dolarů i s poštou nevim jestli to bude přesně to ono, a fakt kvalitní látky 😬

• jo, ty co jsou v albu...

myslis teda, ze na ty latky se muzu u asapa spolehnout vic?

• Jo a Arti, vyžádání fotky ušitých šatů před odeslnáním asi taky není standartní u Asapa co? Ale číslo balíku pošlou ne?

• selmice : ne standart to není a při tom objemu to i chápu 😵

• a to cislo baliku na sledovani jak putuje?

• artichoke:
    nemohla by jsi mi prosím poslat srovnání šatů ušitých od asapa z originály?
    adresa Bartosikova.Michaela@seznam.cz
    Děkuji předem mooooc

• Díky Arti ode dneška patřím mezi čekatelky na šaty od Asapa 😉 Děkuju, Arti!

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov