Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
Ahoj holky,
tak jsem přečetla docela velkou část této diskuze - celou ne, jsou toho fakt mraky- a čím dál víc přemýšlím o tom, že si šaty od Asapa nechám taky ušít
Už jsem i kontaktovala Arti, ale pořád váhám... mám už zarezervované šaty v půjčovně a hlavně se obávám, aby všechno vyšlo tak jak má... Ale zas mě přesvědčuje to, kolik nevěst je tady se svými šaty spokojených.
Je to dilema24. feb 2009- Sponzor fóra
Sisito, katalog žádný není, šatičky jsou na internetu - www.landybridal.com
24. feb 2009janca123: katalog fakt není, bud se mrknout třeba na landybridal, to doporučuju jako něco jako katalog, je tam obsaženo asi nejvíc šatů od všech značek nebo brides.com tam je taky galerie
24. feb 2009http://www.pronovias.com/pdf/pronovias653957.pdf
tieto su podla mna velmi pekne...co ty nato? vesticku by som chcela s dlhymi zvonovymi rukavmi...
arti som napisala...ale vyzera to tak ze je velmi zaneprazdnena..necham jej cas...do juna casu dost..24. feb 2009sisita: mě nic nepřišlo
nějak tu blbe IP tak když se chcete někdo na něco zeptat tak mi pište na artichoke@seznam.cz když mám čas tak odpovím, doporučím24. feb 2009- Sponzor fóra
jsou ze studiokvetuse.cz
24. feb 2009citam len pozitivne prispevky o asapovi....ale je tu aj niekto kto nebol az tak nadseny...??
niektore saty som si pozrela v albumoch, ale nezdalo sa mi ze by saty az tak sedeli...aj napriek tomu ze miery sa posielaju a hlavne dlzka.
ma teda niekto aj ine skusenosti?
skutocne fotky by ma velmi potesili...chcela by som si byt viac nez ista pred tym nez si objednam...
diky25. feb 2009Ahoj holky,
tak ode dneška jsem také čekatelkou na šaty od asapa, i když mě to stálo hodně nervů to rozhodování (já, která nikdy nekupuju nic, co nevidím na vlastní oči) a abych pravdu řekla, nebudu asi klidně spát, dokud nebudou doma
Rozhodla jsem se tak proto, že šaty, které chci, nejsou z žádné známé kolekce a šijí se v ČR za 26 000,-... takže tak. Pak dám vědět, jak jsem dopadla...
Jinak moc děkuji artichoke za ochotu a pomoc, za skvělou a rychlou komunikaci, no prostě jsem byla velice mile překvapená, kéž by bylo takových lidí víceA to ji znám jen podle toho růžového obrázku na beremese
25. feb 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
čaká na Vás veľký výpredaj svadobných šiat ! Ceny od 80€
klarinetka: tam bych se bála té krajky, je jí hrozně moc a nevím nevím, Arti ti k tomu určitě napíše víc....