Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
- Sponzor fóra
Hahaha, holky, já z vás nemůžu
. Krocan, sousedka...
Mně když přišel balík, teda když já přišla domů a balík ležel na posteli, tak jsem všude cestou za sebou nechávala části oděvu, pak jsem ho nůžkama zuřivě rozšmikala, mladej hladovej, jen kroutil hlavou, ať mu jdu udělat něco k jídlu a já se dostávala na plesovky a do nich... A pak v nich lítala snad do večera
... Ještě každej den jsem říkala mámě, jestli mi něco přijde, ať mi hned napíše, a zrovna ten den jsem jí to neřekla, tak mi samozřejmě nenapsala
Kaucul, šatky balonovky už jsou na cestě. Já už se těším, jak budou vypadat. Doufám, že zas nebudu akorát nasr...
3. mar 2009ja si to uzivam... pak uz ty pripravy budou celkem nuda
hej to musela byt teda komedie!!!! ja doufam ze me nic podobneho neceka.... jen si rikam kam ty saty schovam do pristiho tydne nez je vezmu do atelieru nafotit.... bojim se taky ze jak jerozbalim tak uz je nikdy nesroluju do tak male krabice
Pak uz si je necham u nasich do svatby, nechci aby je zlaticko moje videlo3. mar 2009tak to ja sem vcera byla v Brne v saline kdyz mi volali ze mi privezou saty(jeste sem jim musela vysvetlovat cestu) a jak prisli tak mi hned volala mamina a jeji prvni slova byla: ty potvoro to je z ciny ty sis objednala saty, jakto ze si mi to nerekla.... strasne sem se tesila a jak napotvoru mel vlak zpozdeni 25 minut, nejaky blby zabezpecovaci zarizeni ...
3. mar 2009- Sponzor fóra
kata: No jo, to bych pak nesměla nosit nic, leda černý kalhoty... Ono hodně věcí sluší "jen" holkám s 50kg a dlouhýma nohama, ale proto ještě nebudu chodit jen v černý a usedle
. Žiju na vesnici, tak mi to kdyžtak na nějaký to vyběhnutí stačí
, jak říká kaucul, vyšli levnějc než tepláky
...
3. mar 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
čaká na Vás veľký výpredaj svadobných šiat ! Ceny od 80€
no jako prirovnani opravdu paradni na balik...aspon ale rusim jak je to velky
ale krocan...nechapu jak ji mohl napadnout krocan