Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • Sisa77: Tak to se těšíme 😵

• holky asap má akci, mi napsal že k šatům od 6 března střední závoj zadara 🙂

• Ja se uz nemuzu dockat, mel 14dni spozdeni, tak sem uz jak na trni! v noci je poslali z hong kongu tak nevim kdy tu muzou bejt, modlim se aby to bylo zejtra. Porad to sleduju na dhl jak magor 😃

• Sponzor fóra
  • sisa77 : 🙂 vidim ze to mame kazda stejne .... ja sem taky porad sledovala .. 😃

• Arti, podle šatů? Nebo jen ty ze základní nabídky? Že bych si nechala udělat černě lemovynej? 😬

• selmice: a saticky sou krasny 🙂..

• emmili: napsal střední délku takže podle mě asi jakýkoli nevim

• arti, jeee, to je škoda, že tu akci máš až ted... 😬

• sunny: jj od soboty

• No nazdar siso 🙂 zase postavis cely forum na nohy a vsichni budou cekat na tvuj prirustek ... 😕 😉 tak ja se zacinam znovu tesit...

• kocky a sije asap aj zavoje?
    ja som nasla jeden co sa mi velmi paci,ale stoji celkom dost
    myslite,ze by to zvladol?
    http://www.weddingveil.com/veils2/images/mantilla/large/M84-000-CB5-1L.jpg

• beuska1986 😃 uplne sem se lekla jak sem odkaz otevrela...zavoj krasny ale ta nevesta jak pekne razi 🙂nejaky zavoje tam ma asap v nabidce ale teda esi sije i na zakazku..to je otazka na Arti!

• beuska: jo jen si ho musíš objednat a přesně říct jak ho chceš 😉

• selmice: 😃 😃 ja som sa jej tiez zlakla
    za tie ceny co pytaju si mohli zaplatit aspon normalnu nevestu 😃

• to je umyselne takova modelka - aspon na ni hezky vidis tu krajku 😃 a koukas jenom na zavoj a rozhodne na nej nezapomenes i kdyz skouknes dalsich 10 stranek ... 😎

• Sponzor fóra
  • arti:a ake materialy by som si na nho podla teba mala vypytat?

• beu: no to já ti nepovím to musíš vědět ty, jaký chceš závoj 😬 🤔

• Teda holky, dnes me polilo horko nebot sme vytahli saty od svedkyne co sil Asap a zjistili ze neni na snerovani jak jsme chteli...Tak svedkyne honem sup obliknout a svete div se - pasuji i kdyz jsou na zip.... tak se mi strasne moc ulevilo, protoze uz jsem videla nejcernejsi scenare 🙂 Prej to ma akorat, nesmi proste pribrat 🙂 ale na prsach by sice zas pribrat mohla ale v poho.... proste ji sednou paradne. tak asi tak 🙂

• selmice: tak to sem ráda 😵 kontrolovala sem jak sem ti je objednávala a na šněrování tam mají napsáno, akorát víš co si myslím, že to u nich nešlo protože jsou malé a kvůli té látce, že by se to třepilo podle mě jak blázen, tak proto si myslím, že to tam neudělali 😬 každopádně ste se opravdu dobře změřily a já dobře objednala tak je to fajn ( musím se pochválit 😃 😃 )

• Ahoj Arti,psala jsem Ti uz vcera, prosim Te ty tady holkam pomahas zarizovat saty?Mohly bysme se spolu taky nejak dohodnout,prosim?

• artichoke - no je to fakt ze je to i jina latka nez co ja mam plesovky... ale aspon mohli napsat ze to tam nemuzou odelat... jako ty nervy, fuj fuj 🙂 no proste pochvala pro nas vsecky 😃

• arti já už chci taky šaty ... popožeň je Číňánky jedny, dávaj akce na závoje a nemají čas na moje šaty 😃 😃 😃 Neee, samo si delam legrandu, ale uz bych je tu taky chtela mit, kdyz tak pozoruju holky...

• ivcik: napiš mi na mail artichoke@seznam.cz anebo tady do IP a poradím jak budu moct 😉

selmice: no oni asi nechtěli nervovat mě stejně jako já nenervovala tebe záměrně s těma volánama 😉

anyma: nespěcheeeeej, když budeš spěchat budou ošklivý, prudit je nebudu, pospíchali by a byly by ty šaty hnusný 😠 😃 😬 😎

• arti : dyt ja vim, jen at sijou pekne v klidu pomaloucku v pohode aby byly naaaadherny, mam jeste casu, hlavne to desne utika, uz je to mesic, co jsme objednavali a me to prijde jako bych se merila vcera 😉 😃 😃 😃

• artinko prosím nemůžeš mi sehnat nějaký šaty na družičku,měří 153cm tak ať jí to sedne

• treisi: jako dítě nebo uťáplou malou dospělou? 😬

• treisi: tak nevim si usnula a s tebou všichni ostatní či co 😒 😃 Já si teda u některých IP říkám že kdyby blbost nadnášela 😴 😦

• artichoke - jak to?

• ahoj holky
    shanim saty na prevleceni, slysela jsem o asapbay ale nemam s tim zadne zkusenosti.Muzete mi prosim nejaka poradit jak na to? diky

• selmice: no dotaz typu, když vydražím šaty za 4 dolary, tak už k tomu nic neplatím, že? a budou stejně krásné jako předloha? a kdy si mě pozvou na zkoušku? to mě fakt už odrovnalo 😴

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov