Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • artichoke: tak neteř chce ať jí je ušiju já 😦 🤔 Jinak já zapoměla,že jsem ti psala 😬 😃

• artichoke: to jako fakt? tak to snad ani nemuze byt mozny 😉

• treisi: no vidíš ještě lepší 🙂

selmice: ale je, ale je 😦

• Sponzor fóra
  • artichoke : ja myslim ze by si je mohli k asapovi pozvat 😃 kolik stoji letenka do Ciny?

• selmice: prostě když chce někdo pomoct, ráda pomůžu, víš že vyslechnu jakékoli nápady, řeknu svůj názor na to, co se týká šatů, poradím jak dražit a podobně, ale prostě slečny co přemýšlí takhle musím slušně odmítnout, protože to bych z toho zešedivěla než bych jim to vysvětlila se obávám 😶

• arti 🙂 nemas to s nama lehke, ale fakt mas muj obdiv, dostavas tak stupidni dotazy a stale se drzis a pomahas 🙂 jsi skvela fakt 😵

• Proč si holky neotevřete svatební salon, když máte tak pěkné šaty? V salonech jsou samé předražené hrůzy. Prodavačky, které tomu nerozumí. Když ty vaše budete půjčovat za polovic, tak jste v balíku.

• Ahojte babenky kde najdem foto kočiek čo majú šaty z ebay pre inšpiráciu?

• Napiš Artichoku 😃

• negativ, ty tady ted budes prudit 😠 ....a kdyz uz tak Artichoke 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• To se neskloňuje?

• neeeee, je to ženská a ne žádná zelenina (pokud je artyčok zelenina) 😛

• Tak já znám jen tu zeleninu

• mravcadlo : když projdeš diskusi, tak hodně holek co tady píše, tak má, takže u albech určitě uvidíš orig x asap

• Ahoj holky, tak konecne uz je mam, moje satky. Dopadlo to super, sem moc spokojena! musim jen malinko upravit bolerko, ale jinak parada 🙂

• Sponzor fóra
  • Sisa: No tak to je dokonalost 😵, tys nás ani nenapínala jako selmice 😃...

• emmili: dekuju, ja prudila u kvetnovek 😃 myslim, ze uz sem jim lezla pekne na nervy 😃

• sisa ty jsou achhh 😵 😵 😵 dokonalýýýýý 😵 😵 😵 😵 😵 😵

• Sisa, no jo, ty to máš už za chvilku, to přišly akorát 😃. Jsou fakt nááááááádherný 😵.

• Dekujuuuu, jste hodny holky 😉 no jo jeste 2 mesice a mam po srande 😃

• Taky myslím, že jsme hodný holky, nevím, proč si to někteří nemyslí 😃😃😃 😉

• je orgasmus sprosté slovo? Jestli ne tak z nich mám duševní orgasmus 😬 😃 jsou nádherný

• 😃 to me tesi, dneska kdyz prisel balik, tak se mi nejdriv udelalo spatne, jak byl malej, letela domu z prace a pak na me vypadly jak z orisku 😃 Jsem fakt spokojena.

• Treisi 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• sisa budeš krásná nevěsta,pak chci photošku 😃

• To joo, ty se vdáváš 2 dny před mojí maturou, tak to se přijdu odreagovat na fotkách 😃...

• foto bude, jsem starej exhibous 😉

• sissa: moc ti sluší, ale teda ty sou mohutný ještě že to máš v květnu v srpnu by se člověk asi upekl co? 😬

• arti: taky me prekvapilo ze jsou ze 6 vrstev, ale sou prijemny na tele. Taky doufam ze nebudou 30, to by bylo desny!

• 16. začínaj zmrzlý muži, tak třeba budou mrazejky 😬, nechci strašit 😃...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov