Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • No ja si objednam kolem 20, polojasno, lehky vanek 😃

• 😃 😃 😃 Jo, to plánuju na 1. máje příští rok taky 😃...

• sissa77: nádhera🙂

• Sponzor fóra
  • Siss: krásné šatičky, aj bolérko 😉

• Sissa, moooc hezký, krásná vlečka a moc Ti sluší 😵

• no to je pecka! Dalsi nadherne saty!!!!!!! Fakt super!!!

• sissa super, sednou ti jako ulité, jsi kočka 😎

• siss... no kráááása! Fakt parááááda!!! Moc ti sluší! 😉

• Sisa: krásné šaty, nádherně ti sednou jako ulité 😵

• sisa:Fakt nááádherné šatky, jsou krásně mohutné, perfektně ti sedí a hlavně moc sluší!!!🙂

• holky, povedlo se mi smazat si poslední IP asi za týden, jestli sem měla někomu odpovědět, zjistit a podobně tak mi prosím napiště znova 😴

• Ahojte Holky, prosím Vás o radu - vidím, že máte skúsenosti...chcem si kúpiť šaty cez ebay.
    Možno tieto
    http://cgi.ebay.com/Custom-made-wedding-dress-bridesmaid-gown-1184_W0QQitemZ200315090374QQihZ010QQcategoryZ63851QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

čo mi poradíte? myslíte, že to budú vedieť spraviť pekne, akú látku? uvažovala som aj nad týmito, ale sú krajkové skoro celé, to ma odrádza:
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=360131673229

dakujem.

• pralinka: psala si mi do IP tak sem ti odpověděla 😉

• sisa77: velmi pekne satocky. moja sestra mala 15.maja svadbu...a rano strasne fukalo a prsalo...a tesne pred omsou im zacalo svietit slniecko. myslim si ze je lepsie ked je pocasie striedave, pretoze v zivote tiez slnko nesvieti vzdy?? 😉

• Holky, včera jsem se byla podívat u Verči na její šatky od Asapa a úplně mě očarovaly, jsou náááádherné........ Tak jsem se konečně rozhoupala také a za pomoci té nejlepší a nejhodnější dušičky tady (artichoke) jsem se také odhodlala si šatky nechat ušít.... Tak uvidíme............. Sice to se mnou Arti nebude mít lehké, jelikož jsem si navymýšlela ze 3 fotek, no uvidíme co z toho vznikne....

• Sponzor fóra
  • sisa77:
    mooooc krásné šatky, za chvíli budu také čekatelka.............

• Holky moc dekuju, ja jsem porad hrozne nadsena. Dneska jsem letela z prace jak prdla abych uz je zase mohla zkouset 😃 😃 😃

• Jsou fakt super sisi...Moc ti sednou a vypadaji moc krasne

• Sisa: jsou krasne a krasne sedi postave ... 😵

holky kouknete mi album co jsem si na arti a cinanky vymyslela - myslim ty cmaranice 😃
    ja se taaaak tesim 🙂 🙂 🙂

• Ahojte babenky, som velmi rada, ze som nasla takuto diskusiu. V auguste sa idem vydavat a mam taktiez problem so satami, potrebujem vel.40 s rukavmi, nieco ako su La Sposa, San Patrick, ale ti maju male velkosti. Tak som naslsa stranku na nete, kde take saty siju v Cine. Len sa trochu obavam ci je to garantovane. Citala som vela na vasej diskusii a som milo prekvapena, ze to funguje.

• prosim mate niekto skusenosti s touto strankou?
    http://www.jormabridal.com/

Su to cinania, ktori siju rozne saty

• citam tu vela o Asapa, ale neviem co to znamena.

• kovka2: asap je taktiez cinsky predajca a ma vlastnu stranku www.landybridal.com
    pozri si ju

• danielina: dakujem

• Ahoj nevěstinky 🙂 Tak já už jsem taky děsně nervózní, šatky se mi už šijí 😬 Se nedočkám asi 😃

• mari : jak dlouho ? 😎 já je mám objednané od 2.2. a už bych je tu chtěla mít 😞

• Arti nebo holky prosim pekne jak se meri ty miry od ramena k pasu,od ramene k... se mysli jako zezadu nebo zepredu?po tele,nebo rovne jako vzdusnou carou?mne to vyjde vzdycky jinak 😬 ....a od ramene k rameni se mysli jako u bolerka od ramenniho svu ke druhemu svu nebo proste az po to co konci rameno?ja mam chut to zakreslit do obrazku aby se to nejak nezvrhlo...

• janka: od ramene zepředu přes prsa, měřit vedle krku, od ramene k rameni prostě od ramenního kloubu k ramennímu kloubu zezadu na zádech

• ahojky, šatičky už se mi taky šijí, nevím jak to vydržím čekat 🙂 .

• Jankka21: to měření je zážitek, co? 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov