Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • vypada na fotkach jako ivory nebo jako bila? 🙂

• Vypadá na fotkách úžasně 😃 😃 😃

• anyma: supeer, že už je budeš mít 😉 a kdy jsi objednávala? já už se taky nemůžu dočkat.. 😬

• Sponzor fóra
  • sun : objednávali jsme je s Arti 2.2.,takže necelé 2 měsíce

• tak ja sem taky zvedava 🙂 jinak selmice ma podle me ivory bile to moc nevypada 😉

• jasne ze ma selmi krasne IVORky

• anyma: na tvoje saty jsou hrozne zvedava. Koukala jsem do alba a videla jsem tam pivonky, jsou nadherne taky jsem je strasne chtela....ale v kvetinarstvi mi to rozmluvili, ze mi nemuzou zarucit, ze odpoledne nebudou zvadle. Radsi se na to poradne vyptej, ale ja,kdybych opravdu vedela, ze mi vydrzi bych do nich sla hned...

• wendy : paní co mi bude dělat kytičku není květinářka, je to učitelka na ZŠ - mimo to i mistryně ČR ve vazbě květin, doporučil mi ji majitel velkoobchodu ze kterého chci přímo i kytičky, takže se vyhnu té přestupní stanici květinářství 😃
    Holky, ve 12 půjdu na oběd a pak asi poletím, naštěstí nemám práci, kde bych musela sedět v kanclu ani prudérního šéfa 😠

• Konečně zase nějaký rozruch...když někomu mají dojít šatky🙂
    Taky už se moc těším, jsem vždycky zvědavá,jak se Asap pokaždé vytáhne....🙂

• anyma: jee, ty mas stesti, malinko ti uprimne zavidim 😬 🙂

• wen : tím jsem chtěla říct, ne že jako jsem nejaka super star, kdyz to budumit od te pani, ale ze to pujde primo z chladaku ve velkoobchode, budou cerstvy a pripraveny aby vydrzely 😃

• anyma: ja to taky myslela tak, ze prave budes mit ty cerstve, a ze si pivonky muzes objednat, to je super, mit tu moznost mela bych je taky, jsou naprosto nadherne 😉

• anyma: jo? já 7.2. tak bych je mohla mít příští týden.... to jsem ani nečekala, jak to uteklo🙂) ty tvoje šatky jsou krásné🙂

• holky 🙂 takze mne uz satky taky brzy prijdou? My jsme s Arti objednavaly 16.2. 🙂

• Super, konečně se to začíná zase hýbat 😵, mně už Artinka taky zjišťuje cenu 😎 .

• Sponzor fóra
  • Jsou BOŽÍIIIIIIIII

• tak honem 😃 napjaty sme vsechny

• ukaz fotky!

• moc pekne 🙂

• jsou taaaaam

• any. kraaasa, uz abych ty sve mela taky doma 🙂

• Asap se vytáhl,tak krásné jsem je nečekala 😃 Jen na tom horním lemu zapomněl na perličky, ale to dodělá šikulka maminka. Sedí naprosto fantasticky, jako by je šil přímo u nás doma a přeměřoval si mě,barva, výšivka, vše dokonalé. Artinko zlatá nejzlatější,moc ti děkuji jsi hvězda

• waw krasna praca. a seknu ti. mam pocit ze asap sije cim dalej tym krajsie 🙂 to aby som si aj ja rychlo objednala 😃

• Boze zienky. Tie saty su proste nadherneeeeeeeeeee. 🙂

• Any, nádhernéééé 😵...

• Holky díky moc, jsem z nich unešená, večer přijde kamarádka na kukandu a pořádně mě zašněrovat

• any: sou nádherné, sem hrozně ráda, já sem to tobě nepsala oni mi psali že jim došla látka o kterou sem si pro tebe řekla, a navrhli jinou tak sem na ní trvala, že jinou nechci, tak sem tě nechtěla znervoznit, ale nakonec ji sehnali tak proto asi ani nepsali že posílají - to se omlouvám, mě to taky nedali vědět 😴 sem moc ráda že se ti líbí, aspoň vím, že neztrácím čas zbytečně 😵 doufám,že dáš fotečky do alba

• adelka: jj, tebe čekám tak do 2 týdnů 🙂

• prijde me ze asap umi nejlip sit saty stylu co ma anyma, fakt pekny...

• arti : to neva, hlavně že je všechno dobrý, mám je doma a jsou úžasný. Ono je to možná lepší, takováhle přepadovka, bych jinak byla hodně nervní, kdybych věděla, že už ke mně letí 😃 😃 😃 Fotky do alba samozřejmě pošlu. A tvůj čas je nejdražší co nám můžeš dát, bez toho bychom tady neměli takové skvosty. Ještě jednou od srdíčka děkuju 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov