Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
Je mi jasne, ze mi neusije to same, ale kdyz mu poslu, ze chci vzadu zip a ne takove to snerovani, tak to tam asi bude, ne? Taky jsou ty na obrazku o dost sirsi do boku a mam strach, ze bych si po nich pri tancovani slapala. Krajka je to hezka, to jo.
Ten prodejce, co je nabizi ma feedback 98%, ale zase k tem negativnim komentarum psal, ze nabidl upravu nebo navraceni penez, tak nevim. Myslim, ze Arti nekde psala, ze by pod 99% neslaa navic jsem nenasla, ze by nektera vas s nim mela zkusenosti a s Asapem mate.
Jak se to teda objednava, kdyz to nekupuju z jeho nabidky na ebay? Jak vybrat ten kvalitnejsi material? Jsou nejaky rozdily v typu organzy?24. mar 2009- Sponzor fóra
Ahojte holky, prosim nevite, jestli ma uz nekdo moje budouci saty od Asapa? http://www.beremese.cz/album/view.php?vImageID=2385632&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F
Nemuzu se dockat az mi prijdou a rada bych se podivala, na co muzu tesit. Kdyz jsem je objednavala 16.2., kdy by mi mely prijit? Ach jo, to cekani je nekonecne. Dik...
24. mar 2009Ahojte
Citala som vela v tejto diskusii a cim dalej tym viac sa mi to pozdava. Videla som vela usitych siat od Asapa a bola to parada. Ja hladam saty s rukavmi a takmer ziadny salon ich nama, vsetky su korzetove. Tak velmi uvazujem, ze si ich dam usit.
Niekedy sa neviem rozhodnut ci je lepsi Asap alebo gianina, vsetky su pekne. Co vy poradite?
Nie je problem keby som chcela na satach nieco upravit?24. mar 2009- Sponzor fóra
dangala: koukala jsem na ty tvoje fotky a libis se mi (to zni divne co
) v satech na obrazcich: 15,16,17,29,35,40. myslim, ze ne vsechny saty s bohatou sukni te rozsirujou, podle me zalezi jak je delanej ten vrsek - mam podobny miry jako ty, ale postavu mam trochu jinak stavenou a me treba slusi kdyz mam na hornim dilu neco prekrizenyho nebo sesikmeny nabirani, ktery zuzuje pas a pak muze byt i bohata sukne. Toho jsem si vsimla i u tebe, ze tento strih je docela dobry. jinak ze satu dle obrazku se mi stale nejvic libi ty uplne prvni
tak hodne stesti pri vybirani, doufam, ze jsem ti aspon trochu pomohla.
25. mar 2009
Holky mne se mnohdy ty saty od asapa libi vic nez original
a tyto jsou jedny z nich.
Em. tak co budes objednavat?