Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • Adelka89: Čekám od 25.2 - jsem strašně zvědavá - tak zítra večer foto bude 🙂 - držte pěst

• janca123, adelka 89
    holky přidávám se k vám, já čekám od 22.2. 😉

• Renatara007: tak to je fajn
    Vrtenka: ty jsi nás normálně předběhla 😃

• Sponzor fóra
  • holky, ja je chci uz takyyyyy 😬

• vrtenka: jee mam objednany uplne stejny saty!!!! 😮 😵 akorat jsem si u nich dost navymyslela (chudinka Arti, duse nase spasna 😬 ) takze uplne stejny je mit asi nebudem.. Nicmene jsem nedockava a natesena spolu s tebou, uz se nemuzu dockat az budou fotky!!
    Ale prisly ti brzo, po mesici, to je sila 🙂 Kez by i mne prisly tak brzo, za 2 tydny letim do CR, to by byl mazec kdyby uz na me cekaly! 😎 Jsou objednany 3 tydny, pocitam s nima tak zacatkem kvetna..

• holky tak konecne, mi je objednavali 2.7. a museli jsme psat kde jsou, a tak je teprve dneska poslali 😬 no tak aspon se dockame.

• bouncig_czech: no tak vidíš, že je budeš mít dřív než já 🙂

• luci: to jsou ty segriny 🙂 ja porad nic

• bouncig_czech: no to mi ani neříkej.... to je od nich opravdu hnusný přístup.

• luci: no rekli mi ze snad budou hohovy na konci mesice, a kdyby se je podarilo dovist do 14 dnu tak tady stejne budou nejdriv v polovine dubna..... no neva, snad nebe potreba moc uprav 😬

• babenky,a čo hovoríte na landybridal.com na čo sa pýtala sasina?nemáte s nimi skúsenosti?diky za info

• keyas22: myslím, že většina z nás má nebo bude mít šaty od nich...

• vieš,ja moc-teda takmer vobec neviem po anglicky-aj keď sa nieje čim chváliť,keby to bolo v nemčine-možno...takže,ak som tomu správne porozumela,landybridal.com je oficialna stranka,a je to to isté čo má asap na ebay?ja som z toho magor... 😬

• Keyas, tak nějak, Asap má snad víc stránek, ale Landybridal mi přijde nejpřehlednější 🙂. Má tam celou nabídku, ale ušije i podle obrázku (třeba mně 😵slight_smile:...

• takže to môžem brať tak,že to je od neho?emmili,ty si tušim moja krvná skupina. mne sa tiež strašne páči kombinácia bila-čierna a hlavne na takýchto šatách...a aké ti šije? 😉

• Sponzor fóra
  • vrtenka: máš objednané moc pěkné šaty. Podobné bych také chtěla nechat ušít, tak jsem moc zvědavá na fotky 🙂

• Keyas, je to od něho 😉. Většinou to na Landybridal vyjde i levněji... Mně se šijí ty první z alba šaty - jen s malou úpravou na korzetu - vršek přes prsa bude jako u těch jedněch, co jsem zkoušela... Takže hodně černobílé 😵 😃.

• emmili,díky,si zlatá,díky za radu...tak mám odkiaľ aspoň vyberať...no,tak to áno,dúfam,že sem potom hodíš foto...určite budú peknučké...pa 😎

• Keyas, neboj, pochlubím se, doufám, že budou stát za to 😃...

• tak všechny máte objednáno, a já mám volno 😛

jen holky, prosím jednu věc, když už máte třeba týden -2 objednáno, nepište mi po 2 týdnech že chcete něco přidělat, nebo tam nechcete já už to pak nezvládám zabezpečit 😴

• Arti, díííky 😶 . Já už nenapíšu, slibuju 😵 😃😃😃😃.

• emmili: tebe sem nemyslela

• arti: já jsem taky snad nepsala 😃 teda aspoň co já vim 🙂 už jsem z toho všeho třeba i náměsíčná a nevim, co dělám 😃

• Arti, to je jedno, nechci otravovat 😃 😃 😃 😃 . Teda pokusím se 😃

• Tak jsem včera ukazovala svému protějšku šaty, co jsem si včera vybrala na netu. Docela mě pobavilo, když mi řekl, a už sis je objednala? 😃 Koukala jsem na něj jako blázen 🙂

• luci,emmili: ne, vy fakt ne 🙂

sasina: no vidiš, tak ti nic nebrání šup objednat 🙂

• artichoke... potřebuji k těmhle šatům ještě nějaké bolérko, ale bojím se, že nic neseženu 😞 Těžko sladím materiál a odstín.

• sasina: já mám kontakt na paní, která šije bolérka na zakázku, kdybys chtěla....

• michaela79... jestli bys mohla poslat, byla bych ráda 😉

• sasina: landybridal má v nabídce i bolerka 😉
    http://www.landybridal.com/Product/Nsort32-1.html

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov